Mano pažintis su "Emeda" prasidėjo lygiai prieš 8 metus, kai vyresnei dukrai tebuvo 5 metukai. Ji kas 3 mėn. imdavo viduriuoti, kartais ir vemti. Pastebėjau, kad nuo gydytojų paskiriamų vaistų kuo toliau, tuo jai blogiau

. Nebežinojau, ką daryti. Sesė, kuri tuo metu jau gydėsi "Emedoje". patarė man ir dukrą ten nuvežti. Tik labai gerus žodžius galiu pasakyti apie gydytoją Česnavičienę, kuri mus tuomet priėmė

. Maloniai išklausiusi, dėl ko atvykome, labai neilgam dukrą prijungė prie kompiuterio. To pakako, kad įsitikintų diagnoze, kurią jau įtarė iš mano pasakojimo. Paskyrė vaistukus. Ir tikrai - ne sutapimas (kaip kažkuri čia rašė), kad dukra pasveiko. Per sekančius 3 metus vėmimai bei viduriavimai dukrai pasikartojo 2 kartus, bet žymiai lengvesne forma, o po to ir visai išnyko.
Aš taip pat dabar jau esu pastovi gydytojos Česnavičienės pacientė, ir dukras, jei tik rimčiau suserga, visuomet vežame pas šią gydytoją (pastovūs klientai turi jos mobilaus tel. nr., tad susitariame, kad priimtų be eilės). Apie jos populiarumą galite sužinoti mėgindamos prisiregistruoti - eilės sulauksite už 3 mėn.