Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

Sveikos 4u.gif

cia pries kiek laiko per apziura man ginekologe rado karputes (na, jos tikrai akivaizdziai matomos ir jau nemazos), skyre vaistu (tepu, nors krenta sunkiai ir skausmingai, viena, motinine, isvis nenori kristi), padare tyrimus, taigi zpz neigiamas blink.gif citologinio dar laukiu. tai man kilo klausimas, ar tyrimas buvo darytas ne del visu tipu, ar klaidingas atsakymas, ar ano virusiukas jau pasisalines is organizmo, na, o karputes dar kaip rezultatas like? pas gine eisiu po citologinio atsakymo, o tas dar negreitai, gal galetumet man paaiskinti, vis tiek, jus jau ejusios pas daktarus, zinote daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2010 03 17, 11:05)
Sveikos  4u.gif

Vilnietes, gal kazkuri pasinaudojot SORPO akcija atrakcija?

http://www.sorpo.lt/...jienos/item/12/

kazi, dar tebegalioja sitas reikalas, tebevyksta projektas?

sia savaite sunervino ginekologe ir dermatovenerologe, mazdaug "pasiieskok pati informacijos, rekomenduotumem daryt tyrima 14+2 genotipu, taciau tu apsispresk ar nori leist pinigus ir susirask, kur darytis"  g.gif

turiu igimta GK zaizdele, ankstesne ginekologe centro poliklinokoj pries pora metu uzgyde su Solcovagyn, PAP buvo neigiamas, ZPV 16 ir 18 neigiamas, taciau kai prisirasiau santariskiu poliklinikoj, ginekologes reik laukt menesi eilej, ateini porai minuciu, paziuri vizualiai tik, ir nieks nebesiulo nei PAP, nei siaip laiko neturi kalbet. sako "gali but folikulitas, gali but karputes pas jus, nesuprantu pati"...

todel ir erzinuos, nieks kits nepasirupins manim, tik pati as.

akcija dar galioja bigsmile.gif
Atsakyti
Parašysiu kaip aš nusinaikinau 2 papilomas. Jos buvo nepatogioje vietoje ir netyčia užkliuvau, įdrėskiau. Mama sako patepk jodo. Tepiau kelis kartus per dieną gal porą dienikių. Jos nudžiūvo ir nukrito biggrin.gif
Atsakyti
o gal zinot, ar Kaune, 2oje ligonineje daro del ZPV tyrimus, nes lyg ir skaiciau kad daro ... rolleyes.gif
ir kur kazin kaune jie pigiausi?
nes gine siunte bet nelabai suprantu koks tikslas issityrus ji, jei vistiek gydymo esme beveik nesiskiria?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 03 25, 11:35)
o gal zinot, ar Kaune, 2oje ligonineje daro del ZPV tyrimus, nes lyg ir skaiciau kad daro ...  rolleyes.gif
ir kur kazin kaune jie pigiausi?
nes gine siunte bet nelabai suprantu koks tikslas issityrus ji, jei vistiek gydymo esme beveik nesiskiria?

kiek man pasakojo, tai istyrus del ZPV paprasciau planuoti onkocitologiniu tyrimu daznuma. jei randa dideles rizikos zpv tipu, citologini tyrima kartoja bent kas puse metu, o jei neranda dazniausiai tyrima kartoja kas metus.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 03 25, 14:10)
kiek man pasakojo, tai istyrus del ZPV paprasciau planuoti onkocitologiniu tyrimu daznuma. jei randa dideles rizikos zpv tipu, citologini tyrima kartoja bent kas puse metu, o jei neranda dazniausiai tyrima kartoja kas metus.

na bet prasmė čia lygi nuliui, nes ir šhiaip per pastaruosius metus dariausi 3 kartus citologinį.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 03 25, 13:50)
na bet prasmė čia lygi nuliui, nes ir šhiaip per pastaruosius metus dariausi 3 kartus citologinį.... doh.gif

man asmeniskai geriau zinoti, yra tas virusas ar nera
Atsakyti
Lauksiu jau atsakymo , pasidariau šiandien... g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 03 26, 14:47)
Lauksiu jau atsakymo , pasidariau šiandien... g.gif

jau gal ir atsakymą žinote?
Atsakyti
QUOTE(RikY @ 2010 04 04, 17:33)
jau gal ir atsakymą žinote?

žinau, kadangi nežinojau kokio tipo ta tyrima darytis, tai dariausi del 16 ir 18 tipo, tai ju nerasta...bet bent tuo momentu nudziugau, bet nuo to problemos neisnyksta....toliau reikia ieskoti kas ten darosi man, jei ne zpv.. unsure.gif
Atsakyti
Man irgi rekomendavo darytis zpv, tai pasidariau daug ten tu tipu, ne tik 16 ir 18, visi buvo neigiami, tai nezinau , kaip man toliau elgtis, nes rado nezymu pakitima (ascus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 04 04, 21:15)
Man irgi rekomendavo darytis zpv, tai pasidariau daug ten tu tipu, ne tik 16 ir 18, visi buvo neigiami, tai nezinau , kaip man toliau elgtis, nes rado nezymu pakitima (ascus)  g.gif

tai tiesiog kartok onlocitologinin po keleto menesiu, tiesiog gal kazkoks uzdegimas yra...
Atsakyti