Įkraunama...
Įkraunama...

SebaMed, Spirig, Esex

QUOTE(Eveliina @ 2007 05 07, 17:55)
nusipirkau pabandymui 50 ml prausimosi putu, tai jau antra diena naudoju, spuogas nudziuvo, o ir kitas giluminis toks nebeskauda ir sumazejes  thumbup.gif nors dar demeliu liko, ziuresim, kas bus toliau, susidomejau geliu nuo spuogu ir inkstiru, gal kas bandet? (anti pimple gel)

Baigsiu Avene prauskiklį - eisiu SebaMed putų pirkt..... Sunaudojau gal kokius 3 jų beteliukus.... Tikrai labai superiovos thumbup.gif Ir tą gelį esu turėjus. Neblogas tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 07, 17:55)
nusipirkau pabandymui 50 ml prausimosi putu, tai jau antra diena naudoju, spuogas nudziuvo, o ir kitas giluminis toks nebeskauda ir sumazejes  thumbup.gif nors dar demeliu liko, ziuresim, kas bus toliau, susidomejau geliu nuo spuogu ir inkstiru, gal kas bandet? (anti pimple gel)

man irgi labai patinka seba med putos thumbup.gif jau baiginėju vieną buteliuką, pirksiu dar bigsmile.gif ta želė nuo spuogų mane irgi domina
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 05 09, 13:50)
man irgi labai patinka seba med putos thumbup.gif  jau baiginėju vieną buteliuką, pirksiu dar bigsmile.gif

o kokia jusu odele ? nes mano misri , bet itariu , kad jos labiau tinka riebiai odelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 05 09, 14:14)
o kokia jusu  odele ? nes mano misri , bet itariu , kad  jos labiau  tinka riebiai odelei smile.gif

mano irgi mišri, bet aš skruostų putom neprausiu, nes jie pas mane labai jautrūs, raustantys ir kuperoziniai doh.gif tai juos prausiu seba med jautriai odai muiliuku. užima laiko, bet ką jau padarysi ax.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas bandet is sebamed koki gerai drekinanti krema? man reikia ir ano nuo spuogu ir kazko stipriai drekinancio blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 09, 20:52)
mergaites, gal kas bandet is sebamed koki gerai drekinanti krema? man reikia ir ano nuo spuogu ir kazko stipriai drekinancio  blush2.gif  4u.gif

reikia vedui ar kūnui?
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 07, 18:55)

as ka tik parsinesiau is vaistines Sebamed clear face zele nuo spuogu. 15 ml - 16.18 ml. galima tepti kelis k. per diena. tiksliai dozuoja:) Jau tepiau 2 k., jie truputi susitrauke, tapo ne tokie "gyvi", ziuresime kaip bus veliau.
Atsakyti
QUOTE(sattwa @ 2007 05 11, 15:51)
reikia vedui ar kūnui?

veidui, misriai bet sausai odai.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 05 12, 15:25)
as ka tik parsinesiau is vaistines Sebamed clear face zele nuo spuogu. 15 ml - 16.18 ml. galima tepti kelis k. per diena. tiksliai dozuoja:) Jau tepiau 2 k., jie truputi susitrauke, tapo ne tokie "gyvi", ziuresime kaip bus veliau.

kokia čia želė? pas mane nuo spuogų 10ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 05 18, 16:20)
kokia čia želė? pas mane nuo spuogų 10ml g.gif

atsiprasau - ir pas mane 10 ml blush2.gif
Atsakyti
O Essex kremai skirti tik sausai odai? unsure.gif Nelabai randu internete jų produkcijos.
Atsakyti
O sebamed prausimosi putos clearface nesausina veido odos? blush2.gif
Atsakyti