Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Frosted @ 2006 08 27, 11:16)
Na, madistes, patarkit man, ar grifka apkirpt ar atsiaugint plaukucius  tongue.gif  Nes ataugo ir suku galva, ar vel pasikirpt ar ne  g.gif

Nu va, pas mane panaši bėda. Daba plaukiukai iki pečių. Kelis metus vaikččiojau gan trumpais (vis tų cheminių pasekmės). Ir paskutiniu metu nešiojau tiesius kirpčiukus iki vidurio kaktos. Nu superiovai atrodė. Ale kažkaip pabodo, laužiau galvą ką padaryti, ir stipriai iškarpiau kirpčius ir plaukus toliau auginu. Ir puikiai pasidaro garbanėlės su putomis plaukams stiprios fiksacijos. Nes įsitikinus kažkodėl, kad būtent garbanoti man labiausiai tinka (ale pačios plaukai tiesut tiesutėliai doh.gif:
Taij va, tie iškarpyti kirpčiukai dabaratsiauginėjasi, galiu ir ant šono šukuot, ir tiesiai ir paslėpt, kad jų nebūtų.
Atsakyti
GAL ATSIRASTU MAMYTE, KURI PAGAL NUOTRAUKA PATARTU KOKIA PLAUKU SPLAWA IR KIRPIMA RINKTIS?? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O gal zinot salon+ kirpimu kainas? g.gif
Atsakyti
kirpyklos ant kiekvieno kampo
o kirptis nėra kur doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 08 31, 13:46)
kirpyklos ant kiekvieno kampo
o kirptis nėra kur doh.gif

as tj irgi anksciau ieskojau geros kirpejos, mokedavau didelius pinigus uz eilini kirpima ir tikrai nelikdavau juo voisiskai patenkinta verysad.gif dabar nebeinu i prabangias kirpyklas, gaila pinigu doh.gif o gal as paprasciausiai nemoku susisneket su kirpejom unsure.gif
Atsakyti
O aš tai turiu vieną kirpėją jau kelis metus. Kiek anksčiau eksperimentuodavau, tai irgi beveik niekada nelikdavau patenkinta. Bet dabar užtat 10 balų thumbup.gif Visada susikalbam, iš pusės žodžio supranta, ko noriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nilee @ 2006 08 31, 16:38)
o gal as paprasciausiai nemoku susisneket su kirpejom  unsure.gif
Tokiu atveju, kai negali išaiškint, ko nori, ar kirpėja nelabai įsivaizduoja, kokio kirpimo tu nori, siųlyčiau eiti su žurnalu, nuotraukom, kur toks kirpimas/šukuosena yra. Aš kartais taip darau. Pamatau kokiam žurnale kokį gražų kirpimą ir varau pas savo kirpėją su juo thumbup.gif O ką, visai gerai, nereik aiškint, ko nori, pati pamato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 31, 18:11)
O aš tai turiu vieną kirpėją jau kelis metus. Kiek anksčiau eksperimentuodavau, tai irgi beveik niekada nelikdavau patenkinta. Bet dabar užtat 10 balų  thumbup.gif  Visada susikalbam, iš pusės žodžio supranta, ko noriu  smile.gif
Papildyta:
Tokiu atveju, kai negali išaiškint, ko nori, ar kirpėja nelabai įsivaizduoja, kokio kirpimo tu nori, siųlyčiau eiti su žurnalu, nuotraukom, kur toks kirpimas/šukuosena yra. Aš kartais taip darau. Pamatau kokiam žurnale kokį gražų kirpimą ir varau pas savo kirpėją su juo  thumbup.gif  O ką, visai gerai, nereik aiškint, ko nori, pati pamato  thumbup.gif

Tai prasom pasakyti, kur ta super kirpje galima rasti rolleyes.gif

Bet dar reikia ir atkreipti demesi i plauku tipa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 31, 17:11)
O aš tai turiu vieną kirpėją jau kelis metus. Kiek anksčiau eksperimentuodavau, tai irgi beveik niekada nelikdavau patenkinta. Bet dabar užtat 10 balų  thumbup.gif  Visada susikalbam, iš pusės žodžio supranta, ko noriu  smile.gif
Papildyta:
Tokiu atveju, kai negali išaiškint, ko nori, ar kirpėja nelabai įsivaizduoja, kokio kirpimo tu nori, siųlyčiau eiti su žurnalu, nuotraukom, kur toks kirpimas/šukuosena yra. Aš kartais taip darau. Pamatau kokiam žurnale kokį gražų kirpimą ir varau pas savo kirpėją su juo  thumbup.gif  O ką, visai gerai, nereik aiškint, ko nori, pati pamato  thumbup.gif

Na tai tyliai tyliai pasnibzdek kur mum tokia rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 31, 17:13)
Tai prasom pasakyti, kur ta super kirpje galima rasti  rolleyes.gif

Bet dar reikia ir atkreipti demesi i plauku tipa  ax.gif
Utenoje biggrin.gif
Tai be abejo, kad reikia atsižvelgti ir į plauko tipą. Gera kirpėja tikrai visada pasakys, kada tavo plaukams, koks kirpimas tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 31 rugpjūčio 2006 - 16:26
vieną kartą nuėjau su žurnalu
tai kai apkirpo, daug kas negalėjo manęs atpažinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 09 01, 07:55)

AS TAI IS NETO ISSITRAUKIAU VIENA SUOKUOSENA PROGINE IR PARODZIAU, KAD TAIP NORIU BUTI SUSUKUOTA IR MANO KIRPEJA LYGIIA TOKIA PACIA PADARE.....LIKAU SUZAVETA JOS DARBU...
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 09 01, 07:55)

taip jau baisiai "pagrąžino" user posted image , kad nėjo pažinti ?
Atsakyti