Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus vaisingumo klinika

QUOTE(MDB @ 2006 12 02, 23:16)
Dar pamirsau paklausti, ar ji pati atvaziuoja, ar ja reikia atsivezti?

Atvaziuoja smile.gif Telefona rasau i az.
Atsakyti
eja, man regis dar labai svarbi ir aplinka. Juk skirtumas yra, ar guli ant metalines spyruoklines lovos, nejaukioj palatoj, ar jaukiam kambarėly kaip namuose... Juk vaikiuko gimimas tikrai yra šventė, tai kodel jos neatšvęsti gražiai? Čia, aišku, jei finansinės galimybės leidžia... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gimdziau AK su savo gyd., kuri priziurejo nestuma, vienvieteje gimdykloje, tikrai labai patogi ir gera gimdymo lova buvo, ramu, nes gimdai viena, o po gimdymo taipogi prieziura gera, nes gyd. ten dirba ir ateidavo pas mane kasdien po kelis kartus, taigi didziausias demesi manau reikia skirti gydytojui, kuris tave priziuri nuo pat pradzios iki galo. Sumokejau taipogi tris kartus pigiau. Nors kiekvieno teise rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 12 02, 22:22)
Ar nesuklydai del pavardes? Musiske buvo Jolanta Savulioniene. Ji priziuri privaciai, mes su ja sutarem mirksiukas.gif (jei reikes, parasyk az, duosiu telefona).

Ji ateina ir pas mus!! thumbup.gif Jau pusę metų wub.gif Nuostabi vaikų gydytoja... 4u.gif
Atsakyti
Tai va teko man gimdyti VK taip pat...is pradziu labai abejojau ar verta g.gif Bet likau labai patenkinta thumbup.gif Aplinka super, prieziura super, akuseres nuostabios, visada padeda, atsako i visus kl, net maitint padedavo, ikisdavo mano papuka vaikiukui ax.gif Ir arbatytes padarys visad bigsmile.gif
O svarbiausia super anestiozologas ir gyd 4u.gif Dare man cezari, extrine situacija, ir viska padare tiesiog super..su tokia komanda, aplinka ir profesionalumu nebaisu ie gimdyti tongue.gif

Tikrai verta tu pinigu del vaikiuko ir saves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 01 19, 12:28)
Tai va teko man gimdyti VK taip pat...is pradziu labai abejojau ar verta g.gif  Bet likau labai patenkinta thumbup.gif  Aplinka super, prieziura super, akuseres nuostabios, visada padeda, atsako i visus kl, net maitint padedavo, ikisdavo mano papuka vaikiukui ax.gif  Ir arbatytes padarys visad bigsmile.gif
O svarbiausia super anestiozologas ir gyd 4u.gif  Dare man cezari, extrine situacija, ir viska padare tiesiog super..su tokia komanda, aplinka ir profesionalumu nebaisu ie gimdyti tongue.gif

Tikrai verta tu pinigu del vaikiuko ir saves drinks_cheers.gif

Dzada, kiek kainavo gimdymas?
Kokia gydytoja buvo? Kai cezario prisireike, ar veze i kitas patalpas? Kiek viso dienu praleidai klinikoje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispanė @ 2007 01 19, 13:07)
Dzada, kiek kainavo gimdymas?
Kokia gydytoja buvo? Kai cezario prisireike, ar veze i kitas patalpas? Kiek viso dienu praleidai klinikoje?  ax.gif  4u.gif

Cezaris kainavo 6500lt, veze uz sienos i Raudonaji Kryziu, RK sujungtas su VK..Praleidau 4 paras..
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 01 19, 13:27)
Cezaris kainavo 6500lt, veze uz sienos i Raudonaji Kryziu, RK sujungtas su VK..Praleidau 4 paras..

Labai įdomi tema. O tas keturias paras praleidai RK ar VK? Ar VK Cezario operacijų neatlieka ir turi vežti į RK, ar čia buvo kokių nors kitų dalykų? O operavo ta pati gydytoja, kuri priiminėjo vaikutį VK? Atsakymai man svarbūs, nes noriu rinktis tarp BAK ir VK. Jeigu nenori atsakyti forume, tai laukčiau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2007 01 19, 16:42)
Labai įdomi tema. O tas keturias paras praleidai RK ar VK? Ar VK Cezario operacijų neatlieka ir turi vežti į RK, ar čia buvo kokių nors kitų dalykų? O operavo ta pati gydytoja, kuri priiminėjo vaikutį VK? Atsakymai man svarbūs, nes noriu rinktis tarp BAK ir VK. Jeigu nenori atsakyti forume, tai laukčiau į AŽ

Keturias paras gulejau VK, jie po cezario iskarto perveza i VK atgal..VK nera operacines, bet net nepajunti kai per koridoriu peveza i RK..Operavo ta pati gyd pas kuria lankiaus VK, ir kuri VK visas 4 d man priziurejo ax.gif
Atsakyti
as gimdziau vaisingumo klinikoj pas daktare meskauskiene, kita katr irgi ten gimdyciau, nes paniskai bijau ligoniniu, o ten prieziura tikrai super..tik nelabai patiko gimdymo poza buvo nepatogu,..jei kas ruosiasi ten gimdyti ir turi kl rasykit zinute
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 01 31, 13:05)
as gimdziau vaisingumo klinikoj pas daktare meskauskiene, kita katr irgi ten gimdyciau, nes paniskai bijau ligoniniu, o ten prieziura tikrai super..tik nelabai patiko gimdymo poza buvo nepatogu,..jei kas ruosiasi ten gimdyti ir turi kl rasykit zinute

kaip suprast nepatiko gimdymo poza ?! as irgi ten gimdziau- gimdymo lova patogi, o stumt leido kokiom tik nori pozom rolleyes.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta, kad pasirinkau būtent šią kliniką. Leliukas visą laiką šalia, jauki, rami aplinka, puiki priežiūra ir aptarnavimas. Nesigailiu nė lito.
Atsakyti