Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos nuostabiausios...

QUOTE(Salza @ 2008 09 13, 21:36)
Psilaistem pasidusinom  smile.gif (cia dar ne visa "chebryte", kitoms dar ne laikas maudytis)
http://public.fotki....s/sv108940.html

Prabangūs dušai tavo chebrytei,net Dzekuzė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 13, 21:09)
g.gif  tai ka man daryti, juk nesusildysiu buto, yra kaip yra...o gelytem nepatinka saltai but, ane? unsure.gif

turbūt gerai patarė, palik vonioj iki ryto, dabar kai vasara baigėsi reikia laaabai atsargiai su laistymais, kitaip daug ašarų bus schmoll.gif kol šildyti namų nepradėjo tai šalta, lengva puvinį įvaryt 4u.gif
Atsakyti
Psilaistem pasidusinom  smile.gif (cia dar ne visa "chebryte", kitoms dar ne laikas maudytis)

\
labai grazios gelytes ir ju "interjeras" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 13, 21:41)
turbūt gerai patarė, palik vonioj iki ryto, dabar kai vasara baigėsi reikia laaabai atsargiai su laistymais, kitaip daug ašarų bus  schmoll.gif  kol šildyti namų nepradėjo tai šalta, lengva puvinį įvaryt  4u.gif

butinai paklausysiu patarimu..dabar vis galvoju ir kam tokia kvailyste iskreciau schmoll.gif blush2.gif sakau va gal jos pasijus kaip namie biggrin.gif bet seimininkei kvankt biggrin.gif o gelytes kencia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 13, 21:53)
butinai paklausysiu patarimu..dabar vis galvoju ir kam tokia kvailyste iskreciau  schmoll.gif  blush2.gif  sakau va gal jos pasijus kaip namie  biggrin.gif  bet seimininkei kvankt  biggrin.gif  o gelytes kencia  blush2.gif

na jei šeimininkė kvankt tai gėlės turės priprast biggrin.gif juk žinai kad šeimininkai ir jų augintiniai ilgainiui supanašėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 13, 22:13)
na jei šeimininkė kvankt tai gėlės turės priprast  biggrin.gif  juk žinai kad šeimininkai ir jų augintiniai ilgainiui supanašėja  biggrin.gif

ne, as daugiau ju niekada taip... biggrin.gif

su kuo gyveni, su tuo sutampi biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
ogo kiek pas salzą dukryčių wub.gif Gražuolės wub.gif
Persodinau savo naujokę,labai bijojau kad kokių "dovanėlių" iš pardės nebūčiau parsinešus.Bet nieko ,viskas gerai ir su šaknim, ir šiaip thumbup.gif Vienas klausimukas iškilo:jeigu atvėso orai gal ant paviršiaus nedėt kiminų g.gif ,gal trūks šilumos ir pradės pūti g.gif Kaip Jūs darot merginos? g.gif Ką man patarsit? g.gif
Atsakyti
Vienas klausimukas iškilo:jeigu atvėso orai gal ant paviršiaus nedėt kiminų g.gif ,gal trūks šilumos ir pradės pūti g.gif Kaip Jūs darot merginos? g.gif Ką man patarsit? g.gif
[/quote]

ir man tas idomu butu... as uzdejau blush2.gif gal jei neliesim per daznai ir nepakenks kiminai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 13 rugsėjo 2008 - 21:43

Salza, o nebijai, kad po orchiu dusinimo pribyres substrato i kanalizacija ir Tavo dzakuzei prireiks reanimacijos?
As savasias net bijau i ja kisti, nes ir taip su nutekejimu prOblemos,o jei dar zievem uzvaryciau, tai eiciau is namu lauk kartu su savo augaliukais (sako, kad taip linksmiau iseiti).

Rimtai, kanalizacija nesikemsa nuo tokiu proceduru?
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 13, 22:43)
Salza, o nebijai, kad po orchiu dusinimo pribyres substrato i kanalizacija ir Tavo dzakuzei prireiks reanimacijos?
As savasias net bijau i ja kisti, nes ir taip su nutekejimu prOblemos,o jei dar zievem uzvaryciau, tai eiciau is namu lauk kartu su savo augaliukais (sako, kad taip linksmiau iseiti).

Rimtai, kanalizacija nesikemsa nuo tokiu proceduru?

Yra sieteliai,kurie sulaiko visus nešvarumus,mano voniai ir kanalizacijai tas nekenkia bigsmile.gif nors po dušo pas mane ir nebūna nieko.
Atsakyti
Kad ir pas mane del to problemu nekyla
Atsakyti
Mergaites, sakykit ar teisingai supratau,kad ta pati Cambrijos bulve man jau nebezydes ? tik jos vaikiukas gali prazysti ?
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 09 13, 23:16)
Kad ir pas mane del to problemu nekyla

mano dzakuzeje nera jokiu sieteliu, tik apvalus metalinis kamstis, pro kuri viskas keliauja tiesiai i vamzdyna doh.gif
Jau mano MB kiek mano ir katino kudlu yra is ten traukes, kad net zadejo mus plikai skusti (nes pats toks)
Savasias dusinu virtuveje, nes ir kriaukle didele, ir nutekejimas geras
Atsakyti