Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Supergirl @ 2006 05 05, 11:13)
Ne, tema ne mano. Ir aš visai nepasipiktinusi  mirksiukas.gif  Tiesiog patariau. O jei nepatinka, tai čia jau, tamsta, asmeninių problemų turite  cool.gif

o čia jau tikrai poster_offtopic.gif
kiek supratau, jums kažkas nepatiko, o ne man cool.gif mirksiukas.gif man tai viskas thumbup.gif buvo
klausykit gal kur yra supergirl patarimų skyrelis? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 gegužės 2006 - 11:21
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 05, 11:05)
sori kad  poster_offtopic.gif , bet kur nebūna tų nukrypimų, o tema žiūrėk ir pagyvėja tik nuo to. Be to, tie dalykai susiję, nes gera ir šiuolaikiška kirpėja=gera ir madinga šukuosena thumbup.gif Ai čia gal supergirl tema, kad tokia pasipiktinusi moteriškė cool.gif

siaip pritariu supergirl,jei nebus tvarkos tai irgi nekas... smile.gif randi tema tau aktualia apie madingas sukuosenas pvz ir joje pridiskutuota apie vaiku kirpima..nu kazkaip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 11:28)
siaip pritariu supergirl,jei nebus tvarkos tai irgi nekas... smile.gif randi tema tau aktualia apie madingas sukuosenas pvz ir joje pridiskutuota apie vaiku kirpima..nu kazkaip... schmoll.gif

aha tikrai, tiek daug pridiskutuota blush2.gif doh.gif
sori dar kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 05, 13:31)
aha tikrai, tiek daug pridiskutuota blush2.gif  doh.gif
sori dar kartą blush2.gif

nu jau nereikia cia tos ironijos,juk pastebejo kad nukrypot ir pasake tongue.gif nes butumet tikrai pridiskutavusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 05, 12:18)
klausykit gal kur yra supergirl patarimų skyrelis? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Klausyk, tau kas? PMS gal? unsure.gif Nenorėk, kad aš čia pradėčiau, ok? bigsmile.gif
Vsio. Baigiam offtopicus. Ir kitą kartą jei norėsi diskutuot apie vaikų plaukų kirpimus ar kirpėjas, susirask atitinkamą temą wink.gif Nes ne man vienai nemalonu skaityt dalykus visiškai neatitinkančius temos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 11:35)
nu jau nereikia cia tos ironijos,juk pastebejo kad nukrypot ir pasake tongue.gif nes butumet tikrai pridiskutavusios biggrin.gif

pažadu įdėsiu gerų nuorodų ne off topic. Pasitaisysiu thumbup.gif . O ironija tai čia blogai, ar į viską reikia rimtai reaguoti mirksiukas.gif Na bet tikrai būtų įdomu pasitikslinti info, kad bobas madingas ax.gif -ne poster_offtopic.gif
Atsakyti
Man Jurgitos Šeduikytės dabartinė šukuosena labai patinka thumbup.gif Norėčiau ir galvoju taip nusikirpti, bet bijau, o jeigu netiks g.gif , nors, kita vertus, plaukai - tai toks dalykas... Priekyje tarsi trumpi plaukučiai, o gale ilgi, tai, kai susiriši plaukus, rodos, berniukiška šukuosena, bet man gražu, oi, kaip garžu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 05, 13:40)
pažadu įdėsiu gerų nuorodų ne off topic. Pasitaisysiu thumbup.gif . O ironija tai čia blogai, ar į viską reikia rimtai reaguoti mirksiukas.gif Na bet tikrai būtų įdomu pasitikslinti info, kad bobas madingas ax.gif -ne poster_offtopic.gif

ironija puiku kai vietoj :)na tai dek dek tu geruju nuorodu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Valeri @ 2006 05 05, 13:42)
Man Jurgitos Šeduikytės dabartinė šukuosena labai patinka thumbup.gif Norėčiau ir galvoju taip nusikirpti, bet bijau, o jeigu netiks g.gif , nors, kita vertus, plaukai - tai toks dalykas... Priekyje tarsi trumpi plaukučiai, o gale ilgi, tai, kai susiriši plaukus, rodos, berniukiška šukuosena, bet man gražu, oi, kaip garžu tongue.gif

plius issiskutus sonus biggrin.gif kai buvo susikelus skiautere-matesi
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 05, 12:43)
plius issiskutus sonus biggrin.gif kai buvo susikelus skiautere-matesi

bet jai tinka! as vis nueinu trumpai apsikirpt,bet kai padaro blink.gif dar maniskiai i visas puses pradeda raitytis,tai is vis klaikiai atrodo doh.gif po to auginu auginu,kol vel neuztrumpina "gal sikart bus kitaip?",bet vel buna tas pats verysad.gif dabar tramdau save,kad normaliai pasiauginciau ir nesikirpciau,o tie kiaules sakotis pradejo-galiukai skilineja!help help.gif
Atsakyti
Delfi puslapyje yra nauju sukuosenu trumpiems plaukams, bet nezinau ar isdrysciau tokias nesioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2006 05 05, 14:17)
Delfi puslapyje yra nauju sukuosenu trumpiems plaukams, bet nezinau ar isdrysciau tokias nesioti ax.gif

nerandu niekaip blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai graži Aurelijos Razmarataitės dabartinė šukuosena wub.gif Kaip ir ji pati wub.gif
Internetinių puslapių šukuosenų tema galima labai daug rasti, užsidedi "hairstyles 2006", "hairtrends 2006" arba "haircuts 2006". Tik kad dauguma reklamuoja kažkieno prekes, tai yra gali būti wella ar dar kas nors.
Jau minėtas delfis, tikrai dar yra straipsnis:
http://www.delfi.lt/....php?id=9436585
dar:
http://www.hairstyle...tures/index.htm
tarp kitko, tikrai rašo, kad bobo atmainos madingos dabar, bet man tai kažkaip schmoll.gif http://www.hairstylezone.com/2006.htm
http://www.beautyrio...id=3574&c_id=55
trumpų plaukų:
http://www.short-hai...-fine-hair.html

nu žodžiu begalė tų puslapių, bet vis vien galutinius štrichus, ir kokia šukuosena galėtų tikti, sudės kirpėja mirksiukas.gif ir žurnaliukų turėtų kirpykloj būti mirksiukas.gif

P.S. supergirl, mačiau siuntei linkėjimų, labai ačiū, vidinė kultūra tiesiog persimuša per gražius žodžius lotuliukas.gif ir kaip faina, kad yra patarėja-mama, kuri pasako, ką kur baigti ir vsio thumbup.gif
Atsakyti