Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didelė krūtinė įtakoja pieno kiekį?

pries nestuma buvo B. Kai maitinau buvo pilnas E, galejau du vaikus maitint dabar vel B verysad.gif
Atsakyti
Nu pas mane nemaza krutine o kiek pienelio turesiu net neisivaizduoju doh.gif Bet tikiuosi vaikeliui uzteks.
Atsakyti
Tikrai ne schmoll.gif As su savo spygutem kuo puikiauisiai maitinau iki metu biggrin.gif
Atsakyti
teisingai mamytes sako,kad pienuko kiekis nepriklauso nuo krutines dydzio. nors negaliu pasigirti didelia krutine, bet pienuko pakako vaikui ismaitinti iki 1.3 m
Atsakyti
Na tikrai, manau neitakoja. Mano krutine pries pirma gimdyma buvo visai nekokia bigsmile.gif A, bet pieno turejau ilgai ir daug...pritariu, kad pieno kiekis nepriklauso nuo dydzio thumbup.gif
Atsakyti
Krūtine pasigirti negaliu, bet pirmą vaikelį maitinau iki metų, antrą iki dviejų metų, o pažįstamos krūtinė dar mažesnė, tai ji nuo pusės metų iki pusantrų maitino viena krūtimi ir per akis to pieno buvo.Manyčiau, svarbu, kiek pieno liaukų ir žinoma teisingas ir dažnas žindymas, net cezario pjūviai ir tai
, kad vėlai atnešė kūdikį neturėjo jokios blogos įtakos
Atsakyti
Manau, kad krūtinės dydis ir pieno kiekis visai nesusiję dalykai. Mano krūtinė tikrai didelė iki nėštumo pirmo buvo C, po to pavirto į E (ir dabar tokia), pieno turėjau kaip ir visos, gal net mažiau, bet vaikui išmaitinti to užteko. Maitinu iki šiol (dukrytei 1,8 m.) Svarbu nepamiršti, kad visoms būna pieno krizės (čia nepriklauso nuo krūtinės dydžio) ir reikia jas tinkamai išgventi, tai ir pienukas nedings 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 22 rugsėjo 2008 - 19:23
turejau ir turiu B krutine, o pieno
su pirmu vaiku buvo prudai; savam uzteko, drauges sunui ir dar likdavo doh.gif

su antruoju irgi netruko
Atsakyti
Dydis tikrai neturi reiksmes - svarbiausia mamai kuo dazniau zindyti, pailseti, gerti skysciu, gerai maitintis ir nesinervinti (sis punktas labai svarbus, reikia tiketi, kad galesi zindyti, tada taip ir bus). Mano krutine A dydzio, o iki 6 men dukryte maitinau tik savo pienuku, naktimis mano pienelio gauna iki siol (dukrytei jau metukai). 4u.gif
Atsakyti
mano dydis E, pries nestuma buvo D o pienuko neturejau visai schmoll.gif vos keli lasai mazylio pirmosiom gyvenimo dienom verysad.gif taip tikejausi kad po gimdymo sumazes krutine ale nemazeja jau 1,5m nors tu ka doh.gif
Atsakyti
manau itakos neturi. mano krutine nedidele, o dvynukus ismaitint galejau biggrin.gif , nors pati auginau viena vaikeli.
Atsakyti
Pienuka gamina krutu liaukinis audinys. Didesneje krutineje daugiau riebalinio audinio o pieno liaukuciu santykinai maziau. Mazesneje krutineje priesingai, ji santykinai "liesesne" o pieno liauku pakankamai ax.gif
Atsakyti