Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Visgi sanpaulijos gražios augdamos, žydėdamos, jos skleidžia tiek šilumos kiek aš joms atiduodu savo meilės . wub.gif

user posted image

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 09 24, 19:53)
Kelios keistenybės   bigsmile.gif 

Iš keistenybių serijos, nuo savo palangės.
Iki šiol stebėdavausi tik kitų keistenybėmis, sulaukiau ir savo mažo vaikiuko "ištvirkimo" Ness' too much pizzas" daugintas iš lapuko, vos prigijęs atskirtas sumastė žydėti. Jei turėčiau tik vieną šios rūšies augaliuką tai turbūt skinčiau žieduką, bet šiuo metu jų užderėjo net 8, tai galiu drasiai laukti ką jis toliau darys, ar sugebės toks mažutis teisingai žieduką pateikti, o gali būti jog ir pats nunyks besistengdamas. Taigi sava patirtis pati pačiausia... mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 25 rugsėjo 2008 - 18:22
Naujokėms ,dar tik kuriančioms savo kolekcijas,patarčiau vaikučius pirkti pas keletą skirtingų augintojų.Tada Jūs matysite skirtumą,atsirinksite ir čia kylantys ginčai nestebins,ir kažin ar taip drąsiai ginsite tą,ką ginate šiandien.
Atsakyti
Jau pasakiau - nebediskutuoju.

Gaila kad Tea tokią informaciją sako tik dabar - kad gėles reikia iš parodos išmesti... Na Spyglys tikrai taip nesakė, tad kelios ir dalyvausime Pedagoginiame Universitete parodoje.
Beje joje dalyvauja daug mėgėjų, ir kai pamatai su tokia meile išaugintus augalus, niekaip nepatikėtum kad jie (po daugybę metų auginti) po parodos bus metami... Briedas tikriausias...
Ir "smagiausia", kad tokia profesionalė kaip Tea parodos taisykles pasako ..... po renginio thumbup.gif

Kad pavadinimai sumaišomi - čia nei parodos nereikia, užtenka per "garsenybes" sanpaulistei augalą perduoti, kad gėliukas kitą miestą pasiektų . Jau įsitikinau, kad net ne mano augintas sanpauliukas nukeliavo.
O ir kitais pavadinimais lapų įsigijau iš atrodo žinovių. Kažkas čia labai stipriai ugnimi spjaudosi, uraganą stiklinėje kelia... Gal patylėtum... Gal specialiai kitas veisles "pakišai"? doh.gif Bet tada tai jau - nepadoru.
Oiii... Gyveni žmogus ir mokaisi...

Tea, nevelk toliau intrigų, tai jau darosi nebegražu. Supjovei rojaus soduose visas, dabar su Alyva ir čia savo tvarką veisiate? Gal geriau muškitės savo saituke.
Čia mums gera bendrauti - negadinkit forumo atmosferos.... unsure.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Na, be reikalo jūs ginčijatės dėl parodos taisyklių.Išmesti juk augalą nėra privaloma.Galite neštis atgal ir niekas nedraudžia to daryti.Bet patyręs augintojas,turintis kolekciją iš parodos augalo namo nesineš.Ir negi neaišku kodėl?

O dėl sumaišytų veislių lapų tai galiu pasakyti tai,kad pasitaiko visko šiam pasauly.Jeigu taip daroma tyčia ,kaip kalbate,tai jau skandalas,kolekcionieriui garbės nedaro, ir labai abejočiau,kad tai daroma specialiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietus: 25 rugsėjo 2008 - 20:55
QUOTE(Rima* @ 2008 09 25, 21:42)
Jau pasakiau - nebediskutuoju.

Gaila kad Tea tokią informaciją sako tik dabar - kad gėles reikia iš parodos išmesti... Na Spyglys tikrai taip nesakė, tad kelios ir dalyvausime Pedagoginiame Universitete parodoje.
Beje joje dalyvauja daug mėgėjų, ir kai pamatai su tokia meile išaugintus augalus, niekaip nepatikėtum kad jie (po daugybę metų auginti) po parodos bus metami... Briedas tikriausias...
Ir "smagiausia", kad tokia profesionalė kaip Tea parodos taisykles pasako ..... po renginio  thumbup.gif

Kad pavadinimai sumaišomi - čia nei parodos nereikia, užtenka per "garsenybes" sanpaulistei augalą perduoti, kad gėliukas kitą miestą pasiektų . Jau įsitikinau, kad net ne mano augintas sanpauliukas nukeliavo.
O ir kitais pavadinimais lapų įsigijau iš atrodo žinovių. Kažkas čia labai stipriai ugnimi spjaudosi, uraganą stiklinėje kelia... Gal patylėtum... Gal specialiai kitas veisles "pakišai"?  doh.gif  Bet tada tai jau - nepadoru.
Oiii... Gyveni žmogus ir mokaisi...

Tea, nevelk toliau intrigų, tai jau darosi nebegražu. Supjovei rojaus soduose visas, dabar su Alyva ir čia savo tvarką veisiate? Gal geriau muškitės savo saituke.
Čia mums gera bendrauti - negadinkit forumo atmosferos....  unsure.gif

Aš paskutiniu metu nieko nesakiau...visai...Dėl manęs, tai tavo sanpaulijos gali ir dilgėlėmis apželti. Man nerūpi. Rima, jei tu po bet kokios mano žinutės lendi šiūkšles kapstyti - tai ir kapstykis, o aš toliau gėles auginsiu, net nepardavinėdama vaikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 25 rugsėjo 2008 - 20:55
Labai gražios, sanpaulijos, puošia Sigutės palangę wub.gif

Aš esu įsigijusi vaikiukų tikrai iš nemažai skirtingų augintojų - dabar taip paskaičiavau, gal kokių septynių, o gal ir daugiau, tarp jų ir Rima buvo. Tikrai ypatingo skirtumo nepastebėjau. Numarinau, tiesa, gal tris, bet jie irgi buvo iš skirtingų augintojų ir matyt tame mano kaltė buvo, nes iš pradžių vaikai buvo gražūs ir augo.

Mano Red Latern lapai priaugino daug vaikų. Iš atskirtų, dabar 6 laisvi. Visi jau aiškiai prigiję ir pradėję augti. Tai man pasakykit jie čia skaitosi kokie - geri, blogi, baisūs? smile.gif
Galvojau, gal su kuo nors pasidalinti, bet dabar jau abejoju:
user posted image

O kodėl po parodos gėlės namo nesineš patyręs augintojas, vis tiek nesuprantu. Gal galit paaiškinti?
Atsakyti
Trūksta spalvų, negi niekas pas jus nebežydi, kur jūsų šypsenos, o varge, juk Sanpaulija tokia nuostabi gėlė. wub.gif
Atsiliepkite mergaitės naktipiečiams reikia porcijukių grožio.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 25, 22:03)
Galvojau, gal su kuo nors pasidalinti, bet dabar jau abejoju:

O ko tu abejoji, geri jauni augaliukai, drasiai gali siūlyti, mainyti, parduoti.
Atsakyti
Kerpena,vaikučiai gražūs ir geri.Na, gal paskutinis kiek silpnesnis,nepatyrusiam augintojui tokio neparduok,padovanoti -gali.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 25, 21:03)

Jeigu norėtumėte, pasidalinta pradedančiajai augintoja, labai apsidžiaugčiau 4u.gif turu vieną, ir labai esu ja patenkinta, šiemet kai gavau dovanu ji nužydėjo ir neperseniausiai ji mane džiugina žiedeliais, einu nutraukt kadra smile.gif
Atsakyti
aš iš Kerpenos panašiai tokį buvau gavus dovanų tongue.gif
vargšiukas jis pas mane pradžioj "sėdėjo", bet dabar jau išleido naujus lapelius ir pradėjo sparčiai augt biggrin.gif thumbup.gif
vadinas, galima ir nepatyrusioms mirksiukas.gif
ačiū Kerpena notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2008 09 25, 23:27)
aš iš Kerpenos panašiai tokį buvau gavus dovanų  tongue.gif 
vargšiukas jis pas mane pradžioj "sėdėjo", bet dabar jau išleido naujus lapelius ir pradėjo sparčiai augt biggrin.gif thumbup.gif
vadinas, galima ir nepatyrusioms  mirksiukas.gif
ačiū Kerpena  notworthy.gif

Smagu girdėti,kad sekasi išpuoselėti.Taip patirtis ir ateina.Sėkmės.
Atsakyti