Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didelė krūtinė įtakoja pieno kiekį?

QUOTE(Pifukas @ 2008 11 21, 23:07)
Sveikos, merginos,  smile.gif 

Mane domina atruputi kitoks klausimukas  ax.gif  As turiu didele krutine ir ar ji "nenutis"? Sako reikia miegoti su liemenle g.gif

Visgi greičiausiai kažkiek nutys. Mano didelė, o dabar maitinant dar padidėjo, plius strijų atsirado. Patarčiau visada dėvėti liemenėlę ir geriau normalią tvirtą, o ne tas maitinimo ( jos labai jau skystos būna ). Tik aišku, kartais vitiek žmogus sugriešiji ir būni be jos - taip patogiau, ypač pirmą mėnesį, kai maitinimai apie valandą kas valandą trūnka ( aišku, ne visom taip baisiai būna).
O dėl dydžio - įtakos neturi. Čia greičiau valios ir užsispyrimo reikalas - daugiau maitinsi, daugiau pieno bus, o su tuo "daugiau" būna daug vargo ir manau, daug mamyčių tiesiog nusispjauna į tą reikalą ir tiek. Bet aš nieko nenoriu kaltinti -pati vos nepasidaviau. Bet iš esmės sunku tik pirmą mėn., o po to ir vaikas išmoksta pavalgyti ir mama užsigrūdina
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 22, 13:29)
Visgi greičiausiai kažkiek nutys. Mano didelė, o dabar maitinant dar padidėjo, plius strijų atsirado. Patarčiau visada dėvėti liemenėlę ir geriau normalią tvirtą, o ne tas maitinimo ( jos labai jau skystos būna ). Tik aišku, kartais vitiek žmogus sugriešiji ir būni be jos - taip patogiau, ypač pirmą mėnesį, kai maitinimai apie valandą kas valandą trūnka ( aišku, ne visom taip baisiai būna).
O dėl dydžio - įtakos neturi. Čia greičiau valios ir užsispyrimo reikalas - daugiau maitinsi, daugiau pieno bus, o su tuo "daugiau" būna daug vargo ir manau, daug mamyčių tiesiog nusispjauna į tą reikalą ir tiek. Bet aš nieko nenoriu kaltinti  -pati vos nepasidaviau. Bet iš esmės sunku tik pirmą mėn., o po to ir vaikas išmoksta pavalgyti ir mama užsigrūdina

o niestumo metu naktimis ir miegoti su liemenele?
Atsakyti
aš manau, kad krūtų dydis įtakos laktacijai neturi 4u.gif jei pienelis nesigamina-tai tik dėl kitų priežasčių, ne dėl dydžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2008 11 23, 20:45)
o niestumo metu naktimis ir miegoti su liemenele?

Ne nereikia, nėštumo metu jos neturėtų daug didėti, nebent priaugtum daugiau svorio nei reik. Tada manau viskas padidėtų smile.gif O šiaip jos pradeda labai greitai didėti jau pagimdžius, kai pradeda gamintis pienas. Man padidėjo visu dydžiu, esu girdėjus, kad kai kuriom didėja net per porą dydžių.
Atsakyti
o aš gal čia ne į temą, bet vakar tarp pažasties ir krūties atsirado skaudus guzelis verysad.gif šiandien jo jau nebėra, bet tebeskauda verysad.gif ar gali būti, kad dėl pieno gamybos čia taip skauda, nes iki gimdymo dar pora savaičių g.gif gal kam tai buvo unsure.gif
Atsakyti
Tikrai manau,kad krutines dydis nieko neliame 4u.gif nes kitaip as pieno su tokia savo krutine buciau visai neturejus blush2.gif (32b) wub.gif o matinau dukryte 13 menesiu thumbup.gif
Atsakyti
kad ir didele turiu, bet vaikeli ismaitinau vos keleta savaiciu verysad.gif
Atsakyti
Nors turiu nemaza krutine,bet abu savo vaikucius ismaitinai tik apie menesi. unsure.gif
Atsakyti
o man atvirksciai-papukai nedideli, o maitinau beveik pusmeti 4u.gif kai pagalvoji ir kur ten tiek telpa biggrin.gif taigi tikrai ne dydyje esme. kuo dazniau maitinkit maziukus ir daugiau ilsekites ir pienuko tikrai bus biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nepriklauso smile.gif , pas mane maza o pieno daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 24, 11:45)
o aš gal čia ne į temą, bet vakar tarp pažasties ir krūties atsirado skaudus guzelis verysad.gif šiandien jo jau nebėra, bet tebeskauda verysad.gif  ar gali būti, kad dėl pieno gamybos čia taip skauda, nes iki gimdymo dar pora savaičių g.gif  gal kam tai buvo unsure.gif

Geriau pasirodyk gydytojai, sunku ką nors pasakyti jo nemačius.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 23, 23:16)
Ne nereikia, nėštumo metu jos neturėtų daug didėti, nebent priaugtum daugiau svorio nei reik. Tada manau viskas padidėtų smile.gif O šiaip jos pradeda labai greitai didėti jau pagimdžius, kai pradeda gamintis pienas. Man padidėjo visu dydžiu, esu girdėjus, kad kai kuriom didėja net per porą dydžių.

Pas mane nestumo metu paskutini trimestra krutine padidejo 2 dydziais doh.gif , bet priespienio net nebuvo, kol nepagimdziau. Krutine mano nemaza, bet pieno deja nebuvo. Ismaitinau vos menesi, mazosios valgymas uztrukdavo ~1 val, o po pusvalandzio vel valgyti norejo, niekaip neuztekdavo pienuko, viena syki, is karto po MP valgio davem pabandyti misinuko, tai ji budama menesio 90 ml suvartojo ir laiminga miegoti nuejo biggrin.gif
O MP dingo jau po keliu dienu verysad.gif , tai iki siol valgome misinuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 13 sausio 2009 - 12:47