Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

Niekam nieko nemokejau blink.gif jatus buciau bijojus kuriai ku pasiulyti, bo naturos tokios oj oj buvo, lakste apie mane kaip isprotejusios, nu mazdaug kaip is multiko " gal tau sieno po galva pakisti?" lotuliukas.gif Kai vyras israsant namo gydytojai pas kuria gimdziau nunese kalna roziu, ta net apsiverke " Kaip as seniai negavau geliu " blink.gif Atleke net man padekoti i atskira palata, kur jau maziuka rengiau. Zodziu apakus buvau, kai cia visko buvau prisiskaicius, kam kiek duoti reikia ir t.t. mano nuomone buvo konkreti ir aiski " nematau reikalo kam nors moketi, nes jos uz mane nepagimdys, vis tiek reiks paciai, tai pinigelius sau ir pasiliksiu, lelkai geriau ku nupirksiu" . Neperlenkit moteros pacios lazdu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 20 vasario 2009 - 09:24
Aš dar kartą pasikartosiu... Paskaitykit temą kurioje jūs rašote savo nuomonę... "Kiek kainavo gimdymas?, Toms mamytėms, kurios tarėsi iš anksto"... Skaitykit... KURIOS TARĖSI IŠ ANKSTO!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija2: 20 vasario 2009 - 10:12
o aš tariausi.
kai pagimdžiau, buvo tokia euforija, kad būčiau viską gydytojai atidavus - net butą užrašius. tikrai smegenėlės buvo suminkštėję doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif davėm 700 gydytojai, 200 akušerei. manau, daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2009 02 20, 19:12)
o aš tariausi.
kai pagimdžiau, buvo tokia euforija, kad būčiau viską gydytojai atidavus - net butą užrašius. tikrai smegenėlės buvo suminkštėję doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  davėm [color=yellow]700 gydytojai,200 akušerei. manau, daugoka g.gif

as atveziau gimdyti dvi drauges, tai trecia (mano zmona) pagimde nemokamai.
Ir dar gavom 30% nuolaidos kupona sekanciam gimdymui.
Atsakyti
o kur cia skaiciau,kad yra ofecialus mokiestis i ligoniu kasas,kazkas apie 500lt.tai kam moketi 900?jej galima maziau.cia bent ofecialu,jej ka galima ir prisikabint,kai raso,kad taresi,o daktare neatviko.
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 20, 20:12)
o kur cia skaiciau

nezinau
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 20, 19:54)
as atveziau gimdyti dvi drauges, tai trecia (mano zmona) pagimde nemokamai.
Ir dar gavom 30% nuolaidos kupona sekanciam gimdymui.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man kai saremiai prasidejo tai gydytoja pakeliui i GN is namu pasiemem. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuTse @ 2009 02 21, 19:30)
man kai saremiai prasidejo tai gydytoja pakeliui i GN is namu pasiemem.  biggrin.gif

cia tu nori pasigirt, kad seimoje turite nuosava automobili...ar nuosava ginekologa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.133: 22 vasario 2009 - 08:43
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 22, 09:42)
cia tu nori pasigirt, kad seimoje turite nuosava automobili...ar nuosava ginekologa?

eik is cia debile,ar gal tu transvestytas koks ,kad lendi i sita skireli? doh.gif .manau nera ko cia isidirbynet. g.gif
Atsakyti
Man gimdymas KMUKe kainavo 1600.Cia ir gydytojui, ir akuserei, ir uz mokama palata. Bet tai ka gavau uz tuos pinigelius, tikrai buvo to verta. Visiskas komfortas, ko po gimdymo tikrai kiekvienai lb reika.
Atsakyti
na as tai kaip ir nesitariau bet gavosi kad tariausi smile.gif
su gydtoja nesisnekejau kad ji dalyvaus gimdyme, sakiau pas ka papulsiu pas ta ir gimdysiu, bet kai viskas prasidejo (o dar tada nzn kad jau viskas prasidejo) as pasiskambinau gydytojai pasikonsultuot ka man cia daryt, tai ji liepe atvaziuot i ligonine pasistikrint, tai kai atvaziavai tai tiesei i gimdykla ir mano gydytoja pasiliko gimdyme. tai paskui gydytojai atsidekodami davem 500, o akuseriai 100
Atsakyti