As ir pati smulki ir krutine mazulyte. Ismaitinau iki dvieju metu beveik. Tik nukaro ir sumazejo po to nerealiai. Labai del to kompleksavau. Net vyrui uzsiminiau apie plastine operacija, nes atrodau kaip berniukas - leksta krutine. Mano vyro net labiau atsikise papukai.
Dabar su treciu nescia - o krutine padidejo per du dydzius - kaip as dziaugiuosi!!!!!!kokia as sau grazi. Noreciau kad taip ir liktu, bet kazin.
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 01 13, 11:45)
Pas mane nestumo metu paskutini trimestra krutine padidejo 2 dydziais
, bet priespienio net nebuvo, kol nepagimdziau. Krutine mano nemaza, bet pieno deja nebuvo. Ismaitinau vos menesi, mazosios valgymas uztrukdavo ~1 val, o po pusvalandzio vel valgyti norejo, niekaip neuztekdavo pienuko, viena syki, is karto po MP valgio davem pabandyti misinuko, tai ji budama menesio 90 ml suvartojo ir laiminga miegoti nuejo
O MP dingo jau po keliu dienu
, tai iki siol valgome misinuka.

O MP dingo jau po keliu dienu

pas mus taip pat buvo identiskai ,apie savo poilsi net nesneku ,nebuvo laiko net nueiti i dusa

neee, neturi.

Tikrai neitakoja
Dar net atvirksciai buna

o gal dar ir priklauso nuo maisto? juk yra maistas kuris skatina pieno gamyba,ar tiesa kad kakava skatina?
Papukai spyginiai, ismaitinau iki 1 metu 3 men. Pieno turejau labai daug. O smulkia krutine tai vaikui lengviau apzioti, nes didele reikia prilaikyti pirstu, ypac kol maziukas, nes vaikui ant nosies uzkrenta.
Krutines dydis nera tiesiogiai proporcingas pieno kiekiui. Juk piena gamina ne riebalas, kurio dazniausiai ir buna daug dideleje krutineje, o liauka, kuri yra sudaryta is vidutiniskai is 15- 20 skilteliu, ir tai yra genetiskai apspresta.
Pieno kieki itakoja zindymo daznumas, uzsispyrimas mamos, na ir aisku elementarios tesingos zinios apie tai, o ne is serijos-"o viena bobute sake"
Papildyta:
labiau nuo skysciu. Aisku, jei badausi, tai irgi nieko nebus is to maitinimo. Nei kakava, nei chalva, nei kmynu arbata nei riesutai, nei dar kokei velniai neskatina pieno gamybos. Nebent cia jau mamos nusiteikimas, tikejimas, kad isgersiu kakavos, bus daug pieno. O visi mineti produktai yra dar ir alergenai , vel gi -atsargiai su jais.

Krutines dydis nera tiesiogiai proporcingas pieno kiekiui. Juk piena gamina ne riebalas, kurio dazniausiai ir buna daug dideleje krutineje, o liauka, kuri yra sudaryta is vidutiniskai is 15- 20 skilteliu, ir tai yra genetiskai apspresta.

Pieno kieki itakoja zindymo daznumas, uzsispyrimas mamos, na ir aisku elementarios tesingos zinios apie tai, o ne is serijos-"o viena bobute sake"
Papildyta:
QUOTE(fresija @ 2009 02 10, 01:14)
o gal dar ir priklauso nuo maisto? juk yra maistas kuris skatina pieno gamyba,ar tiesa kad kakava skatina?
labiau nuo skysciu. Aisku, jei badausi, tai irgi nieko nebus is to maitinimo. Nei kakava, nei chalva, nei kmynu arbata nei riesutai, nei dar kokei velniai neskatina pieno gamybos. Nebent cia jau mamos nusiteikimas, tikejimas, kad isgersiu kakavos, bus daug pieno. O visi mineti produktai yra dar ir alergenai , vel gi -atsargiai su jais.

QUOTE(auroryte @ 2009 02 10, 01:29)
Papukai spyginiai, ismaitinau iki 1 metu 3 men. Pieno turejau labai daug. O smulkia krutine tai vaikui lengviau apzioti, nes didele reikia prilaikyti pirstu, ypac kol maziukas, nes vaikui ant nosies uzkrenta.
Papildyta:

Papildyta:

Svarbiausia nusiteikimas, kuo mažiau stresų, saugokitės neperšalti, kad vėjas neperpūstų ir sveikas maistas bei pakankamai skysčių, o kokių netaip svarbu ar kmynų ar žalia ar dar kokia arbata ar tiesiog vanduo. Ir mažiau klausykit visokių bobučių "pamastymų", kad maža krūtinė ar smulkutė mama tai pienelio nebus ar per liesas, nesąmonės. Maitinau iki 1,5 metų ir dar galėjau, bet nusprendėm kad jau gana, nes ir dirbau, per sunku jau buvo, o papukai kaip spygutės

Kai pogimdyvinej palatoj su mazium gulejau, sesele pasake, kad didele krutine del grozio, o maza - pienui. Mano palatos kaimyne turejo solidzius moteriskus privalumus, o mano krutine B dydzio, ir nepasakyciau, kad nestumo metu ar pagimdzius labai padidejo - gal kokiu 1 dydziu. Ir siaip esu smulki, liesa greiciau, nei liekna. O maziu pati maitinu jau 14 men. Visi stebisi. O mano mociute - ypac. As visada jai "paliegusi" atrodziau, is viso siule man vaiku netureti
Bijojo, kad ne mano sveikatai. O as ir pagimdziau lengvai, net be nuskausminimo.

oj, nea, turejau baisulinio dydzio krutine, bet ismaitinau tik nepilnai 2men.
Vienareiksmiskai ne krutines dydyje pienukas slepias

Krūtinės dydis ir pienuko kiekis visiškainesusiję dalykai
Nebent jauną mamytę gali paveikti aplinkinių nuomonė "tavo maža krūtinė, pienuko nebus", ir ji užsiprogramuos negaminti pienuko