Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

QUOTE(janudi @ 2012 01 16, 22:36)
Parasiau i az 4u.gif

Parasykit ir man ax.gif
Kitamet mano maze, kuri uzaugo verysad.gif eis i 1aja klase. Labai domina apie visu pradiniu mokitoju atsiliepimai. Kad nepapulti pas kokia nekokia ax.gif
Bukit gerutes, mamos, tikrai labai domina Jusu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 02 15, 13:10)
Parasykit ir man  ax.gif
Kitamet mano maze, kuri uzaugo  verysad.gif eis i 1aja klase. Labai domina apie visu pradiniu mokitoju atsiliepimai. Kad nepapulti pas kokia nekokia  ax.gif
Bukit gerutes, mamos, tikrai labai domina Jusu atsiliepimai  4u.gif

ir mane domina lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Galvojam savo dukryte leist i sia mokykla, iskilo klausimas ar 1-4 klases mokosi toje pat didziojoje mokykloje ar salia buvusio darzelio pastate ? Ir kaip su maitinimu ? Ar reik pradinukam bekti i didziaja valgyti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barborka @ 2012 02 23, 18:54)
Galvojam savo dukryte leist i sia mokykla, iskilo klausimas ar 1-4 klases  mokosi toje pat didziojoje mokykloje ar salia buvusio darzelio pastate ? Ir kaip su maitinimu ? Ar reik pradinukam bekti i didziaja valgyti ? g.gif

Pradinukai mokosi kitame korpuse, kaip ir sakete, buvusio darzelio patalpose. Taip, bega jie i didziaja mokykla valgyti, nors maniskes klaseje didzioji dauguma, beveik visi valgo klaseje, kas sumustiniu uzkanda, kas bandele, jogurta ir t.t. Mokytoja paruosia vaikams arbatele ir uzkanda visi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 23, 22:16)
Pradinukai mokosi kitame korpuse, kaip ir sakete, buvusio darzelio patalpose. Taip, bega jie i didziaja mokykla valgyti, nors maniskes klaseje didzioji dauguma, beveik visi valgo klaseje, kas sumustiniu uzkanda, kas bandele, jogurta ir t.t. Mokytoja paruosia vaikams arbatele ir uzkanda visi 4u.gif

O nuo keliu prasideda pamokos? Kazkurioje mokykloje skaiciau, kad nuo 9val. kitose normaliai nuo 8val. O Urbsio? Mamytes, vedancios savo vaikucius i sia mokykla, kokia Jusu nuomone, kaip mokytojos, aplinka ar esate patenkintos? Gal yra kazkokia mokytoja, kurios butu geriau isvengti? Jei galite parasykite, ne butinai cia, i foruma, galite i a.z. buciau labai labai dekinga. Girdejau, kad yra ir uniforma. Kas ja sudaro: pilna sijonelis ir svarkelis ar tik svarkelis?
Labai laukiu Jusu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
kiek zinau kovo menesi us susitikimas su pradinuku mokytojomis,aprodys pradine mokykla
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2012 02 25, 18:35)
kiek zinau kovo menesi us susitikimas su pradinuku mokytojomis,aprodys pradine mokykla

Gal kas galit parasyt apie 5 klases Urbso mokykloje. Ir daugiau papasakot apie pacia mokykla. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2012 02 25, 18:35)

O gal žinote, kada tiksliai? Arba kur rasti tą informaciją?
Man mokyklos tinklalapis kažkaip sunkiai dar aprėpiamas blush2.gif
Buvau kažkur atradus tokį įrašą pas juos: PRADINUKŲ mokytojos prisistato, su aprašymais apie kiekvieną mokytoją, su nuotraukom, bet dabar jau neberandu doh.gif
Atsakyti
Kai buvo bendras mokyklos susirinkimas,tai sake : "kovo men bus susirinkimas,tik pradinukams .Info bus iskabineta laiptinese ir darzeliuose."Pas mus laiptinese tai atsimenu budavo pakabinta,bet aisku kai reikes tai kazi ar rasiu smile.gif Jei rasiu tai parasysiu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2012 03 02, 21:25)
Kai buvo bendras mokyklos susirinkimas,tai sake : "kovo men bus susirinkimas,tik pradinukams .Info bus iskabineta laiptinese ir darzeliuose."Pas mus laiptinese tai atsimenu budavo pakabinta,bet aisku kai reikes tai kazi ar rasiu smile.gif Jei rasiu tai parasysiu cia mirksiukas.gif

musu darzelyje jau yra skelbimas kad kovo 27d bus susitikimas su sitos ir dar dvieju pradiniu mokyklu pradinuku mokytojomis,bet vyks darzelyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2012 03 06, 10:44)
musu darzelyje jau yra skelbimas kad kovo 27d bus susitikimas su sitos ir dar dvieju pradiniu mokyklu pradinuku mokytojomis,bet vyks darzelyje g.gif

Gal prisimenat kokią valandą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2012 03 14, 14:05)
Gal prisimenat kokią valandą? blush2.gif

17,30 bet cia paciam darzelyje vyks
Atsakyti