QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 17:17)
Bet kad as jo net nesildziau

arba ne taip supratau recepta
Va cia kaip darosi kremas:
Kremas:2 pokelius vanilinio pudingo(to kurio nereikia virti,o tik uzpilti saltu pienu),uzpyliau 400ml pieno(pyliau 200ml maziau negu parasyta ant pokelio),ismaisiau,ten supyliau beveik visa buteli(0,75ml) sampano,pasilikau tik stikline.Gerai isplakiau,supyliau istirpinta zelatina(zelatinos dejau 2,5 pokelio,pas mane pokeliai pusei litro),Palikau kad apstingtu.Tada isplakiau 300ml grietineles su 3 saukstais cukraus ir vaniliniu cukrumi,idejau truputi citrinos rugsties.Kai kremas apstingo,imaisiau grietinele.I tortine dejau viena biskvita,sulaisciau sampanu(kuris liko neisgertas),dejau trecdali kremo,tada antra biskvita,vel sulaistyti sampanu,puse likusio kremo,vel biskvitas,i likusi krema pripjausciau smulkiai braskiu ir sudejau ant torto.Padejau i saldytuva10 val.