Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Tiesiog tai uzims zymiai daugiau laiko. Kiek zinau, su zalia korta issivesti savo sutuoktine/i, su kuriuo nebuvo susituoke laimejimo metu, uzima labai daug laiko - mano pussesere tai gavo po 5 metu berods....

Bet siaip juk tikrai nera labai didele tikimybe, kad pirma karta pabande laimesite ta zalia korta......

Tad manau nesijaudink - laikas sudelios viska kaip reikes wink.gif
Atsakyti
Bairuta, čia jau kitas atvejis. Jei po pirmo laiško gavimo susituoki, tada gali savo sutuoktinį išsivežti iškart.
O jūsų pusseserė turbūt norėjo atsivežti sutuoktinį jau po to, kai pati išvažiavo į JAV. Tada, jei esi ne JAV pilietis, tikrai daug laiko užtrunka.
Atsakyti
mes kai pildem anketas, dar tik draugais buvom, tik veliau susituokem smile.gif susituokem iki pirmojo laisko, o vaikas gime jau po pirmojo laisko gavimo. Gavom visi ZK sekmingai ax.gif
Ambasadoj jokiu klausimu del santuokos nebuvom gave...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim-a: 24 liepos 2009 - 09:13
QUOTE(himalaia @ 2009 07 23, 15:49)
Mano nuomone, jei santuoka tikra, jokių problemų neturėtų būt. Vistiek kažkaip sugebėtumėt įrodyt.

tai va ir bėda, kaip ta tikrumą santuokos įrodyt? įrodinėja žmonės jau ilgai, bet nieko...
Atsakyti
Bendri vaikai, registracija vienoj gyvenamoj vietoj, banko sąskaitos, bendra nuosavybė, bendros kelionės, laiškai adresuoti porai, pačios poros susirašinėjimai, nuotraukos, žmonių paliudijimai ir t.t. Internete galima pasiieškoti daugiau patarimų.
Atsakyti
As irgi nutariau loterijoj dalyvaut. Kazi, kaip situacija su darbais JAV? Esu buvusi, labai patiko smile.gif
Atsakyti
O as sapnavau pries pora dienu, kad gyvenu JAV thumbup.gif Sakau reikia bandyti irgi laime, gal cia koks zenklas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau užduoti klausimą šiemet laimėjusioms. Aš taip pat gavau laišką, užpildžiau formas, išsiunčiau, šiaip atitinkam visus reikalavimus, numeris labai žemas, bet vis tikrinuosi internete ir vis tas pats:

Dear Selectee,

Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.
If you have not received a letter instructing you how to proceed by August 1, 2009, please contact KCC by email at kccdv@state.gov.

Kaip manot, ar jie negavo laiško, ar tiesiog mūsų neatrinko, ar dar reikia palaukti? Nors formas išsiuntėm tikrai labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(miskinis @ 2009 07 27, 13:27)
Sveikos, norėčiau užduoti klausimą šiemet laimėjusioms. Aš taip pat gavau laišką, užpildžiau formas, išsiunčiau, šiaip atitinkam visus reikalavimus, numeris labai žemas, bet vis tikrinuosi internete ir vis tas pats:

Dear Selectee,

Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.
If you have not received a letter instructing you how to proceed by August 1, 2009, please contact KCC by email at kccdv@state.gov.
Kaip manot, ar jie negavo laiško, ar tiesiog mūsų neatrinko, ar dar reikia palaukti? Nors formas išsiuntėm tikrai labai greitai.

taigi dar laiko yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinis @ 2009 07 27, 14:27)

Tai pirmą laišką jūs jau gavote? Ir išsiuntėte atsakymą?
Aš manau, kad čia kalbama apie 1 laiško gavimo deadline, nes šnekama tik apie pranešimą, jog laimėjote loterijos pirmam ture ("...a letter... notifying you that your Diversity Visa entry was selected"), nieko daugiau. Ramiai laukit ir sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 27 liepos 2009 - 20:57
Viskas gerai - juk gavote ta laiska pranesima ir Jums buvo pranesta, kad laimejot;)
Kita gausite priklausomai nuo interviu laiko - anksciausiai turbut rugpjucio pabaigoje.
O numeris kaip zemas - mazas ar didelis ? pvz iki 6000 ? ar virs 50 000 ?

QUOTE(miskinis @ 2009 07 27, 21:27)

Dear Selectee,

Atsakyti
Sveikos,
as ne blondine, bet klausimas bus visai ne i tema smile.gif
Bet susijes su JAV. Kaip ir dalis jusu, beprotiskai noriu dingti is Lietuvos. Pavargau nuo visko.
Tik sprendimus turiu priimineti viena, vyro neturiu, o turiu mokyklinio amziaus sunu.
Todel ieskau netradicinio kelio istrukti- draugo uzsienyje (na kaip kam gal tai atrodo tradicinis smile.gif )
Tai gal man parokemenduotumete gera pazinciu svetaine, per kuria galeciau susirasti drauga (gal net lietuvi) JAV?
Jau isivaizduoju, ka apie mane pagalvojot... Bet prasymas rimtas. Tiesiog viena bijau aklai vaziuoti, o pazistamu neturiu isvykusiu...
Dar karta sorry uz prasyme ne i tema smile.gif
Atsakyti