Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

Nusipirkome ir esame pradziai labai patenkinti kepsniais, kotletais... smile.gif , gal žuvis kepta kiek labiau patinka įprastai kepta,nei šitoje. O gal kas turi ir bandete kepti pyragą g.gif Nes davė receptų kygutę, ten yra vienas datulių pyragas , kaip kepti aprašytas, ale nedrystu dar bandyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit Slim N Lift Aire iš Top Shop ir galit parašyt jų sudėtį? Nes ieškant ne iš Top Shopo, yra skirtingi elastano ir nailono sudėties kiekiai.
Atsakyti
o gal kuri turit Potty patch dezute? Ideja nebloga, tik idomu kaip realybej smile.gif
Atsakyti
O gal kas išbandė Velform Perfect Legs kojų kremą nuo išsiplėtusių kraujagyslių? Ar yra efektas nuo jo?
Atsakyti
...čia geros kainos...

ČIA
Atsakyti
gal kas isbandete ahhbra liemeneles? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Man irgi labai butu idomu isgirsti atsiliepimu apie Slim 'N Lift Aire apatinius. 4u.gif Idomu jie tikrai taip gerai viska paslepia kaip rodo ar cia tik dar vienas pinigu ismetimas? g.gif

tp gal kuri bandet Be-Light liekninancias tabletes? Visus plonejimo varijantus svarstau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
ir as noreciau suzinoti AhhBra liemenuku kokybe.gal kuri pirkote?
Atsakyti
mano drauge situs liemenukus ir liekninacius apatinius uzsisake is vienos el. parduotuves, tai laaabai liko patenkinta. ji kai tokia stambesne, tai viska labai fainai "suslepe" smile.gif jei gerai pamenu, tai netshop.lt uzsisakinejo.

paciai dave "paciupineti", tai manau, kad kokybe tikrai gera liemenuku. tik neteko uzsideti, tai negaliu pasakyt is patirties kaip kas te wink.gif nors drauge, kaip minejau, labai patenkinta jais smile.gif

QUOTE(ointriga @ 2012 02 05, 14:33)
ir as noreciau suzinoti AhhBra liemenuku kokybe.gal kuri pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukia: 18 gruodžio 2012 - 11:20
QUOTE(PureOrganza @ 2011 11 27, 16:14)
gal kas isbandete ahhbra liemeneles? kokie atsiliepimai?

Aš turėjau, tai man labai nepatiko, mano krūtinė didelė, tai tikrai baisiai atrodo... Manau ji labiau pritaikyta turint mažesnę krūtinę
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2011 10 18, 14:40)
O gal kas išbandė Velform Perfect Legs kojų kremą nuo išsiplėtusių kraujagyslių? Ar yra efektas nuo jo?

Nebemėtykit pinigėlių, pats efektyviausias dalykas susileisti vaistukus ;)jokie kremai tikrai nepadės, jie gali tik nuimti kojų tinimą, skausmą, kitus nemalonius pojūčius, bet nuo jokio kremo kraujagyslės nesusitrauks schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamikes 4u.gif Gal kuri zinot, kur galima nusipirkti rusu gamybos krosnele cudo? kazkada tokia turejau, bet jinai beviltiskai pasenus. ir vel tokia pirkciau
Atsakyti