Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Lalaa @ 2006 07 11, 21:15)
Malonu, kad skoniai sutampa  rolleyes.gif

Kai buvau maza na gal iki 13 metu, kiekviena ryta mama pindavo drakoniuka arba kasas ir pirmyn i mokykla, bet tada norejosi vaiksciuoti su palaidais  blush2.gif  nes tipo as jau didele ir t....  blush2.gif  tada plaukai buvo beveik iki uzpakuolio,tada pradejau trumpint ir trumpint, 16 metu turejau labai trumpus plaukus, ax ta jaunyste  lotuliukas.gif

Mano plaukai sutrumpėjo daug ankscčau, tai iki šiol vis bandau atsiauginti ilgesnius negu iki pečių gražius plaukus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 11, 22:20)
Mano plaukai sutrumpėjo daug ankscčau, tai iki šiol vis bandau atsiauginti ilgesnius negu iki pečių gražius plaukus. verysad.gif

Atsiauginsi mirksiukas.gif

Manau, kad reiktu visada parinkti toki kirpyma, tokia sukuosena, kad tiktu, o ne ziureti i madas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 07 11, 21:15)
Kai buvau maza na gal iki 13 metu, kiekviena ryta mama pindavo drakoniuka arba kasas ir pirmyn i mokykla, bet tada norejosi vaiksciuoti su palaidais  blush2.gif  nes tipo as jau didele ir t....  blush2.gif  tada plaukai buvo beveik iki uzpakuolio,tada pradejau trumpint ir trumpint, 16 metu turejau labai trumpus plaukus, ax ta jaunyste  lotuliukas.gif

Pas mane panašiai... Vaitystėj norėjau palaidais vaikščiot, vėliau jie nutrumpėjo, norėjau ilgensnių, bet kažkaip... PAskui auginimai, cheminiai, vėl kokie biesai... DAbar jau iki pečių beveik turiu plaukiukus, tikiuos iki nauju metų bus gražučiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 11, 23:31)
Pas mane panašiai... Vaitystėj norėjau palaidais vaikščiot, vėliau jie nutrumpėjo, norėjau ilgensnių, bet kažkaip... PAskui auginimai, cheminiai, vėl kokie biesai... DAbar jau iki pečių beveik turiu plaukiukus, tikiuos iki nauju metų bus gražučiai ax.gif

As irgi sugadinus buvau gelezinem zniplem, taip gi norejosi garbanuotu plauku ir dabar noris doh.gif lotuliukas.gif bet .... irgi auginu ir tikiosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
as daba turiu plonycius drakoniukus iki puse galvos,is viso 38,o like plaukai-plonos kasytes blush2.gif bet siaip lb patogu
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 07 12, 15:05)
as daba turiu plonycius drakoniukus iki puse galvos,is viso 38,o like plaukai-plonos kasytes  blush2.gif  bet siaip lb patogu

O kaip pinti tuos siaurucius drakoniukus?
Atsakyti
viskas madinga, tai kas zmogui tinka
Atsakyti
Man patinka tokie kirpymai ax.gif

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image user posted image

4. user posted image

5. user posted image

6. user posted image

Atsakyti
Rudens mada.
Kuodukai(netvarkingi)
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Istiesinti plaukai.
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Dabar dar madingos kasos

user posted image user posted image

Uodegos

user posted image user posted image

Mano plaukai dabar suristi i kuoduka, man labai patinka thumbup.gif puiku, kad tai dabar ir madinga bigsmile.gif
Atsakyti
Dar juostos ,lankeliai.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal, kuri zinuot kur galima nusipirkti gera juostele plaukams, nes kiek esu turejusi tai visos tokios nelabai, nesilaiko ax.gif
Atsakyti