Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VI tema

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 14, 15:09)
mirksiukas.gif ,dar kažkas rašė apie NEUTRAL miltelius,tai Kūdzytė man prisiekinėjo,kad būtent nuo jų turėjo nemažai išbertų vaikų.

Eik tu bigsmile.gif ,o as juos naudoju ir skalbiniu minkstikli. g.gif
Tai ka tada reiks naudoti as jau cia dabar visai pasimeciau lotuliukas.gif
Tiek daug info,kad net galva apsisuko biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi Neutral naudojau mažiuko rūbelių skalbimui, bet odos gyd. man irgi sakė, kad geriau juo neskalbti, tai dabar Bobas nusipirkau, bet man labiau patinka skystos skalbimo priemonės. Tik kad kitokių nerandu skystų doh.gif
Dar aš pasakysiu dėl aliejinio vit. D. Vaistinėse reikia prašyti ne aliejinio vit. D, o taip ir sakyti, kad man reikia Vigantol Oel, nes kitaip dažniausiai sako, kad neturi, nežino...
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 14, 12:51)

Ačiukas 4u.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 14, 13:38)
Nu AMWAY aš nepirkčiau,nes tikrai neekologiška ir kaina didelė

Nu va doh.gif blink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 14, 13:55)
dar vis neatsisakau minties pabandyt namie gamintus muilus.. skaiciau reikia tik perskalaut paskui vandeniu su actu  g.gif o juk galima pasigaminti ir su dilgelem, ir ramunelem, ir siaip su daug kuo...  rolleyes.gif

del pasiulymo atsiusti, tai laisvai, jei tik jums apsimoka taip..
tik gal veliau, kai grisiu i uk  g.gif

Bandyk bandyk, paskui jau mes paskui tave bigsmile.gif

Ačiukas 4u.gif . Reikės pažiūrėti, paskaičiuoti kas čia gaunasi g.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 14, 14:14)
Tai ka tada reiks naudoti as jau cia dabar visai pasimeciau lotuliukas.gif
Tiek daug info,kad net galva apsisuko biggrin.gif

biggrin.gif Nu vat ir man tas pats doh.gif

QUOTE(viliuosi @ 2008 10 14, 14:47)
bet man labiau patinka skystos skalbimo priemonės. Tik kad kitokių nerandu skystų  doh.gif

Vat ir aš skystų noriu, bet kol kas su milteliais vaikui skalbiu. O sau naudojam Wipp skalbiklį. Jis neekologiškas, bet gerai skalbia.
Atsakyti
čia nemažai informacijos surinkta http://www.supermama...?...=&f=220...O mūsų odai ,tai labai aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shypsnele @ 2008 10 14, 11:52)
aciu  smile.gif  O kur jo galima rasti nusipirkti?  bigsmile.gif

as ir gi ta pirkdavau... berots gintarinej vaistinej... bet kokiu atveju euro vaistinej turetu buti... butinai ziurek kas parasyta, nes nesyki apmove... prasiau aliejaus pagrindu, o ikiso vandenini, kai skubi, neziuri. Camelijos vaistinej man rodos nebuna. mirksiukas.gif

Aliejinis sako geresnis uz vandenini.
Atsakyti
QUOTE(Shypsnele @ 2008 10 14, 10:25)
skaiciau, kad vitaminas D3 alergizuoti gali. Man net ligonineje gydytoja taip sake ir siule nusipirkti kazkoki aliejiniu pagrindu, ale niekur jo nerandu, gal zinote ka apie tai?  g.gif

Mes pirkdavom Farma vaistinėje, Kaune, Savanorių pr. (buvusi Čemerių vaistinė).

Skalbimui naudoju Neutral, Surfcare sk. miltelius ir minšktiklius. Tiek vieni, tiek ir kiti tinka.
Atsakyti
skaitineju vis po bikskiuka gal sakau ka gero ir naujo isskaitysiu bigsmile.gif
ti va radau tiki nebloga straipsniuka apie emolientus gaila tik kad angliskai

http://www.dermatolo..._Therapy_BP.pdf
Atsakyti
aciu uz patarimus del vitamino d aciuks.gif

o mesyte kur perkate? tiesiog parduotuveje? kiek suprantu turetu buti labai svari ekologiska, o tokia parduotuvese tik jautiena - kiek maciau berods g.gif

Dar perskaiciau, kad netinka Hipp produkcija, kazi tai reiskia, kad vaikuciams su AD visada reikia virti tik paciai koses (na aisku tai geriausia blush2.gif ) ar galima kitos firmos pirktines darzovienes bandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shypsnele @ 2008 10 15, 10:20)
aciu uz patarimus del vitamino d  aciuks.gif

o mesyte kur perkate? tiesiog parduotuveje? kiek suprantu turetu buti labai svari ekologiska, o tokia parduotuvese tik jautiena - kiek maciau berods  g.gif 

Dar perskaiciau, kad netinka Hipp produkcija, kazi tai reiskia, kad vaikuciams su AD visada reikia virti tik paciai koses (na aisku tai geriausia  blush2.gif ) ar galima kitos firmos pirktines darzovienes bandyti?  g.gif

Nu jau geriau pačiai,nes ten negyvas maistas.O mūsų vaikučiams ir taip fermentų kažkokių trūksta.
Atsakyti
4u.gif
Daddygirl mažutei happybday.gif happybday.gif happybday.gif augt didutei ir sveikutei !
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 14, 14:50)
Vasarą po gerųjų bakterijų buvo labai pagerėję, dabar vėl kiek blogiau, nors situacija netragiška, bet varanti iš proto dėl vaiko meniu ir dėl nusikasymų.
Galvoju kaip čia yra su homeopatija - išpradžių labai pagerėjo, po to stabiliai nieko... Padėjo kaip rašiau bakterijos, bet ne žirniukai. Jau 7 mėn geriam homeop. žirniukus, tik man rodos,jog jie neveikia visai... Ką manot?
Valgom daugiau ką, bet dar labai ribotai. Tepamės tik emolientu ir metileno mėliu.
Prašysiu pediatrės siuntimo pas alergologę vėl... Kažin ką patars - kraujo tyrimai nerodo nieko, gal vėl lopo daryt?

unsure.gif
mum homeopatė irgi visų pirma, bakterijas pasiūlė rolleyes.gif - gal tikrai jos labai gerai profilaktiškai g.gif , ir dar - kirminukų profilaktiką unsure.gif . pas kokią alergojogę planuojat eiti?

ooo kiek diskusijų dėl Amway bigsmile.gif - ale man tinka, nors jūs ką tongue.gif bigsmile.gif - ir neberia kai išskalbiu patalynę, drabužius, ir kaina tinka ax.gif , naudosiu,kol viskam nerasiu gera kaina ir kokybe atitikmenų cool.gif . O dėl kitų brendų - tai šiandien apsižiūrėjau, kad LT vis daugėja gerų prekių bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif ploja.gif čia - kai ką iš šioj pardėj esančių pirkau kitur - ir daugiau mokėjau rolleyes.gif . NA, super biggrin.gif - gal ir taukmedžio sviestas padoria kaina pagaliau atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 15 spalio 2008 - 11:43
QUOTE(Otaip @ 2008 10 15, 10:43)
4u.gif
Daddygirl mažutei happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  augt didutei ir sveikutei !

O dėl kitų brendų - tai šiandien apsižiūrėjau, kad LT vis daugėja gerų prekių  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  ploja.gif  čia - kai ką iš šioj pardėj esančių pirkau kitur - ir daugiau mokėjau  rolleyes.gif . NA, super  biggrin.gif  - gal ir taukmedžio sviestas padoria kaina pagaliau atsiras  rolleyes.gif

didelis dekui 4u.gif eisim nusipirksim dar kai ka is 'atributikos' biggrin.gif o 'torto' ideja is jusu pasiskolinsim.. blush2.gif bandysiu kazka padaryti is ryziu, bananu, melyniu.. gal dar ka nusipirksiu ir idesiu smile.gif

produktai is nuorodos tai laabai jau savi ir matyti biggrin.gif matyt, uk gaminami? purepotions laikoma gera, bet brangia unsure.gif kompanija.. tai vis nieko is ju gaminiu nepabandau... man atrodo, kompanijos ikureja AD sergancio vaikiukoo mama.
Atsakyti
Ir as sveikinu Daddygirl maza princese ax.gif su Gimtadieniu happybday.gif
Augkit sveikos ir grazios wub.gif

topsecret.gif ir as kaip noriu mergaites wub.gif
Atsakyti