Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo gimdymas?

Gimdžiau Kauno II-oje klinikinėje ligoninėje. Kadangi tariausi su gydytoju, tai į ligoninės kasą sumokėjom 450lt, tokia pas juos dabar tvarka. Papildomai gydytojui nemokėjom.
Atsakyti
As tariausi is ankto. Gimdziau AK. Gydytojui - 800lt., akuserei - 200lt. ir anest. - 200 lt.
Nors priimamajame israse lapuka imoketi i kasas 450lt. uz iskvietima, bet gydytojas ji suplese thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 17 spalio 2008 - 18:44
Tariausi iš anksto, tai gyd. tiesiai ir paklausiau kokia suma. Ir be problemų pasakė, kad 800Lt. Negaila nei cento. Dar akušerei savo nuožiūra po gimdymo 100Lt į kišenę įkišom, nes tikrai labai nuostabi buvo.
Klaipėda.
Atsakyti
As pries 3m gimdziau Kauno IIoje, gyd. 500Lt, akuserei 150Lt, anestozologui 50Lt. Uz epidura nemokejau, nes gydyt sake, kad butina buvo, tada moketi nereikia.
Gimdysiu po keliu dienu manau po 100Lt virs dadesiu, visgi 3metai praejo, infliacija lotuliukas.gif
Atsakyti
galvoju,kad 800-1000 ltl bus pakankamai visiems, na nebent baisiai
jau viskas susikomplikuos, bet ir siaip sumos didziules doh.gif
Atsakyti
na, as pagimdziau 3 vaikus. visus gimdziau VGN, irnemokejau nieko. su niekuo nesitariau. Ir tiesa sakant nematau reikalo moketi uz tai, ka atlieki vis tiek pati. Man visi gimdymai buvo super, daktarai dirbo puikiai. bet moketi uz tai, ka jie privalo padaryti, nem,atau reikalo. Kai i seima ateina leliukas, islaidu ir taip per akis...
Atsakyti
Mokėjom 500 gydytojai (gimdymas išpuolė per jos budėjimą), 100 akušerei ir 20 slaugutei (labai paslaugi buvo smile.gif )
Negaila nė vieno lito.
Kaip kažkuri mama pasakė, kiekvienas apsisprendžia pagal savo įsitikinimus ir kišenę.
Nepavadinčiau to susimokėjimo kyšiu. Tai tiesiog mokestis už atliktą darbą.
Aš norėjau žinoti kas šalia manęs bus tuo ypatingu momentu, nenorėjau besikeičiančių daktarų, susiraukusių veidų, norėjau didesnio dėmesio nei gauna eilinė gimdyvė. Ir jei šiaip būčiau gavusi kvalifikuotą pagalbą ir priežiūros tiek, kiek reikia/priklauso (gal kitoms to ir užtenka), tai susimokėjusi gavau kvalifikuotą pagalbą ir rūpesčio bei priežiūros tiek, kiek man reikėjo/norėjosi.
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 10 21, 21:36)
na, as pagimdziau 3 vaikus. visus gimdziau VGN, irnemokejau nieko. su niekuo nesitariau. Ir tiesa sakant nematau reikalo moketi uz tai, ka atlieki vis tiek pati. Man visi gimdymai buvo super, daktarai dirbo puikiai. bet moketi uz tai, ka jie privalo padaryti, nem,atau reikalo. Kai i seima ateina leliukas, islaidu ir taip per akis...

ne čia komentarą įrašėt... doh.gif tartis ar nesitart yra atskira tema, o čia konkrečiai klausiama, kiek mokėjo smile.gif

tos, kurios gimdė VGN sakykit, jei daktarą atskirai iškvieti-tai reikia dar ir į kasą susimokėt? unsure.gif
Atsakyti
Gimdziau Klaipedoje, davem 1000 lt gydytojai (per visa nestuma neeme nei vieno lito), atbuvo visa laika prie manes, net planini cezari atkele, lauke kol pagimdysiu, o akuserei 200.
Atsakyti
4u.gif Aš gimdziau Kauno MGN daktarui davėm 900Lt., akušerei 200Lt. mirksiukas.gif Nesigailiu nei trupučio, svarbiausiai viskas gerai praėjo ir turim sveiką ir gražią dukrytę... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 09 09, 15:18)
Pasidarė įdomu, ar skiriasi gimdymo kaina gimdant vienoj ar kitoj vietoj, bet abiem atvejais tariantis su gydytoju iš anksto 4u.gif Jei nesunku brūkštelkit, kiek sumokėjote gydytojui ir kur gimdėte 4u.gif

Prieš 3 metus apie 600 Kaune.
Atsakyti
Gimdziau Utenos GN ydytojai davem 500lt, o akuserei 200 Lt.
Bet galiu pasakyt, kad siaip akuserei reiketu duot daugiau, nes ji visa darba atlieka.......
Atsakyti