Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 25, 22:56)
sveikos,

as geguzes 2 d. per motinos diena gimdziau KUMK pas gyd. Gintauta. mokejua jam 1500 lt, po gimdymo kai vyras paklause kaip su akusere jis pasake " 100 gerai bet 200 dar geriau". Suma atrodo baisi bet zinokite esu labai labai patenkinta ir paciu gydytoju ir akusere. Gimdziau antra karta , pirma karta Alytuje tai skirtumas kai diena ir naktis smile.gif

Manau jei būtum davus per pus mažiau lygiai taip pat puikiai būtų viskas buvę. Aš gimdžiau spalį KMUK tai MB gydydojui kurį iškvietėm iš namų davė 850 o akušerei 100. Iš išraiškų supratau, kad tikrai ne per mažai davėm (gal galima ir mažiau buvo, bet tiek buvom nutarę su Mb tai ir davėm). Jei reiktų dar kartą gimdyti, tai iš vis nesitarčiau ir pinigų sutaupytume ir tikrai ne prasčiau pagimdyčiau. Bet kai esi nestuke.gif viskas atrodo baisiau ir sudėtingiau, tai ir moki už savo ramybę.
Atsakyti
Gimdziau kovo 9 d. KKGN susitarus su gydytoja. Gydytojai atsidekodami iteikem vokeli su 400, akuserei - 50 (nes nepatiko, siap planavome duoti akuserei 100) smile.gif
Atsakyti

QUOTE(2januska @ 2011 02 16, 10:38)
sveikos,bet ka daryti kai neturi seis laikais pinigu...atgal nesukis... smile.gif  smile.gif  smile.gif  jai pinigu per 5 seimos narius tik surenki vos 150..o dar mokesciai..o apie gimdymus nera nei kalbos

Nu ir neturi seimos tu pinigu,o reikalauja doh.gif . Niekam neidomu schmoll.gif . Kadangi vienkartine pasalpa padidejo - reik atimt bent didesne dali tongue.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 17, 12:39)
Tada ir nesitari. Gimdai prie budinčios pamainos.  Natūralu gi. Aš neturiu pinigų naujiems kailiniams. Vaikštau su striuke.
.

Va,pazistami...susitare CP ,atliko daktare,o jie ne vokeli,o kavos pokeli lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nagla snuki turek ir laimek,vadinasi biggrin.gif
QUOTE(Dinulyte @ 2011 02 28, 19:42)
Sveikutes,
Parasykite kuri kiek tiksliai mokejot mazylyje susitarus su gydytoju per planini CP. Labai lauksiu atsakymo. Galit i az. Kaip paskaitau as cia kai kuriu,tai siurpas ima. Is kur tokios sumos ir ar ne per riebiai tie daktarai paskui ......

700lt ir pan. Daktarai nesikuklina jei klausi.

QUOTE(karra @ 2011 03 19, 20:59)
paduodi gydytojui vokeli su atitinkama kainorastyje numatyta suma ar siek tiek daugiau (priklausomai nuo situacijos) ir.. pasakai - gydytojau, sutvarkykite tuos formalumus su kasa - Jus geriau zinote kaip cia reikia. Gydytojo sazines reikalas, ar jis isides visa suma i kisene, ar nunes i kasa ir oficialiai pasiims puse.

Mano atveju,daktaras kategoriskai atsisake imti taip. Liepe eiti vyrui moket i kasa ir ceki atnest. Matyt bijojo. Mano manymu laabai uztenka jiems tu pinigeliu jei kvieti ne pamainos metu rolleyes.gif .
Atsakyti
gimdziau kmuk esu ne is kauno, nestumas buvo sudetingas, vazinejau ir i konsultacijas i kauna pas daktare, susiradau ja per pazystamus todel ji pilna teise turejo manes atsiskyti, per pirma konsultacija daviau jai vokeli su 100lt daugiau visa nestuma neime. nors siuliau, del gimdimo ji pati pasake kad kviesciau ja kai prasides nesvarbu ar nakti ar savaitgali, per gimdyma visalaik buvo kartu ir dirbo o nestovejo uz rankos paemus, po gimdymo dave vyras jai 500lt, bet israsimo diena ji atnese 100 ir idejo i vaiko lopsi smile.gif manau kad tiesiok buna kad su zmogum sutampa kazkoki biolaukai ir tada viskas puikiai klostosi santykiose taip ir su gydytojais, is vienos mamos tapati gydytoja gali paimt ir 1000lt o is kitos neims. man visiskai negaila buciau galejus ir dvigubai sumoket, kad buciau rami ir galvociau tik apie vaikeli 4u.gif

sekmes visom busimom mamytem rasti savo daktarytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita0212 @ 2011 07 17, 15:24)
Sveikos. II ligoninėj man darys planinį cezarį. Gal galit parašyt apytiksliai kas kiek mokėjo?

1000lt isejo doh.gif .

I kasa apie 700lt (daktarui lieka 300lt) ,anestiozologei 100 lt . Seselem nedavinejau. Vaiku daktarai tai patys prase,bet nedavem. Negaliu pakest kai taip akiplesiskai traukia doh.gif . Na ir i voka dar idejau pries iseidama. Operacijos metu dar paslauga padare - tai negalejau neatsidekot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 08 10, 15:35)
1000lt isejo  doh.gif .

I kasa apie 700lt (daktarui lieka 300lt) ,anestiozologei 100 lt . Seselem nedavinejau. Vaiku daktarai tai patys prase,bet nedavem. Negaliu pakest kai taip akiplesiskai traukia  doh.gif  . Na ir i voka dar idejau pries iseidama. Operacijos metu dar paslauga padare - tai negalejau neatsidekot  unsure.gif

Idomiai... Tai jeigu planinis cezaris, tai kam i kasa moketi? Juk planini galima padaryti tada, kada gydytojui pagal grafika priklauso dirbti.. as kai gimdziau ir dar nebuvo mokejimu i kasa, tai vien daktarei uz cezari 600 stavke buvo...
Manau, kad reik nebijot klausti pacioj ligoninej ir daktaro apie tvarka, ne gandais remtis, visgi dakatarui jei iseina i savo grafika itaikyti cezari, juk galima ir daugiau tiesiai jam atiduoti, ir paciam sutaupyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traliabum: 10 rugpjūčio 2011 - 19:22
QUOTE(traliabum @ 2011 08 10, 20:21)
Idomiai... Tai jeigu planinis cezaris, tai kam i kasa moketi? Juk planini galima padaryti tada, kada gydytojui pagal grafika priklauso dirbti.. as kai gimdziau ir dar nebuvo mokejimu i kasa, tai vien daktarei uz cezari 600 stavke buvo...
Manau, kad reik nebijot klausti pacioj ligoninej ir daktaro apie tvarka, ne gandais remtis, visgi dakatarui jei iseina i savo grafika itaikyti cezari, juk galima ir daugiau tiesiai jam atiduoti, ir paciam sutaupyti. 4u.gif

Tai planas buvo vienoks,jo darbo grafike. Bet,kad lelka belstis anksciau pradejo. Teko kviestis daktara ne darbo metu mirksiukas.gif .
Man tas ir patiko,kad daktaras ir nesimaive kiek is tu 700lt jam lieka . Viska issiaiskinau,pasiskaiciavau. Man ir geriau,kad jam tiesiai,o ne per kasas,bet kaip isejo taip - vaiko nesustabdysi biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą kartą gimdžiau prieš penkeris metus - mokėjau gydytojai 500lt...nes pirmas gimdymas, pasiskaičiau, pasiklausinėjau ir daviau po gimdymo... JUk nežinia tokia, kas kaip... unsure.gif
Daktarę išsikviečiau, atvažiavo greitai, viskas buvo ok...
Antra kart - gimdžiau pas tą pačią daktarę - bet buvo jos budėjimas, nereikėjo, mes visų darbų ar poilsių.... tuomet man jau ( kitū mamyčių) buvo pasakyta suma - dviguba doh.gif
Vyras buvo kategoriškas - įdėjome į voką tiek pat, kiek ir praeitą kart... beto gimdymas labai lengvas ir super greitas, jokių problemų, jokių vaistų, epidūro ir t.t...

Patikėkite gydytojos veidas, nespinduliavo džiugesiu....
Siaubas.. jei bus trečias - net nesigilinsiu, patiks daktarė, viskas bus gerai - įdėsiu į voką atsidėkojimui....bet tikrai ne tokias sumas.
Atsakyti
Gimdziau pirma karta. Veiksmas vyko KMUK. Gimdymo kaina ~1000 litu. Sia kaina sudare: 500 lt gydytojui (gimdziau susitarus, gydytojas atvaziavo is namu ne darbo metu); 200 akuseriui (butu uzteke ir 100, bet vyras pasimetes buvo ir ikiso 200 smile.gif ); o likusi suma uz mokama palata.
Gimdant antra karta, jei viskas vyks sklandziai tai mokesiu tik akuseriui ir uz palata. Gydytojui uzteks ir simbolines dovaneles, nes pagrindini darba atlieka akuseris, o ne gydytojas. Na ir zinoma, atskira palata tai super.
Atsakyti
QUOTE(Jolantele1717 @ 2012 03 12, 15:41)
Patikėkite gydytojos veidas,  nespinduliavo džiugesiu....

doh.gif truksta zodziu

pries 7 metus mokejom 800, buvo iskviestas gydytojas nakti,( tuo metu jo ''stavke'' buvo apie 600- bet vyrui tuo metu buvo nesvarbu pinigai), ir akuserei 100

pries 4 metus, sumokejom po 200 ir gydyt ir akuserei, buvau nesitarus ax.gif . Gydytoja, gavus pinigus dingo g.gif ir daugiau nemaciau. Akusere buvo pazistama, bet pinigus paeme nesispyriojant biggrin.gif

trecias kartas bus nesitarus, ir duoti zadam pagal situacija., bet tikrai ne tokiom sumom,kokios cia yra minimos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viskasgerai*: 12 kovo 2012 - 15:39

i 

* Tema skirta konkrečiai informacijai apie tai, kokia suma buvo skirta gydytojui \ akušerei už asmenišką išsikvietimą į gimdymą.

* Žinutės, neatitikusios forumo temos, buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.

Atsakyti
Dicki 2005 met. Mazylyje gimdziau bet dare aksta CP mokejau kiek buvau sutarus is anksto 500 daktarei ir 200 anestezologei (as kai tariausi su daktare paklausiau ir man ji pasake kiek kainuos)

antro irgi labai noriu CP bet jau noreciau is anksto susitart ax.gif
cia kaip suprantu kai rasot mamos planinis CP tai jis del kazkokiu fiziologiniu priezasciu.
Gal kas taretes ir be prieasciu ir kiek tada kainuoja?
Atsakyti