Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Va čia Alyvuogei parodysiu, ką Žalčių Karalienės lapukas (už kurį aš jai skolinga) išaugino. Vaikiukas kuriam jau gal tris kartus žiedus išskyniau, dabar vėl turi pumpurų. Buvo du tokie patys, vieną draugei padovanojau.
user posted image

O čia antra lapuko "vada". Matyti du didesni ir trys mažiukai yra:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 spalio 2008 - 13:34
Rudeninis žydėjimas:
'Operas's Electra' user posted image ir chimera - 'Sniežnyj Edelveis' sportasuser posted image
Atsakyti
Mat kaip gražiai ir rudenį gali žydėti thumbup.gif
Ar po lempomis jie auga?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 11, 14:32)
Va čia Alyvuogei parodysiu, ką Žalčių Karalienės lapukas išaugino.
user posted image

Smagu matyt,nemažą "Žalčių karalienės"vaikį thumbup.gif Tikrai nepažinčiau,nebent tik savo raštą ant lapuko biggrin.gif
chimera - 'Sniežnyj Edelveis' sportasuser posted image
Nereali,fantastiška "...Edelveiso" chimera thumbup.gif wub.gif ausraz nebandei daugint pažastiniu ar žiedstiebiu jos?jei atkartotų motininio chimeriškumą,manau ne viena norėtų tokią chimerytę savo gėlių kolekcijoj turėt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 spalio 2008 - 16:32
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 11, 14:35)
Ar po lempomis jie auga?

Kol kas auga ne po lempomis, nes manau, kad ant palangės dar nelabai šalta, šviesos užtenka
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 11, 17:25)
pažastiniu ar žiedstiebiu jos?

Dar nebandžiau, laukiu "šviežesnio" žiedynkočio ir pabandysiu, nes man pačiai žiedukai gražūs, jeigu kas nutiktų vieninteliam egzemplioriui, būtų gaila
Atsakyti
Pabandyk, pabandyk... mirksiukas.gif o mes lauksim perteklinių "vaikiukų" tikrai labai jau puošnūs žiedeliai.
Atsakyti
Prie tokios gražuolės ir aš eilėj stovėčiau"kaip prie duonos,blokados metais" lotuliukas.gif thumbup.gif Tai retas reiškinys,kai veislė "chimerizuojasi" bigsmile.gif bet ši chimera,dar ir su fantasy thumbup.gif (aš tuoj apseiliosiu klaviatūrą iš balto pavydo tongue.gif lotuliukas.gif tongue.gif )
ne chimeros,bet šis tas žydi ir pas mane ax.gif
Apache Freedom
user posted image user posted image user posted image

Buckeye Selebration
user posted image user posted image

Raibow's Ouiet Riot
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 12 spalio 2008 - 09:32
Sveikos gražuolių augintojos. wub.gif
Kas su manimi kavytės nori pasivaišinti user posted image, tuo pačiu ir žiedukais pasidžiaugti.
Tikrai gražu žiūrėti , nuostabūs augalai ! Pavyko gražiai perteikti tiek žiedukus tiek ir pačius augalus.thumbup.gif
Atsakyti
Oooo, kokių nuostabių žiedų iš pat ryto wub.gif
Man ta pirmoji nuostabi , lapai jų forma, margumas, žiedai... wub.gif

Ir iš vis labai dailiai nuaugę augalai, taisyklingos skrotelės ir puikios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs žiedai praskaidrina sekmadienio rytą.Apache Treedom tiesiog nuostabi. Pas mane ji jau nužydėjo.Aš grožėjausi ja neatitraukdama akių.
Atsakyti
Šiandien pavarčiau savo užrašus, ir juose rašoma jog Buckeye Cranberry Swirl žydėjimas prasidėjo rugpjūčio 10 d, taip ji atrodo šiandien. Rudeninis žydėjimas ir ryškesnis ir ilgesnis, gal kiek žiedukų skaičius mažesnis nei buvo pavasarinio žydėjimo.
user posted image
Atsakyti
Labai daili, taip gražia dera lapų pakraščiukų margumas su žiedų pakraščiukais.
Atsakyti