Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

QUOTE(janudi @ 2011 10 04, 08:29)
Aciu uz patarimus, bet nemanau, kad prasysis pervedama, o gal sunkiau dar net butu, nes tarkime, sestoje klaseje jau butu naujoje klaseje visiska naujoke, ko ne taip jaustusi penktoje, juk vis tiek klases surenkamos is ivairiu vaiku... As jai aiskinu, kad nereiketu keltis 6val ryto, galetu ilgiau pamiegoti... na ziuresim, gal dar pavyks perkalbeti... verysad.gif

O aš patarčiau palikti vaiką toje pačioje klasėje. Juolab, kad ji pati taip nori ir jaučiasi puikiai. Kelionės laiką irgi galima išnaudoti naudingai (susirašai užsienio kalbos žodžius ant kortelių ir važiuodama mokaisi. Būdama studente turėjau virš 300 tokių kortelių ir tikrai jos padėjo laikant TOEFL ir kitus egzaminus).
Man klasiokai - didžiulė vertybė. Vidurinę baigiau 1989 m., bet iki šiol kasmet susitinkam visi, kurie mokėmės kartu nuo pirmos klasės. Tai tarsi šeima. Ir ta draugiška atmosfera tikrai padėjo mokytis, apsaugojo nuo visokių blogų pagundų, suformavo pakankamai tvirtą vertybių sistemą.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 02, 09:47)
nu bet litovco mentalitetas  doh.gif  gąsdinti, nors dar niekas nepadaryta.

mh, ir įžeidinėt vien dėl to, kad pozicijos nesutapo... ;]
Tema beje, vieša, bet nebetrukdysiu, nes matau, kad ko gero jūs vien į mano niką atžagariai reaguojat. Norėčiau prisimint už ką, bet niekaip nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2011 11 02, 11:36)
O aš patarčiau palikti vaiką toje pačioje klasėje. Juolab, kad ji pati taip nori ir jaučiasi puikiai. Kelionės laiką irgi galima išnaudoti naudingai (susirašai užsienio kalbos žodžius ant kortelių ir važiuodama mokaisi. Būdama studente turėjau virš 300 tokių kortelių ir tikrai jos padėjo laikant TOEFL ir kitus egzaminus).
Man klasiokai - didžiulė vertybė. Vidurinę baigiau 1989 m., bet iki šiol kasmet susitinkam visi, kurie mokėmės kartu nuo pirmos klasės. Tai tarsi šeima. Ir ta draugiška atmosfera tikrai padėjo mokytis, apsaugojo nuo visokių blogų pagundų, suformavo pakankamai tvirtą vertybių sistemą.

Aciu jums uz patarima, bus dar matyti, greiciausiai teks palikti, nors kita mano puse zut but nori pervesti, kad arciau mokykla butu g.gif
Atsakyti
Sveikutės, pradinukų mamos. smile.gif

Gal kurios nors iš jūsų paliekat savo mokinukus prailgintos dienos grupėje? Gal ką nors galėtumėt parašyt apie jų mokytojas/auklėtojas? Mokyklos tinklapyje skaičiau, kad ten dirba Violeta Chochlovienė ir Aleksandra Vaičiukynienė.
Būčiau labai dėkinga už bet kokią nuomonę apie jas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 19, 21:48)
Kurmelis, matau Jūs čia aktyvi esat. Tai noriu perduoti nuo aplinkinių daugiabučių gyventojų tokį prašymą:

NELEISKIT SAVO MOKYKLOS VAIKAMS RŪKYTI PRIE DAUGIABUČIŲ LAIPTINIŲ

ateina miniomis vaikai prie laiptinių ir rūko. 12-mečiai, 15-mečiai tikrai tame tarpe yra, nekalbu jau apie vyresnius. Merginos rūkorės yra vyresnės, bet vaikinai tai vos tik iš pradinukų išėjo, viskas, su cigarete dantyse.

Bjauru.. prispjaudo prie laiptinių, primėto saulėgrąžų lukštų, nuorūkų, tuščių pakelių

Nejau reikės dėti nuotraukas į šitą temą.. o gal ir gerai būtų.. atpažintų tėveliai savo atžalas kitame fone.

Tai ačiū iš anksto.

Taigi taigi.. atveziau karta dukra i mokykla ryte, ir vos is masinos neisvirtau. Du susiguze mokytojai bego po tu paciu namu balkonu rukyti.. Ka kalbeti tada apie vaiku auklejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2012 01 12, 12:10)
Taigi taigi.. atveziau karta dukra i mokykla ryte, ir vos is masinos neisvirtau. Du susiguze mokytojai bego po tu paciu namu balkonu rukyti.. Ka kalbeti tada apie vaiku auklejima doh.gif

Baisu, bet pereinant prie linksmesnės temos, ar jūsų mergaitei patinka mokykla?Mano mažiukė dabar antrokė tai vistiek galvojam ką čia daryti su mkla...Bet pamenu jūsų priimtą sprendimą...Ar nesigailit?Ar mergaitei patinka?
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2012 01 12, 13:17)
Baisu, bet pereinant prie linksmesnės  temos, ar jūsų mergaitei patinka mokykla?Mano mažiukė dabar antrokė tai vistiek galvojam ką čia daryti su mkla...Bet pamenu jūsų priimtą sprendimą...Ar nesigailit?Ar mergaitei patinka?

Sveika, na zinok, tikrai nesigailiu. Maniskei patinka mokykla, klase, aukletoja ir mokytojai, na isskyrus keleta nepagrindiniu dalyku. Sakyciau mokslus gan stipriai ten lauzia. Tik ateina ka belekaip paruosus, iskart ta pacia diena ir rezultatas doh.gif knygelej. Dar yra kryptingas meninis ugdymas, bet del savo sporto neiseina lankyti. Priemus i mokykla, is karto visi norintys surasomi. Pas mus kryptingai menine turbut daugiau kaip puse klases. Prisideda truputis daugiau pamokeliu. Gal dar ir po pamoku kas buna. Tai va, taviske ir cia dailes butu gavusi:)
Atsakyti
Mokytoja Klimaviciene.ka galit pasakyt?:-)
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2012 01 16, 16:57)
Mokytoja Klimaviciene.ka galit pasakyt?:-)

Cia pradiniu klasiu? Jeigu taip, mano mergaite dabar pas ja mokosi 4u.gif Superine mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2012 01 12, 14:01)
Sveika, na zinok, tikrai nesigailiu. Maniskei patinka mokykla, klase, aukletoja ir mokytojai, na isskyrus keleta nepagrindiniu dalyku. Sakyciau mokslus gan stipriai ten lauzia. Tik ateina ka belekaip paruosus, iskart ta pacia diena ir rezultatas doh.gif knygelej. Dar yra kryptingas meninis ugdymas, bet del savo sporto neiseina lankyti. Priemus i mokykla, is karto visi norintys surasomi. Pas mus kryptingai menine turbut daugiau kaip puse klases. Prisideda truputis daugiau pamokeliu. Gal dar ir po pamoku kas buna. Tai va, taviske ir cia dailes butu gavusi:)

Man tik dabar į paštą įmetė, kad atrašėt... unsure.gif

Tai smagu tada, kad viskas gerai.O mano mažiukė tai sportinius šokius lanko, tai jai dailės lankyti niekaip neišeis, tai ir galvojam, kad reiks kažkur arčiau ieškoti...Puiku, kad pasisekė su mkla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 01 16, 17:04)
Cia pradiniu klasiu? Jeigu taip, mano mergaite dabar pas ja mokosi 4u.gif Superine mokytoja thumbup.gif

taip,dabar ji turi 4-tokus 4u.gif superine visom prasmem?ji griezta reikli ar svelni,maloni?kaip pirmoj klasej sekesi?ar nesipykot?ka jusu mergaite galetu apie ja pasakyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2012 01 16, 18:43)
taip,dabar ji turi 4-tokus 4u.gif superine visom prasmem?ji griezta reikli ar svelni,maloni?kaip pirmoj klasej sekesi?ar nesipykot?ka jusu mergaite galetu apie ja pasakyt? ax.gif

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti