Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Vat aš ties Arctic... buvau stabtelėjus,visokiu su Arctic ...pradžia radau ir visos kažkuo panašios,o vat šitos ir neužmačiau niekur tongue.gif Labai graži wub.gif ,bet gal nėra tokia "galinga,bajava" rozetė kaip Arctic Frost? g.gif
Atsakyti
Rozetė galingumu tikrai panaši į 'Arctic Frost'. 'A.Bliss' augalas dar jaunas, o rozetė beveik tokio dydžio, kaip kitų veislių dvimečių sanpaulijų. Na, bet aš ją auginsiu nepaisant kompaktiškumo stokos ax.gif
Atsakyti
Bet ką reiškia gera nuotrauka. Dabar sužinojus pavadinimą "pagooglinau", tai dviejuose pirmiausiai rastuose vaizduose tokios prastos nuotraukos, kad net neatkreipčiau į šią veislę dėmesio.

O Aušra taip gražiai nufotografavo, kad nors imk ir užsinorėk rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Kerpena, bet realiai šita veislė tikrai labai graži smile.gif
Atsakyti
Kur pasodinau du lapelius, tai ziuriu kad jau is po zemiu kazkas dar lenda, turbut nauji lapeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 20, 17:53)
Kur pasodinau du lapelius, tai ziuriu kad jau is po zemiu kazkas dar lenda, turbut nauji lapeliai  bigsmile.gif

kaip džiugu thumbup.gif , aš irgi laukiu kada prasikals mano veislinukės lapeliai pirmieji, o kol kas neatsidžiaugiu Arkturiuku biggrin.gif , ačiū Dahliai iš RS: http://public.fotki....s/p1010845.html, beje jei įžiūrit ant kellių lapelių šviesesnės dėmės- kas tai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 21 spalio 2008 - 19:42
vaizdelių nuotaikai praskaidrinti
My Webpageuser posted image

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Saldainia, labai graži, ta baltoji, tokia gausiai žydinti.

O aš po biuletenio grįžusi į darbą radau labai sužydėjusias sanpaulijas
user posted image

Ypač gražiai sužydo šita, iki tol ji buvo turėjus tik po kelis žiedelius

user posted image
Atsakyti
gražuolės wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyt ir aš su savo gražuolytėm

user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti