Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

Mokėjom gyytojui 800lt (buvom susitare bet kainos neįvardijo, gydytojas labai patiko norėjom nenuskriausti), akušerei 400lt. (labai patiko, buvom nesitare), anestoziologo prireikė po gimdymo tačiau nieko duot nespėjom, nes viskas vtko labai greitai. Planavom 100lt.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 03 21, 09:21)
Čia jau manyčiau sąlyginai kiek nori tiek moki, juk jei tariesi su gydytoju, o čia būtent tokia tema, tai nenumesi 20lt ar pan.  doh.gif mąstykim logiškai, o jei jau nėr pinigėlių tai ir nesitari  ax.gif

Manau, kad 20 lt tai gal ir ne biggrin.gif Bet pasvarstykit... kaip galima sakyti, kad reikia duoti pvz. 800 lt g.gif Juk kiekvienos gimdymas skirtingas. Jei aš esu super gimdyvė, prie kurios nuo atvažiavimo į priimamąjį gydytojas ir akušerė užtruko vos 2-3 valandas... duodu 800 gydytojui ir 200 akušerei... O tarkim kokia Petrutė gimdė 16 valandų, skatinimai, pastovus sėdėjimas prie jos ir stebėjimas tonų ir pan... Ir ji duoda tiek pat. Suprantu, kad kiekvieno žmogaus reikalas kiek duoti, bet reikia pažiūrėti realiai į situaciją, ir aišku, nepersistengti ax.gif

Mes su vyru po gimdymo sumą pakoregavom (žinojom, kiek maždaug duoda, o davėm, kiek mums atrodė vertas darbas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valer: 29 kovo 2009 - 15:45
Prieš du metus KMUK daktarui 500, akušerei 100, anesteziologui 100. Buvom susitarę, bet papuolėm darbo laiku thumbup.gif Buvom taip apšokinėti, kad net vyras stebėjosi, kaip ne gimdykloj, o kokių 5 žvaigždžių viešbutyje thumbup.gif
Atsakyti
Mokejome 1000 lt gydytojai uz neplanini cezari, 250 uz epidura ir plius mokama palata 4u.gif buvau susitarus :)Veiksmas 2008 ruduo Mazylio GM. Taciau gydytoja paklause ar neperdaug jums, nera ten jau tokie visi plesikai, gali ir nieko neduoti, bet kaip mes lietuviai esame priprate visus pamaloninti kad tik geriau pasirupintu, tokia pas mus sistema 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti kiek mazdaug reiketu duoti gydytojui uz planini cezari susitarus? rolleyes.gif

As KMUK mokejau 1000 lt ir nei cento negaila assa.gif
Esu labai patenkinta gydytojos profesionalumu ir atlikta operacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2009 04 16, 13:03)
:

As KMUK mokejau 1000 lt ir nei cento negaila  assa.gif
Esu labai patenkinta gydytojos profesionalumu ir atlikta operacija  thumbup.gif

O čia savo nuožiūra, ar tiek pasakė? mastau.gif
Jaučiu, jei man pasakytų - mokėk 1000, turbūt atvažiuočiau nesitarus ( nes dabar cezariui pasidėję laikom 400 Lt).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 17, 08:42)
O čia savo nuožiūra, ar tiek pasakė?  mastau.gif 
Jaučiu, jei man pasakytų - mokėk 1000, turbūt atvažiuočiau nesitarus ( nes dabar  cezariui pasidėję laikom 400 Lt).

o kur jūs planuojate gimdyti?
Mums irgi aktuali cezario kaina susitarus g.gif
Atsakyti
Klinikose tokios kainos, kitose ligoninese maziau.
As ir buvau paruosus maziau, bet issiaiskinau, klausinejau pas kitas mamytes, deja visos sake planinis CP 1000 lt 4u.gif dar plius anestaziologui 200 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2009 04 17, 09:38)
Klinikose tokios kainos, kitose ligoninese maziau.
As ir buvau paruosus maziau, bet issiaiskinau, klausinejau pas kitas mamytes, deja visos sake planinis CP 1000 lt  4u.gif  dar plius anestaziologui 200 lt  doh.gif

Nu iš kur tokios kainos? blink.gif Kiek klausinėjau (per pažįstamus - vietinį personalą wink.gif) - normali "kaina" - 600 Lt. Yra keletas "brangesnių" gydytojų - tie po 800 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 17 balandžio 2009 - 10:42
kainos tai nerealios,nesuprantu tada uz ka tie gydytojai algas gauna,jei kiekviena gimdyve tukstancius palieka. Tikejausi kad 500 lt uzteks gimdymui(tikiuosi be cezario normaliai gimdyt),bet dabar jau irgi abejoju.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2009 04 17, 11:30)
kainos tai nerealios,nesuprantu tada uz ka tie gydytojai algas gauna,jei kiekviena gimdyve tukstancius palieka. Tikejausi kad 500 lt uzteks gimdymui(tikiuosi be cezario normaliai gimdyt),bet dabar jau irgi abejoju.... blink.gif

Aišku užteks. Paprastas gimdymas kiek žinau 400 Lt, tik CP brangiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 04 17, 11:41)
Nu iš kur tokios kainos?  blink.gif  Kiek klausinėjau (per pažįstamus - vietinį personalą wink.gif) - normali "kaina" - 600 Lt. Yra keletas "brangesnių" gydytojų - tie po 800 Lt smile.gif

Nu ir as pasiurpusi nuo kainu. Pries beveik 3 metus buvo gana 500 Lt, dabar jau 1000 doh.gif Ar kuriai nors is jusu algos pakilo per ta pati laika dvigubai g.gif Pacios susigalvojam ir pasidaro, kad jau tiek privalu moketi
Atsakyti