kmuk uz naturalu gimdyma mokejau 600lt gydytojai (buvo ne jos pamaina, kvietem is namu), 100lt akuserei.
Tariausi tik su gydytoja del gimdymo, mokejau 700lt gydytojai dare CP, bandem naturaliai bet neisejo, teko operuoti, akuserei 100 lt., anestezeologui 100, o gimdziau 2009.06.25
Papildyta:
Gali ir nepriimti, nes gimdziau 2009.06.25 tai gimdyviu tiesiog neturejo kur sutalpinti, ir nauju nepriiminejo, buvo viskas uzkista, visos palatos, gimdyklos, po CP musu neturejo kur iskelti is pooperacines palatos. Moterys jau pagimdziusios gulejo gimdyklose. Ot bumas buvo tada leliuku
Papildyta:
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 07 25, 19:50)
priims ir klinikos, tikrai. nu neturi teisės nepriimti
Gali ir nepriimti, nes gimdziau 2009.06.25 tai gimdyviu tiesiog neturejo kur sutalpinti, ir nauju nepriiminejo, buvo viskas uzkista, visos palatos, gimdyklos, po CP musu neturejo kur iskelti is pooperacines palatos. Moterys jau pagimdziusios gulejo gimdyklose. Ot bumas buvo tada leliuku

Sveikos
Gal kas neseniai turejo planini cezari KMUK? Idomu, kokios kainos dabar

Gal kas neseniai turejo planini cezari KMUK? Idomu, kokios kainos dabar

QUOTE(Diana.Z @ 2010 08 01, 16:05)
aš mokėjau 500 Lt. tik gydytojui. anesteziologei nieko. palatoj nespėjau, po operacijos jos nemačiau.
gal kas zinot paskutiniu dienu kainas mazylyje gyd kvieciant is namu? nusimato man planinis cezaris. nezinau kiek duot..
QUOTE(queen_nida @ 2010 08 15, 17:08)
gal kas zinot paskutiniu dienu kainas mazylyje gyd kvieciant is namu? nusimato man planinis cezaris. nezinau kiek duot..
Jai asmeniskai tarsies su gydytoju ir jis atvaziuos ne darbo diena tai teks i kasa moketi 560lt.
Sveikos busimos mamytes
na, as jau tai praejau ir noreciau pasidalinti su jumis patirtimi
gimdziau pries puse metu kmuk ir zinokit nesitariau su nieko! mes tiek pinigeliu neturejom, kad duoti visiems ir dar daktarui vos ne 1000, nes kiek kalbejau su savo gine, tai ji sake duoti gyd 800
tai mes tiek negalejom sau leisti...bet nesigailiu!tik akuserei ir anesteziologui davem po 100 ir viskas. bet akusere viska nuo a iki z padare ir labai likau patenkinta!!!nemanau, kad reikia dupti gyd tokius beprotiskus pinigus, kai jis nieko nedaro, o viska priima akusere.na, nebent kazkas ne taip, bet jau po visko manau reiktu duoti kazkokia minimalia suma, tiesiog kaip padeka
o kai pradedam dalinti jiems tokias sumas, tai jie labai issilepina greitai, ir po to kas neturi galimybes duoti, blogai ir ziuri.

aš daviau 1000 litų
gal ir daug, bet aplinkui pasiklausinėjus, supratau, kad dabar toks "duoklės" dydis, tai nenorėjau apsijuokti

Man reikėjo pagimdyt du vaikus,kad suprast,jog jeigu gimdymas sklandus,gydytojas nieko nedaro
Jis tik šalia stovi,o visą darbą akušerė atlieka.
Reiks labai gerai pasvarstyt,ar verta mokėt gydytojui 800lt už tai,jog kaklelį patikrina
Ir iš vis,po antro gimdymo vyras davė gyd.800lt,o tas snukį suraitojo.Aš paklausiau,gal jums mažai?Tai tas mykti pradėjo,jog supranta,kad krizė ir pinigų visi mažiau turi
Taip ir likau nesupratus.Nes dieną prieš draugei jis CP darė planinį ir sočiai 700lt užteko. Iš tikro pasišlykštėjau juo.Buvau tikrai geresnės nuomonės,nes ne vienus metus pas jį lankiaus.

Reiks labai gerai pasvarstyt,ar verta mokėt gydytojui 800lt už tai,jog kaklelį patikrina

Ir iš vis,po antro gimdymo vyras davė gyd.800lt,o tas snukį suraitojo.Aš paklausiau,gal jums mažai?Tai tas mykti pradėjo,jog supranta,kad krizė ir pinigų visi mažiau turi