Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

Tariausi iš anksto, kadangi gimdžiau ne savo mieste, o ten kur tėvai gyvena, bet to dar porą savaičių iki gimdymo ir lankiausi pas tą gydytoją ax.gif Kai jau atėjo laikas labai lengvai ir greitai pagimdžiau. Jau po visko, su vyru, paklausėm kiek skolingi, ir gydytoja ir akušerė nė į kalbas apie pinigus nesileido schmoll.gif bigsmile.gif Tai vyras joms gėlių ir saldainių nunešė ax.gif
Atsakyti
prieš du metus - 2007m - 1000 Litų 4u.gif Antrą kartą tikrai mokėčiau. Tai ne tas atvėjis, kai reikia sutaupyti biggrin.gif Džiaugiuosi, kad taip viskas gerai praėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 27, 14:09)
gimdziau klaipedos GN, ir gimdymas man nieko nekainavo  bigsmile.gif

gimdziau AK IR NICNIEKO NEMOKEJAUESU PATENKINTA NESKAITANT SMULKMENU 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia,kad jaustumeisi gerai ax.gif ,o duoti ar ne,tai jau kiekvieno asmeninis reikalas
Atsakyti
Bet jeigu tariesi iš anksto man ruosiasi daryti planini cezari blush2.gif
Atsakyti
as gimdziau VGN gyd 500lt, ir akuserei 200 lt, buvom susitere is anksto. Gyditojas drasino, net veida sluoste dregna servetele lotuliukas.gif jei nebutume susitaretokio elgesio manau nesulauksi. (vyras gymdime nedalyvavo, tik saremiu metu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta0515: 30 rugpjūčio 2009 - 23:15
tariausi is anksto del Cezario, bet vaikutis nusprende atetiti i pasauli anksciau - nakti is sestadienio i sekmadieni, teko ekstra gydytoja zadint ir skubiai viska daryt, tai visai superinei komandai atsilyginom 2000 Lt. Buvom numate daug mazesne suma, bet nusprendem padidinti - del tokiu dalyku negaila schmoll.gif svarbiausia, kad viskas buvo padaryta superiskai thumbup.gif

pamirsau paminet, kad CP man atliko VGN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 31 rugpjūčio 2009 - 19:10
kainavo 1000lt tai yra 800lt gydytojai ir 100lt akuserei ir 100lt anesteziologui, nors jis man labai nepatiko schmoll.gif , cia Klaipedos gimdymo namuose
Atsakyti
100Lt. Gimdziau Klaipedoje. Galejau ir neduot, tas pats butu buve, gal tik maloniau bendravo
Atsakyti
700 Lt. Gimdžiau susitarus. Klaipėdoj
Atsakyti
gimdziau VGN - nebuvau is anksto susitarus, viskas praejo super, daktarai malonus, aptarnavimas normalus ir nieko nemokejom.
Atsakyti
Gimdziau mazylio gimdymo namuose ,daktarei mokejau 500Lt,akuserei 100Lt,anesteziologei 200Lt
Atsakyti