Gimdžiau Antakalnyje, mokejau 1300 Lt. Daviau gydytojai, nes su ja tariausi, o ar ji dalinosi su savo komanda, tai jau jos reikalas

Siaubas kokios kainos!Gimdziau 2 kartus Joniskyje ,nemokejau ne cento ir prieziura esu patenkinta.Na o stai dabar jei suplanuotume 3 ,tektu vykti i Siaulius,o ten girdejau apie 600 -800.
nė velnio niekam nemokėjau. dar ko. atlyginimą gauna
Gimdziau Kauno 2oj ligoninej.Tai mums kainavo 100lt ir nupirkom vaisiu visam personalui kurie dalyvavo gimdyme,o ju buvo nemazai.Seip vaziavau nesitarus su jokia gydytoja ir viskas kuo puikiausiai.Gal del to kad pati esu medike,nors dirbu visai kitam mieste.

Gimdziau AK, nesitarus, dare CP.
Nemokejom nei veino cento. Padekojom tik graziais zodziais
O siaip esu pries tokius dalykus.
Is kitos puses, jei kas nori, kad jiems sypsotusi, glostytu rankyte, tukstanti ir dar viena karta paklaustu kaip jauties UZ PINIGUS.. tai ju asmeninis reikalas
Man smagiau bendraut naturaliai ir stebet kaip isryskeja zmones, laukiantys pinigu uz savo darba, uz gera zod, kaip jie keiciasi ju negavus...
Nemokejom nei veino cento. Padekojom tik graziais zodziais

O siaip esu pries tokius dalykus.
Is kitos puses, jei kas nori, kad jiems sypsotusi, glostytu rankyte, tukstanti ir dar viena karta paklaustu kaip jauties UZ PINIGUS.. tai ju asmeninis reikalas

Man smagiau bendraut naturaliai ir stebet kaip isryskeja zmones, laukiantys pinigu uz savo darba, uz gera zod, kaip jie keiciasi ju negavus...

500 lt. kmuk, buvo planinis cezaris, sutarta su konkrečiu gydytoju.
AK (sutarus su gydytoju) uz neplanini CP davem 800 lt, anesteziologui 200 lt, o sesutem, kurioms norejau tai davem saldainiu ir po 20-40 lt.
O man negaila buvo duoti, nes pati norejau padekoti, ypac savo gydytojai.
O man negaila buvo duoti, nes pati norejau padekoti, ypac savo gydytojai.

Gimdžiau (Vilniuj AK) ir nieko nemokėjau

400+100. 400-gydytojai, 100-akuserei.

QUOTE(tuzikas83 @ 2009 09 18, 19:23)
AK (sutarus su gydytoju) uz neplanini CP davem 800 lt, anesteziologui 200 lt, o sesutem, kurioms norejau tai davem saldainiu ir po 20-40 lt.
O man negaila buvo duoti, ....
O man negaila buvo duoti, ....
nu valio...bet vadinas, jei ltv gimsta po kelis vaikelius kasdien, mūsų akušeriai ir gydytojai turėtų laiks nuo laiko ir atsisakyti nuo tokių dovanėlių, kitaip, dieve dieve, kokie jie turtingi, argi ne?
nes ar neišlepinam juos, ką, po to raukosi jei neduodi, nes turi palyginti su kuo, kas davė...
valio jei šeima turi pinigų...bet bet bet
moterys, niekad niekad NIEKAD nempamiršiu, kas yra TIKRAS gydytojas, gilumine prasme:
mano seneliui KMUK darė skydliaukės operaciją. jis aktorius, įsidėjo 300lt į vokelį (prieš tirs metus- tai buvo PINIGAI), ir prieš operaciją, atėjus gydytojai/chirurgei į palatą, taip pradėjo (nes aktorius, tai sugalvojo mandagią pradžią): "Puikiai žinodamas jūsų krepšelį..."
chirurgė jį nutrauaė: "Aš labai gerai žinau jūsų krepšelį..." ir atsisakė paimti pinigus.
p.s. jei bus cinikių ir jos sakys, kad gal ši gyd. atsisakė, nes jau tiek ir tiek gavo, ji vis tiek atsisakė. o gal ir dažnai atsisako. todėl man labai keista žiūrėti į bet kokį gydytoją , kuris džiugiai ir NORIAI ima į rankas tokias dovanėles. nu nebent dovanojantys TIKRAI uždirba daugiau.
gimdziau kmuk.su gydytoja tariausi.nes nenorejau gimdyti pas vyra ar buti nederemai sutikta.bent zinojau kad manimi rupinsis.gydytojai daviau 600.bet nezinau ar jai pakako, nors gimdymas nebuvo sudetingas.o akuseriui davem net 200lt tai jis buvo labai laimingas.