Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos nuostabiausios...

QUOTE(Salza @ 2008 09 13, 21:36)
Psilaistem pasidusinom  smile.gif (cia dar ne visa "chebryte", kitoms dar ne laikas maudytis)
http://public.fotki....s/sv108940.html

Nebloga chebryte tavo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 14, 00:17)
Jau mano MB kiek mano ir katino kudlu yra is ten traukes, kad net zadejo mus plikai skusti (nes pats toks)
...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif a katinas irgi dzakuzinasi?
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 13, 22:43)
Salza, o nebijai, kad po orchiu dusinimo pribyres substrato i kanalizacija ir Tavo dzakuzei prireiks reanimacijos?
As savasias net bijau i ja kisti, nes ir taip su nutekejimu prOblemos,o jei dar zievem uzvaryciau, tai eiciau is namu lauk kartu su savo augaliukais (sako, kad taip linksmiau iseiti).

Rimtai, kanalizacija nesikemsa nuo tokiu proceduru?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 14 rugsėjo 2008 - 10:40
QUOTE(SoJa @ 2008 09 13, 23:27)
Mergaites, sakykit ar teisingai supratau,kad ta pati Cambrijos bulve man jau nebezydes ? tik jos vaikiukas gali prazysti ?

Tai teisingai,ji išleis naujus auginukus ir tada vėl žydės kaip šie subręs ir praaugs motinį auginį
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 14, 10:48)
Tai teisingai,ji išleis naujus auginukus ir tada vėl žydės kaip  šie subręs ir praaugs motinį auginį

Pas man tai buvo tokia situacija kai ir motininis ir keikis kartu žydėjo,buvo viso 4 žydintys žiedstiebiai,tik žydėjo trumpai wub.gif
Atsakyti
Klausykit as skaiciau, kad dusint negalima, kai zydi, o is nuotrauku ziuriu, kad dusinat g.gif
As savo padusinau su gelem, tai geles nuzydeo, o kurios dar buvo neissiskleidusios, tik pradejo zydet ir nebekrenta blink.gif nu bet as jau ir nedusinau
Atsakyti
nu žinokit mergos apstulbau doh.gif nueinu sau savo orchių apžiūrėt, kaip ten rasoja, ogi žiū...kažkas ne to pro vazoną matos censored2.gif mega_shok.gif nu ir sugalvojo panička man tokį gražų sekmadenio rytą pūt bash.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 14 rugsėjo 2008 - 11:59
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 14, 11:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  a katinas irgi dzakuzinasi?

Taigi ir ji reikia maudyti.
Nelabai prie sirdies jam tos proceduros, bet toks jau persu gyvenimas

g.gif

Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 14, 12:54)
Taigi ir ji reikia maudyti.
Nelabai prie sirdies jam tos proceduros, bet toks jau persu gyvenimas

g.gif

gerai kad pas mane paprastas šiukšlinių kapitonas biggrin.gif jam nereikia maudytis, vaikšto švarutis, minkštutis, kvepia kaip kūdikis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Salza, o jau kvietku maudynes kokios prabangios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 14, 12:46)
nu žinokit mergos apstulbau  doh.gif  nueinu sau savo orchių apžiūrėt, kaip ten rasoja, ogi žiū...kažkas ne to pro vazoną matos  censored2.gif  mega_shok.gif  nu ir sugalvojo panička man tokį gražų sekmadenio rytą pūt  bash.gif

atrodo turesi darbelio console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 14 rugsėjo 2008 - 13:06
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 14, 12:46)
nu žinokit mergos apstulbau  doh.gif  nueinu sau savo orchių apžiūrėt, kaip ten rasoja, ogi žiū...kažkas ne to pro vazoną matos  censored2.gif  mega_shok.gif  nu ir sugalvojo panička man tokį gražų sekmadenio rytą pūt  bash.gif

unsure.gif puvinukas akivaizdus verysad.gif
reikia tavo fotke issisaugoti, lb geras pavizdys naujokems kas nzn kaip atrodo puvinys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 rugsėjo 2008 - 13:30