Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Supergirl @ 2006 09 07, 15:44)
Tau gal biškį galva susisuko? stupid.gif  Gal plaukų dažų persiuostei? Kur šitoj temoj  buvo paminėta apie soliariumus ar priauginamas plaukų sruogas? Jei vienai kitai tas patinka, tai nereiškia, kad visoms. Beje, ką reiškia ilgis ir storis svarbiau už formą? nesuprantu, ką norėjai pasakyt šiuo pasakymu. Ar tai, kad mums gražiau ilgi ir stori plaukai nei trumpai iškarpyta ševeliūra blizganti pačiom įvairiausiom spalvom? Na, man, pavyzdžiui tikrai laaaaaaabai gražiai atrodo natūralūs ilgi lygūs plaukai  bigsmile.gif O jei tau ne, tavo problemos. Juk ir skonių įvairiausių yra. Nepulsim gi visos dabar pas kirpėjus ir atsiduosim jų valiai. Turim ir savo skonius, taigi ir nusprendžiam pačios, ką mums daryt su savo plaukais. mirksiukas.gif

as tai nebeimu galvon robkes pasisakymu,jis nepabijokim to zodzio nusneka 98% savo postu smile.gif susivaidena kazkas ir raso biggrin.gif smile.gif
aisku geriau ploni,trumpi, isskutineti plaukai su zalia sruoga.as gi zinau irnesakyk.gif tada nebusi kaimas pasak robertelio biggrin.gif o tu robke nuciuozk i koki www.elle.com pasirink 'runway' ir paziurek dizaineriu kolekcijas,tuo paciu atkreipk demesi i plaukus.pasiziuresiu ar rasi daug pusiau skustu pusiau luptu.kiekvienas normalus kirpejas pasakys kad stori,priziureti,ilgi plaukai yra
grazu tongue.gif arba tam paciam psl yra 'hairtrends' pasinagrinek.

zodziu visas pasaulis kaimieciai atsilikeliai tik robertelis mados grandas biggrin.gif ar tu prisiziuri tu sukuosenu is kirpeju konkursu/cempionatu kurios specialiai daromos 'for show' o ne gatvems g.gif
arba visos pasaulinio garso aktores,kaip su jom?daug matei kaip vistu nupestu ekstravagantiskom sukuosenom?irgi kaimietes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 07 rugsėjo 2006 - 15:36
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 05, 21:17)
Aiskumelis.
O idomu, ar iseitu taip padaryti su apvaliom znyplem?  rolleyes.gif

Galima, bet zniples gadina plaukus, nebent pas tave kokios geros, o su bigudukais galima darytis beveik kasdien ir nekenks plaukams thumbup.gif

Kur leja30 idejo nuotraukyte, tai as taip atrodziau vakar vakare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 07, 17:37)
Galima, bet zniples gadina plaukus, nebent pas tave kokios geros, o su bigudukais galima darytis beveik kasdien ir nekenks plaukams  thumbup.gif

Kur leja30 idejo nuotraukyte, tai as taip atrodziau vakar vakare  wub.gif

Nenusifotografavai?
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 09 07, 18:10)
Nenusifotografavai?

Nea, o kam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 07, 18:14)
Nea, o kam?  ax.gif

Paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 09 07, 18:44)

Ai, tai, kad savo plauku nuotraukyte dejau jau daug kartu, o vakar ir netik, kazkaip paskutiniu metu, norisi garbaneliu wub.gif
Atsakyti
sakykit moterreles,o ka manot apie spiralini(smulku chemini?)?as visai noreciau,bet prisiklausiau kad ziauriai kenkia,gal is jusu kas turit?na ir kaip?o beje gal bandet kuri nors pvz tamsiai ruda spalva nuimti su nuemeju,na si procedura brangoka ax.gif ,nes as noreciau nusimti ir uzdazyti sviesiai,ne siaip blondiniskai neima verysad.gif ,per daug mano plaukas tamsus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2006 09 07, 19:43)
sakykit moterreles,o ka manot apie spiralini(smulku chemini?)?as visai noreciau,bet prisiklausiau kad ziauriai kenkia,gal is jusu kas turit?na ir kaip?o beje gal bandet kuri nors pvz tamsiai ruda spalva nuimti su nuemeju,na si procedura brangoka ax.gif ,nes as noreciau nusimti ir uzdazyti sviesiai,ne siaip blondiniskai neima verysad.gif ,per daug mano plaukas tamsus schmoll.gif

Tik kartu abiejų dalykų nedaryt ax.gif
Su cheminiu... tas spiralinis atrodys gerai mėnesį, na du. O paskui matysis ataugimas pakankamai ryžkiai, o ką tada darysi? Ežiuku kirpsi ar kartosi chemini ir melsies, kad plaukai nenukristų?
O tudą spalvą nublondint norint reikia per kelis kartus. Iškart neišeis. Tik kažin ar verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2006 09 07, 19:43)
1.sakykit moterreles,o ka manot apie spiralini(smulku chemini?)?as visai noreciau,bet prisiklausiau kad ziauriai kenkia,gal is jusu kas turit?
2. gal bandet kuri nors pvz tamsiai ruda spalva nuimti su nuemeju,na si procedura brangoka ax.gif ,nes as noreciau nusimti ir uzdazyti sviesiai,ne siaip blondiniskai neima verysad.gif ,per daug mano plaukas tamsus schmoll.gif

1. Aš esu labai prieš visus cheminius. Nesidaryčiau nė už ką schmoll.gif
2. Aš kaip tik šiandien šią procedūrą dariausi bigsmile.gif Na, kadangi nenorėjau tapti blond, tai man pakako vieno karto. kadangi atsiauginėju savo natūralius plaukus, tai tą spalvą nuėmiau tiek, kad galima būtų nusidažyti panašia spalva, kaip mano natūralūs. Na, kad neatrodytų taip žiauriai, nes kontrastas toks nemažas buvo tarp mano natūralių ir dažytų. Na, negaliu pasakyt, kad sužavėjo mane labai ta procedūra, nes plaukai labai nepašviesėjo. Gal šiek tiek tik. Bet gal ir gerai, nes nepakenkė taip plaukui, o ir nenorėjau būti blond. ir šiaip kirpėja sakė, kad tai yra ne nubalinimas plaukų, tiesiog pigmento nuėmimas. Ir jis plauką palieka tokį patį, ko nepasakysi apie nubalinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 07 rugsėjo 2006 - 19:56
sakyk o kur dareisi ir kiek kainavo?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2006 09 07, 22:26)
sakyk o kur dareisi ir kiek kainavo??  4u.gif
Utenoje biggrin.gif O dažų nuėmimas kainavo 50 lt. Jau tų dažų, su kuriais vėliau dažė, po spalvos nuėmimo, kaina čia neįeina. Bet kaip kažkas sakė, kad norint visiškai išimt rudą spalvą. Na, čia jei nori po to būti blond, tai ne vieno ir ne dviejų tokių spalvos išėmimų reiktų, tai ir kaina pakiltų.
Atsakyti
Pastebejau kad nemazai merginu dabar vaiksto nusidaziusios plaukus puse plauku sviesiai o puse tamsiai ty. virsugalvis sviesiai o apacia tamsiai. pries kokius 2 metus vienas kitas tokia sukuosena turejo o dabar vos ne puse miesto blink.gif gal labai madinga? biggrin.gif g.gif nors man asmeniskai schmoll.gif nepatinka. o kaip jums ? cool.gif
Atsakyti