Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(Zylez @ 2014 07 15, 20:11)
Pasidalinkit, kai gausit atsakymus 4u.gif

Butiniausiai! jau tureciau gaut bet kada, labai laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 07 16, 06:47)
O kodėl ŽPV nedarėte poliklinikoj ar privačiame kabinete? g.gif
Tiesiog... Smalsu blush2.gif

su poliklinika, tai del gydytoju bloga patirti turiu, gal sutapimas, taciau kazkaip vis ant tokiu grubiu pataikydavau, ax.gif tai perejau privaciai, o ten kai eme tyrimui megini, kelis kartus vel reikejo eit, o as vis pamirstu, tai nukeliu blush2.gif ..kadangi neprisiruosiau, tai cia gera iseitis man atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEMAC @ 2014 07 17, 16:42)
su poliklinika, tai del gydytoju bloga patirti turiu, gal sutapimas, taciau kazkaip vis ant tokiu grubiu pataikydavau, ax.gif  tai perejau privaciai, o ten kai eme tyrimui megini, kelis kartus vel reikejo eit, o as vis pamirstu, tai nukeliu blush2.gif ..kadangi neprisiruosiau, tai cia gera iseitis man atrodo smile.gif

Supratau smile.gif
O aš atvirkščiai ne kokią patirtį turiu privataus kabineto, pasidariau poliklinikoj smile.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma!!! Neturiu ZPV thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEMAC @ 2014 07 21, 08:58)
Gavau atsakyma!!!  Neturiu ZPV thumbup.gif  clap.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 07 17, 17:01)
Supratau  smile.gif 
O aš atvirkščiai ne kokią patirtį turiu privataus kabineto, pasidariau poliklinikoj  smile.gif

Atsakymas atėjo jau? Kokie rezultatai? Ar konizacija daryta jau 4u.gif

QUOTE(GIEMAC @ 2014 07 21, 09:58)
Gavau atsakyma!!!  Neturiu ZPV thumbup.gif  clap.gif

Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 07 30, 13:12)
Atsakymas atėjo jau? Kokie rezultatai? Ar konizacija daryta jau 4u.gif
Super 4u.gif

Taip atėjo atsakymai. Rudeniop laukia operacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 07 31, 07:07)
Taip atėjo atsakymai. Rudeniop laukia operacija  verysad.gif

Tipas žinomas ar netyrė?
Viskas gerai bus su ta konizacija 4u.gif Ateik pas mus į temą, ten įvairiomis patirtimis dalinamė iki ar po operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 07 31, 12:32)
Tipas žinomas ar netyrė?
Viskas gerai bus su ta konizacija 4u.gif  Ateik pas mus į temą, ten įvairiomis patirtimis dalinamė iki ar po operacijos 4u.gif

Pirma, kai dariausi onkocitologinį tyrimą, jis parodė ASCUS. Pasidariau ŽPV, nustatė, kad 16 ir 18 neigiami. Krūva kitų teigiamų, CIN1, bet gydytoja pasakė, kad kolkas nieko nereikia daryti. Vėl po kurio laiko pakartojus onkocitologinį vėl ASCUS. Dabar jau gydytoja siūlo pjauti gimdos kaklelio dalį ir tirti. Žinau, kad bus pilna narkozė, kad nedarbingumas bus apie mėnesį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2014 07 31, 14:23)
Pirma, kai dariausi onkocitologinį tyrimą, jis parodė ASCUS. Pasidariau ŽPV, nustatė, kad 16 ir 18 neigiami. Krūva kitų teigiamų, CIN1, bet gydytoja pasakė, kad kolkas nieko nereikia daryti. Vėl po kurio laiko pakartojus onkocitologinį vėl ASCUS. Dabar jau gydytoja siūlo pjauti gimdos kaklelio dalį ir tirti. Žinau, kad bus pilna narkozė, kad nedarbingumas bus apie mėnesį... unsure.gif

http://www.supermama...;#entry67098046 čia tema apie konizaciją, gal kuo padės mirksiukas.gif 4u.gif
Narkozė, dažniausiai vietinė, į veną, nes operacija labai trumpa, iki 30 min su viskuo 4u.gif tą pačią dieną paleidžia, jei viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylez: 31 liepos 2014 - 17:38
Labas, man nustate zpv 16 teigiama..kas toliau laukia?
Atsakyti
QUOTE(Disaster @ 2014 09 02, 14:49)
Labas, man nustate zpv 16 teigiama..kas toliau laukia?

Reguliarūs vizitai pas ginekologus. Imuniteto stiprinimas.
Atsakyti