Gimdziau KGN Kaune,mokejau gydytojui siek tiek daugiau,nei yra oficialus nesciosios prieziuros gimdymo metu ikainiai+200lt akuserei
Buvo numatytas planinis cezaris ir iš anksto buvau susitarus su gydytoja KMUKe : 600 lt gydytojai + 100 lt anesteziologei + 100 lt palatos akušerei + 420 lt už mokama vienviete palata. Išeina 1220 iš viso, bet tikrai ne kiek negaila tu pinigu. Mokėjau jau po visko.
man viskas kainavo, gysytojai nei cento nedaviau, nes jokios prieziuros, o mano gydytojo nebuvo, daviau 150lt akuserei ir isvaziuojant vaiku seselei, tai apie 300lt kainavo Radviliskis
Turejau cezari, gydytojai 1500, anesteziologei 200. Dabar galvoju, kad daugokai daviau, taciau tuo metu neisivaizdavau "kainu". Nesvarbu, dziaugiuosi savo dukryte, o ir labai gerai viskas praejo, tai negaila.
Gimdziau jau labai seniai.
Chalato kiseneje turejau pinigus, bet nuo skausmu viskas aptemo taip, kad atsgavau tik po gimdymo.
Po viso iskesto siaubo pagalvojau: ka, kas nors man padejo gimdyt? Tik as tokia visa apiplysus pagimdziau savo berniuka ir nieko pinigine israiska nedaviau
Bernas isaugo ilgas ir stiprus, net pilnametystes sulauke
Panevezys.

Po viso iskesto siaubo pagalvojau: ka, kas nors man padejo gimdyt? Tik as tokia visa apiplysus pagimdziau savo berniuka ir nieko pinigine israiska nedaviau

QUOTE(EXTRAA @ 2009 02 11, 01:44)
Turejau cezari, gydytojai 1500, anesteziologei 200. Dabar galvoju, kad daugokai daviau, taciau tuo metu neisivaizdavau "kainu". Nesvarbu, dziaugiuosi savo dukryte, o ir labai gerai viskas praejo, tai negaila.
duotum 10 tūkstančių, tai turbūt irgi paimtų

Sveikutes!
per paskutinius nestumo apsilankymus daktarytei nunesiau brendziuko ir saldainiu. Susitarem,kad ji priims gimdyma. pries pat gimdyma vyras uzklause "kiek" ir ji konkreciai pasake 500lt(visoms sake padalins). ar padalino ar ne,nesukau galvos.
rupinosi labai gerai,dar paskutine diena jai idaviau maiseli "gerybiu"..
ne kiek niekuom nesigailiu .

aš gimdžiau radviliškyje akušerei daviau 150 ir tuo patenkinta
ir seselei daviau labai gerai buvau prižiurėta

QUOTE(Nermin @ 2008 10 10, 16:01)
Mes mokejom 1300 Lt visai komandai. Su daktare tariausi is anksto ir ji pati man pasake ikainius. Pinigelius atidavem po gimdymo daktarei, ji pati pasidalino su visa komanda. Gimdziau Trakuose.
QUOTE(editux25 @ 2008 12 09, 15:13)
Gimdziau Trakuose, gydytojai 800 Lt., akuserei 100 Lt. Buvau is anksto susitarusi, dare neplanuota cezari, viskas super!
Nesupratau...

Kai gimdžiau pirmąją dukrytę, nesitairiau su niekuo, tačiau visa komanda, kuri dalyvavo gimdyme (daktarė, akušerė) dirbo tikrai profesionaliai, viska paaiškindavo, padėjo (nors neglostė plaukų, tačiau buvo sudaryta gera atmosfera ir t. t.), po gimdymo vyras atsidėkodamas davė gydytojai 500 Lt, o akušerei - 50 Lt (čia buvo prieš 6 m. Kauno Mažylio gimdymo namuose).
Antrąją dukrytę gimdžiau beveik prieš du metus Kauno Klinikose. Buvau iškarto susitarus su gydytoja, jai po gimdymo davėm 800 Lt, akušerei - 100. Akušerei buvom nusprendę su vyru duoti 50 Lt, tačiau ji pasirodė labai nuostabus žmogus, gimdymo metu labai padėjo, todėl atsilyginom daugiau. Ji tikrai buvo to verta.
Na, o gydytojos priežiūra labai nepatiko, ko gero jai per mažai daviau
, nes ji po to nebesidomėjo manimi...
Antrąją dukrytę gimdžiau beveik prieš du metus Kauno Klinikose. Buvau iškarto susitarus su gydytoja, jai po gimdymo davėm 800 Lt, akušerei - 100. Akušerei buvom nusprendę su vyru duoti 50 Lt, tačiau ji pasirodė labai nuostabus žmogus, gimdymo metu labai padėjo, todėl atsilyginom daugiau. Ji tikrai buvo to verta.
Na, o gydytojos priežiūra labai nepatiko, ko gero jai per mažai daviau

O as pries sesis metus sunu gimdziau Vilniuje, sv. Jokube, tai nesitariau is anksto, o ir is to siaubo pamirsau pinigelius. O dukryte gimdziau gruodzio menesi Klaipedos GN, tariausi su gydytoja del cezario, taciau mokejau jau po visko ir esam be galo patenkinti. Gydytoja, paklausus kiek skolingi, atsake, kad kiek duosit, tiek gerai, o saziningam zmogui tikrai negaila - davem 1000 lt., anesteziologei 200 lt., akuserei 200 lt., taciau ji pabego i kita gimdyma, pastacius laseline ir pamatavus vaikelio sirdutes toniukus, tai buvom sokiruoti
, svelniai tariant "siek tiek".

RK 800 LT
preiziura super,gavau palata - vienute,visokiu dovaneliu kudikiui..labai patenkinta
preiziura super,gavau palata - vienute,visokiu dovaneliu kudikiui..labai patenkinta