sveikutes, na ir isgazdinot mane su kainom....
QUOTE(astuliene @ 2008 10 12, 17:50)
Neimk į galvą, kad jei Onytė davė 1500, tai ir tau reikės tiek sukrapštyt

Na, 400 Lt ne toks jau ir kosmosas. Dėl tūkstančių truputį perlenkta.
Gimdziau Antakalnio klinikose ziema. Davem 800lt gydytojai, 200 lt akuserei, 200lt anesteziologei. Dare ekstr.cezari.
QUOTE(giedrecep @ 2008 10 10, 18:07)
Labai įdomu, ar gavo kuri epidūrą nemokėdama pinigų?
as gavau

QUOTE(bankininke @ 2008 10 12, 19:35)
Gimdziau Antakalnio klinikose ziema. Davem 800lt gydytojai, 200 lt akuserei, 200lt anesteziologei. Dare ekstr.cezari.
aš irgi gimdžiau AK, darė planinį CZ (sėdėjo vaikas pilve) davėm tiek pat tik akušerei nedavėm

Gimdziau AK, taremes is anksto. Gydytojui davem 1000lt, o akuserei 200lt

Prieš kelias savaites Antakalnyje. Gydytojai tūkstantis, akušerei 200, anesteziologams sakė duos pati gydytoja, plius 460 Lt už tai, kad išsikviečiau savo gydytoją ne jos darbo metu, čia reikėjo banke sumokėti. Geriau jau tuos pinigelius bučiau gydytojai davus. Ten ta nauja tvarka, kad moki klinikoms, o jos jau gydytojai perveda nepilnai du šimtukus iš tavo sumokėtos sumos.

esu girdejusi ,kad gydytojai paduoda tarkim 1000 lt , o ji jau pasidalina savo komandai, kiek akuserei ir kitiems...gal kas taip daret?
davem 1000Lt uz viska (gine, akusere, anesteziologas), jie ten patys pasidalino, bet ne cento negaila

QUOTE(pumpotaukslis @ 2008 10 10, 12:23)
Planinis cezaris - gydytoja tiesiai sviesiai pasake 800lt, po to dar akuserei ir anesteziologei po 50lt. po mazai daviau nes uzkniso gydytoja - ikisa galva ir sako " su anest. atsiskaitykit; o dabar su sesele atsiskaitykit - BJAURU 

sveikos gimdziau pries 5 metus jonavoje.nedaviau nei cento,nes ne nuo daktaru priklauso tavo gimdymas.aisku jei i stubura leidzia kad nieko nejaustum tai jo,bet cia raso tustanciais daktaram duoda.nu baisu

Papildyta:
QUOTE(astuliene @ 2008 10 12, 15:50)
saldainiu dezute nunesciau tik ,pinigus turbut mokam ne uz lengva gimdyma nes jis vis vien buna skausmingas.o kad elgtusi kaip su zmogu,nejaugi tokiu pinigus reikia moketi uz tavo prieziura
QUOTE(dovilijaaa @ 2008 10 13, 15:58)
sveikos gimdziau pries 5 metus jonavoje.nedaviau nei cento,nes ne nuo daktaru priklauso tavo gimdymas.aisku jei i stubura leidzia kad nieko nejaustum tai jo,bet cia raso tustanciais daktaram duoda.nu baisu

Papildyta:
saldainiu dezute nunesciau tik ,pinigus turbut mokam ne uz lengva gimdyma nes jis vis vien buna skausmingas.o kad elgtusi kaip su zmogu,nejaugi tokiu pinigus reikia moketi uz tavo prieziura

Papildyta:
duoti ar neduoti - yra kita tema ( ar net temos)

Cezaris Taurageje,is anksto tariausi pas ka gimdysiu,mokejau 700 Lt (dviem gyd.),drauge irgi tiek pat mokejo,manau,kad nenuskriaudem nei saves nei gyd.