Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Eveliina @ 2006 09 04, 19:25)
genialu kas paprasta.... wub.gif
user posted image

Super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 09 04, 06:52)
O man rudi plaukai taip grazuuu  rolleyes.gif Juolab, jei jie ilgi ir sveiki  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2006 09 04, 20:25)
genialu kas paprasta.... wub.gif
user posted image

visiskai sutinku smile.gif organiskai nepakenciu tortu ant galvos.nesidaryciau tokiu jokia proga.ir teket zadu palaidais ax.gif
Atsakyti
Sutinku su jumis,kad rudi plaukai grazu,bet kartais ir grazus dalykai pabosta.Man dabar gyvenime daug permainu,gal del to ir uzejo didelis noras pasikeisti.
Imetu kelias foto su dazytais plaukais,pakomentuokit kokie patinka,kokie nelabai smile.gifuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
cia kur imetei visi neblogi variantai,gana subtilus,jei taip gausis visai liuks as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2006 09 04, 19:54)
user posted image

man cia patinka kaip plaukai nudazyti ir apkirpti thumbup.gif
Atsakyti
Man toks klausimas kilo- ka daryti kai ataugs tos sruogeles?kaip tada kirpejai daro?ar nauju sruogeliu padaro,ar tas kazkaip prie saknu nudazo? Nes jeigu vis naujas dazo,tai ar netampi po kurio laiko is briunetes blondine?
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2006 09 04, 18:54)
Sutinku su jumis,kad rudi plaukai grazu,bet kartais ir grazus dalykai pabosta.Man dabar gyvenime daug permainu,gal del to ir uzejo didelis noras pasikeisti.
Imetu kelias foto su dazytais plaukais,pakomentuokit kokie patinka,kokie nelabai smile.gifuser posted image

Laaabai grazi spalvyte wub.gif
O siaip visi tavo ideti variantai grazus. Man ir kazkada buvo mintis nusidazyti plaukus rudai, bet, kazkaip pabijojau. rolleyes.gif
Papildyta:
Man labai patinka taip sukelti plaukai wub.gif
user posted image

Bet kiek bandziau - vis neiseina verysad.gif Gal kas zinote kaip taip pasidaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 rugsėjo 2006 - 20:41
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 04, 21:47)
Laaabai grazi spalvyte  wub.gif
O siaip visi tavo ideti variantai grazus. Man ir kazkada buvo mintis nusidazyti plaukus rudai, bet, kazkaip pabijojau.  rolleyes.gif
Papildyta:
Man labai patinka taip sukelti plaukai  wub.gif
user posted image

Bet kiek bandziau - vis neiseina verysad.gif  Gal kas zinote kaip taip pasidaryti?

As taip kartais pasidarau.Reikia plaukus truputi pavelti is priekio,bet tik tiek,kad nesimatytu kai bus suristi.Paskuj virsutine dali susegu mazais segtukais prie pakausiu taip ,kad plaukai butu pakelti is priekio,o paskuj jau prie pat tu segtuku risu uodega.Aisku lako reikia siai sukuosenai nepagailet.Dar pries ja darant as palenkiu galva i prieki,p"pakratau " ir silpnos fiksacijos laku papurskiu plaukus prie saknu (tik prieki). Labai cia as supainiotai viska aprasiau,nu tikiuosi supratot apie ka as cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2006 09 04, 21:52)
As taip kartais pasidarau.Reikia plaukus truputi pavelti is priekio,bet tik tiek,kad nesimatytu kai bus suristi.Paskuj virsutine dali susegu mazais segtukais prie pakausiu taip ,kad plaukai butu pakelti is priekio,o paskuj jau prie pat tu segtuku risu uodega.Aisku lako reikia siai sukuosenai nepagailet.Dar pries ja darant as palenkiu galva i prieki,p"pakratau " ir silpnos fiksacijos laku papurskiu plaukus prie saknu (tik prieki).  Labai cia as supainiotai viska aprasiau,nu tikiuosi supratot apie ka as cia  mirksiukas.gif

Aha, supratau, bandysiu pasidaryti thumbup.gif
Bet jauciu man nelabai pavyks, nes pas mane priekyjekirpciukai yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2006 09 04, 20:34)

man šita thumbup.gif kaip manote vienos spalvos tonu dažyta ar ne g.gif
Atsakyti