citrininis keksas
citrina
200 g sviesto
1 st cukraus
1 pak vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
4 kiaušiniai
1 st miltų
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 g maltų migdolų (AŠ VISADA DEDU KOKOSO DROŽLIŲ, lab skanu

)
2 šaukšteliai romo
9 šaukšteliai citrinos sulčių
5 šaukšteliai apelsino sulčių
7 šaukšteliai cukraus pudros
1. citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuot žievelę.
2. sviestą išsukt su cukrum, van cukrum ir druska.subert tarkuotą citrinos žievelę. po vieną įmušt kiaušinius ir gerai išsukt.
3. miltus sumaišyt su krakmolu, kepimo milteliais ir kokoso drožlėmis, subert į masę. išmaišyt.
4. supilti romą, įpilti 2 šaukštelius citrinos ir apelsino sulčių. dar kartą išmaišyti.
5. tešlą supilti į riebalais išteptą kepimo formą.
6. kepti iki 175 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 5O min.
7. karštą keksą apšlakstyt 3 šaukšteliais cirtinos ir likusiomis apelsino sultimis, išimt iš formos ir palikt atvėsti.
8. cukraus pudrą išsukt su likusiomis citrinos sultimis. glajum aplaistyti keksą.
SKANAUS!!!
p.s. visi, kas ragauja šio kekso, prašo jo recepto. ir taip nuolat

nes laaabai jau dieviškas skonis, keksas kvepia citrinomis (man kalėdas primena

). o ir pagamint lengva