QUOTE(ugnele78 @ 2011 02 25, 22:56)
sveikos,
as geguzes 2 d. per motinos diena gimdziau KUMK pas gyd. Gintauta. mokejua jam 1500 lt, po gimdymo kai vyras paklause kaip su akusere jis pasake " 100 gerai bet 200 dar geriau". Suma atrodo baisi bet zinokite esu labai labai patenkinta ir paciu gydytoju ir akusere. Gimdziau antra karta , pirma karta Alytuje tai skirtumas kai diena ir naktis
as geguzes 2 d. per motinos diena gimdziau KUMK pas gyd. Gintauta. mokejua jam 1500 lt, po gimdymo kai vyras paklause kaip su akusere jis pasake " 100 gerai bet 200 dar geriau". Suma atrodo baisi bet zinokite esu labai labai patenkinta ir paciu gydytoju ir akusere. Gimdziau antra karta , pirma karta Alytuje tai skirtumas kai diena ir naktis

Manau jei būtum davus per pus mažiau lygiai taip pat puikiai būtų viskas buvę. Aš gimdžiau spalį KMUK tai MB gydydojui kurį iškvietėm iš namų davė 850 o akušerei 100. Iš išraiškų supratau, kad tikrai ne per mažai davėm (gal galima ir mažiau buvo, bet tiek buvom nutarę su Mb tai ir davėm). Jei reiktų dar kartą gimdyti, tai iš vis nesitarčiau ir pinigų sutaupytume ir tikrai ne prasčiau pagimdyčiau. Bet kai esi