Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

QUOTE(arbuzina @ 2009 02 24, 15:58)
Tai ir turek sau tuos principus biggrin.gif, negi manai jog ka nors pagasdinsi g.gif ? Ir tegul pabando blogai tik atlikti... ka cia pagasdinti... geriau jau nebandytu ka nors blogai atlikti, nes nuo to tik tau paciai bus blogiau, o medikams - dzin... Man irgi glostymu, meilikavimu nereikia, netgi ir nenoriu... o susitariau su akusere todel, kad ji man rekomenduota kaip tikra profesionale... nenoriu na ura, pataikyt ant kokios zioples schmoll.gif

Pritariu jums 100%.
Vyras gydytojui dave 400Lt, akuserei 200Lt, uz epidiura 100Lt ir sesutei, kuri tvarke maziuka 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2009 02 16, 23:26)
Iš principo niekam nieko nežadu duoti, tai jų darbas, tai tegul jį pabando blogai tik atlikti. Važiuosiu gimdyt nesitarus iš anksto su niekuo, nemanau, kad leis nusibaigt man ant stalo dėl to. Nemanau, kad pinigai ir jų kiekis išspręstų iškilusias kokias nors problemas, o, kad mane glostytų ir sakytų oij kokia tu šaunuolė, kaip gerai pastūmei ir dar kartelį pasistenk - man to nereikia. Žmonės patys kalti, kad tokiais besočiais ir nachalais pavertė gydytojus doh.gif Mano pažįstama besilaukiant nunešė gydytojai 400lt. Žinot ką pasakė?"Už gimdymą, jei norėsit pas mane gimdyti, bus atskirai..."Būčiau paprašiusi, kad atgal tuos 400 atiduotų thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Nu jo, kai kurios sumos įspūdingos blink.gif , po to skundžiamės, kad apvaliai nepatepus, niekam tavo sveikatos reikalai neįdomūs...
Aš iš principo ne prieš , patys tarėmės ir mokėjom, bet kai sumos jau peržengia sveiko proto ribas, tai jau pardon schmoll.gif
Atsakyti
Mokėjom 100 Lt gydytojai, 50 Lt akušerei. Mokėjom po gimdymo.
Gimdžiau Šalčininkų ligoninėje. Aptarnavo puikiai, nors pripažįstu įvairių gydytojų yra.

Ačiū už sveiką vaikelį ir gerą aptarnavimą smile.gif
Atsakyti
gydytojui 500lt, dar plius pries tai lankiausi 50lt. ir akuserei 100lt, anesteziologe nepaeme (prisipazino kad turi iseit ir negales manes priziuret iki galo, saziniga moteris, kad daugiau tokiu thumbup.gif )
Atsakyti

QUOTE(Treja @ 2009 03 09, 09:47)
Nu jo, kai kurios sumos įspūdingos blink.gif , po to skundžiamės, kad apvaliai nepatepus, niekam tavo sveikatos reikalai neįdomūs...
Aš iš principo ne prieš , patys tarėmės ir mokėjom, bet kai sumos jau peržengia sveiko proto ribas, tai jau pardon schmoll.gif

Mes gydytojui davem 600, o anesteziologui ir skuserei po 100. Nors mano gimdymas komplikuotas buvo, tai db galvoju gal per mazai...
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2009 02 23, 17:25)
Man gimdymas ( CP) kainavo 1400 KMUKe . Daviau tik gydytojui, o ar jis dalinosi, ar ne, negaliu pasakyti. Negaila nei lito, nes po to priežiūra buvo super.

O sumą pasakė pats gydytojas, ar savo nuožiūra davėt? Man irgi buvo du cz kmuk-e, buvau abu kartyus susitarusi tik mokėjom mažiau ( neklausėm, patys savo nuožiūra davėm ) ( 400)
Atsakyti
Gydytojui 1000 lt, akuseriui 200 lt anestezologui 200 lt . gimdziau pati esu patenkinta nes gyd tikrai buvo saunus, gimdymas komplikuotas bet tik jo deka viska sok, mokejom po to. gimdziua klinikose kaune.
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 02 24, 09:20)
kartais atrodo pinigu gaila, leliukui kiek gali visko nupirkti, bet kai pagalvoji, pagailesi, o gal paskui ...gailesies visa gyvenima. Be to, kiek gi kartu gimdai per gyvenima 1, 2, na 3. Tai norisi zmoniskai, nors aisku gaila , kad toks poziuris, kad dauguma mediku tik pinigu laukia, o juk busimoms mamoms atsigavimui po gimdymo ir leliukams tikrai ju reikia labiau.

as uz gimdyma (CP) sumokejau 4000lt,ir visai nesigailiu,gimdziau BAK, uztat mano vaikas buvo puikiai priziuretas,ir gimdymas praejo puikiai. smile.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
pirma karta girdziu tokia suma!!

QUOTE(nattti @ 2009 03 23, 19:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
as uz gimdyma (CP) sumokejau 4000lt,ir visai nesigailiu,gimdziau BAK, uztat mano vaikas buvo puikiai priziuretas,ir gimdymas praejo puikiai. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 23, 21:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
pirma karta girdziu tokia suma!!

Na man čia irgi kažkas unreal doh.gif, bet BAK'as yra privati įstaiga, taigi ir sumos atitinkamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2009 03 23, 21:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 24, 19:03)

na cia tokia kaina,nes ten privati klinika,todel ir kainos tokios, bet cia dar kazkiek ligoniu kasos apmokejo,nes siaip dar brangiau,o kiek zinau tai dabar dar pabrango vos ne apie 6000lt,o jai komplekuotas tai ir virs 8000 gaunasi,tai jau tikrai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti