Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

Daviau ir as,buvo negaila nes pirmiausiai pamaciau,kad labai rupinasi,o tada pas lietuvi automatiskai suveikia,kad reikia kuom nors atsidekot lotuliukas.gif ,tai pries 7m. mokejom 400 ji dalinosi su akusere,o 2008m. daktarei 500,akuserei 150,epiduras 100,nei del vieno lito nesigailiu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
oficiali kaina ten 780. bet jei tarsies su gydytoju tai pas ji tiesiai ir klausk kiek kainuos smile.gif . dauguma mazylio gydytoju nesikuklina ir tiesiai kaina pasako. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2009 02 03, 23:15)
na, pasako tikrai ne visi. aš paklausiau savo daktaro, Mažyly dirbančio, tai pasakė, kad 'turbūt esat orientuoti, kiek tai kainuos". Ir viskas.

kiek zinau 800lt ......viena pazystama neseniai gimde .....
Atsakyti
Nesuprantu, kam tie oficialus ikainiai, jei vis tiek pinigu davimas pagal juos neoficialus...? Ir ka reiskia oficialus davimas, susimokant kasoje? O neoficialus - davimas gydytojui?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 02 05, 15:22)
Nesuprantu, kam tie oficialus ikainiai, jei vis tiek pinigu davimas pagal juos neoficialus...? Ir ka reiskia oficialus davimas, susimokant kasoje? O neoficialus - davimas gydytojui?

Taip, oficialus sumokejimas buna i kasa 4u.gif As tariausi su akusere tai turejau sumoketi ikasa 230Lt, nes ji dirbo ne savo laiku ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

as gimdziau krikscioniskuose, nesusitarus, prieziura buvo superine ir gydytoja per gimdyma labai padejo tad vyras gyd dave 400lt nors sakoma kad reikia 300lt, akuserei mes 200lt nors siaip duoda 100lt ir uz epidura davem 100lt, tikrai buvo negaila, viska aisku davem po... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulee @ 2009 02 03, 00:43)
Sveikutes 4u.gif
galkas gimdet mazylije ar turejot cezari?planini? blush2.gif
noreciau suzinoti kokia mazdauk suma vaiksto blush2.gif nes naujokele esu ir isvis zalia unsure.gif nieko nezinau verysad.gif

mano draugei darė Cezario pjūvį, mokėjo 850Lt
Atsakyti
QUOTE(Ingrida75 @ 2009 02 07, 16:56)
mano draugei darė Cezario pjūvį, mokėjo 850Lt

Maždaug po savaitėlės turiu planinį cezarį turėti ir dabar iškilo klausimas, 850 lt duodama gydytojai, o paskui jinai padalina kam reikia, ar dar reikia atskirai anestezeologei ir akušerei duoti?
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2009 02 07, 19:04)
Maždaug po savaitėlės turiu planinį cezarį turėti ir dabar iškilo klausimas, 850 lt duodama gydytojai, o paskui jinai padalina kam reikia, ar dar reikia atskirai anestezeologei ir akušerei duoti?

Aš daviau gydytojai 700,ir anesteziologei 400 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaushra @ 2009 02 08, 14:35)
Aš daviau gydytojai 700,ir anesteziologei 400  ax.gif

Mes už cezarį ( kmuk, susitarę) atsilyginom gydytojui 400 Lt. 100 buvom paruošę anesteziologui, bet po operacijos jo nesusitikom, tai ir neperdavėm. Operacija buvo eilinę dieną, gydytojo darbo metu ( nereikėjo nei žadint, nei skambint, kažkaip nematėm reikalo švaistytis).
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 10 07, 10:43)
doh.gif skaityk tarp eiluciu  doh.gif
  apie ka as ir kalbu, kad nera nustatyta kad reikia moketi 1000 doh.gif
jei tariesi su gydytoju ir gydytojas aiskiai pasako kaina, tada jau nereikia nete klaust kiek moketi biggrin.gif o jei negali ar nenori tiek moketi kiek pasako nesitari arba tariesi su kitu  rolleyes.gif
BAK Kaune nera, o Mir V pigiau maziau nei BAK, cia tema apie kainas Kaune  mirksiukas.gif

Nu nenoriu pasirodyti kvaila bet kas tas BAK blink.gif
O seip as gimdziau ir klinikose abu vaikucius su niekuo nebuvau susitarusi ir pirmu dare cezari tai daktarui dave 200 ir viskas daugiau niekam, o su antru tai anesteziologui davem 200 ir akuserei 100 jau po gimdymo kuri mane priziurejo dienos metu ir viskas seip abu kartus keitesi pamainos tai ir nezinojau nei kam nei kaip duot. tiesa per antra gimdyma tu daktaru ir kitu ten daug buvo tai ir neaisku. O priziurejo tai abu kartus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 18 vasario 2009 - 19:39
Pati gimdziau klinikose tariausiau,tai gydytojui daviau 400Lt, akuserei 200Lt, anesteziologei 100Lt mirksiukas.gif
Atsakyti