Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(infernal @ 2005 07 11, 14:41)
as norejau paklausti apie viena preke magic bullet gal kas turit ja nusipirke ir kaip? gal zinot kur tokia preke galima isigyti pigiau?  beje mes buvom nusipirke kur kojas masazuoja tai nieko gero bet kiek girdejau kas turi is pazistamu nusipirke cosmodiska kur reklamuoja tai sake seniau nugaros nesulengdavo dabar tai zymiai geriau nors viena preke ten tikrai veiksmingga smile.gif

viens prie vieno magic bullet mačiau Tome Philips už 69 Lt, tik pavadinimas kitoks tongue.gif Rūpi ir man jis... Gal kas turit ir išbandėt? Ar verta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 21, 14:58)
O gal jie turi kokias bazes kur laiko tas prekes, būtų galima nuvažiuoti ir pasižiūrėti.. Gerai, kad dar grąžinti galima..

Yra Vilniuje kažkur,mano tėtis ten važiavo kažkokio virtuvinio kombaino pirkti,jis nebuvo reklamuojamas,bet jie pardavimo vietoje turi daug įvairių prekių,ir galima pas juos derėtis ax.gif
QUOTE(Jutare @ 2005 09 06, 12:42)
viens prie vieno magic bullet mačiau Tome Philips už 69 Lt, tik pavadinimas kitoks  tongue.gif  Rūpi ir man jis... Gal kas turit ir išbandėt? Ar verta?  ax.gif

Ir man užkliuvo jis Tomas Philipse,ir niežėjo nagučiai nusipirkti,bet dar susilaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2005 09 07, 08:53)
Ir man užkliuvo jis Tomas Philipse,ir niežėjo nagučiai nusipirkti,bet dar susilaikiau ax.gif

o aš, įtariu, nesusilaikysiu doh.gif Nu man kaip šarkai - visko reikia.... blush2.gif Būtų įdomu išgirst atsiliepimus iš tų, kas jau turi... ax.gif
Atsakyti
tai ar kas nors jau išbandėt magic bullet smile.gif labai jau ir man prireikė blush2.gif
tik įdomu, ar tas kur per tv nuo to kur tomas filipse kuo nors realiai skiriasi ar tik kaina g.gif
Atsakyti
O kas tas magic bulet gal kas pakomentuosit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2005 09 15, 17:32)
O kas tas magic bulet gal kas pakomentuosit blush2.gif

Turėjai matyt tą Magic bulet per tv,daugybę kartų per dieną rodo doh.gif Tai toks miniatiūrinis virtuvinis kombainiukas,dydžio beveik kaip arbatos puodukas,forma kaip kavamalės.Bet labai galingas,ir jau tiek visko galima su juo padaryt..Tiesiog per kelias sekundes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aa, šitą tai tikrai mačiau.
Atsakyti
draugei anyta uzsake ta triju "skyriu" keptuve. Siaubas-plonos skardos lakstas doh.gif

Atsakyti
Oho, ir as pradejau sita tem skaityti ieskodama atsiliepimu apie Magic Bullet biggrin.gif

Bet ka jie su sito daikto reklama padare.. As anksciau irgi tik pusdavau lupas vien pamacius ekrane TV shopa, o kazkuri sekmadieni pamaciusi ta Magic Bullet taip uzhsimaniau!!! Sakau brangiausiam - vsio, skambinu. Tai tas man rageli isplese is ranku ir ishsishaipe - viska suverte mano pagirioms 4u.gif

Bet vis tiek vis atsimenu sita preke (vadinasi ne pagirios kaltos buvo). Tikrai butu labai idomu isgirsti atsiliepimus (gal jau tos, kurios matet T.Philipps nusipirkot??? Apie sita irgi idomu)!?!
Atsakyti
Mandarine, naujam prekybos centre fabų gale yra, yra parduotuve, kurioje prekiauja prekemis, reklamuojamomis per TV shopą. Tai va galit nueiti ir gyvai paziurėti į tą magicą smile.gif . Mane jis irgi suintrigavo. Vaikui košytėms gam,int norėjau pikrti TPhilipse, bet jau nebebuvo. gal ir nebloga sdaiktas, bet jis turi l. daug priedų, dėl ko užims ne tiek mažai viet smile.gif os....
Atsakyti
Tai galiu pasigirti, kad nusipirkau Tomas Philips'e tą Magic Bulet analogą tongue.gif Mėginom sultis spausti, tai žinokit, nelabai jis kaip sulčiaspaudė pasiteisino-reikia košę per merlių dar kartą nuspausti doh.gif o vat turėjau namuose kiaulienos kumpį, tai greitai pasidariau sau faršo tongue.gif
Atsakyti
Dar norėjau pasakyti, kad tikrai neverta pirkti iš TV Shop'o, nes kaina tikrai užlaužta nerealiai, o daiktas toks pat smile.gif
Atsakyti