Pirmą kartą susidomėjau TV parduotuvės daiktu. Nežinau ar Lietuvoje reklamuoja tokius SUPERBAGus. Į juos supakuoti daiktai neužima daug vietos, suspaudžiami pašalinant iš maišo orą. Kaip vakuuminis įpakavimas. Reklamuoja, kad nesusiglamžo, sutaupo DAUG vietos. Ten visokias kaldras gali supresuoti, kostiumus ir visa kita..
Ką apskritai manote apie TV parduotuotuvės prekes? Gal kas pirkote joje ką?
Ai, kaip kainas pasiziuri, ir zinai, kad parduotuveje analogiska preke trigubai maziau kainuoja, tai ir praeina noras.
TIK uz 499.99Lt mes jums parduosime stebuklu stebukla!!!! Paskambinkite per 15min. ir gausite dovanu dar viena tokia pat preke! (Tai kiek ta preke vis delto kainuoja???). O TV reklama kiek kainuoja (turiu omeny laikas TV)...

bet tai pateikti moka, atrodo va chia tas ko man labiausiai reikia... Nu ir jie pataiko, kad analogu parduotuvese nelabai yra, kad ir tu pachiu maishu, kurie vakuuma padaro..
Matyt ir as reklamos vaikas. tiesa nieko dar nepirkau, bet jau kaip knieti, kaip knieti.
ir gi atrodo kad istiesu nepakeiciamas daikats

ir gi atrodo kad istiesu nepakeiciamas daikats

Kartą susigundžiau preke iš Select katalogo. Ir nusivyliau
Tai dabar labai atsargiai žiūriu visas tas reklamas TV parduotuvės, nors iš tiesų ten pateikiama viskas puikiai ir atrodo norisi pirkti, bet prisiminus pirkinį iš katalogo noras praeina

Aš į viską atsargiai žiūriu. Pati neužsisakinėjau. Tėvai mano mėgsta ką nors "mirtinai" reikalingą rast. Bet iš visų tų visokių maišų, dėžių, papildų, maniškiams patiko tik žirklės iš Select katalogo. Nors už jas sumokėjo bene 18 Lt.

mane labai masina Miracle blade peiliai. nieko negirdėjot? ispudingai per reklama atrodo ir nėra l. brangūs
as tai girdejau kad ten akiu dumimas- ir kokybe labai prasta
O nusipirke, kurie netingi grazina daiktus.
O nusipirke, kurie netingi grazina daiktus.
O gal jie turi kokias bazes kur laiko tas prekes, būtų galima nuvažiuoti ir pasižiūrėti.. Gerai, kad dar grąžinti galima..
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 21, 14:58)
O gal jie turi kokias bazes kur laiko tas prekes, būtų galima nuvažiuoti ir pasižiūrėti.. Gerai, kad dar grąžinti galima..
Hobby Hall anksciau buvo Seimyniskiu g., prie Carskoje selo, priesasi 1 pasu poskyri. Gal ir dabar yra...

QUOTE(fotocompany @ 2005 06 17, 08:56)
man idomu, ar tos prekes nera niekur kitur pardavinejamos? kiek kainuoja tv reklama, kainos turetu 50 proc ar daugiau pakilti.
Ar žinot kiek kainuoja Tv eteris