Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VI tema

Sveikinimai Daddygirl Gretutei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 15, 13:25)
topsecret.gif ir as kaip noriu mergaites wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mirksiukas.gif taigis organizuokitės su B bigsmile.gif biggrin.gif - kaip jis, nenorėt kasyčių flirt.gif namie ?
žnok, ir aš nooooriu - irgi topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 15, 14:53)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
mirksiukas.gif  taigis organizuokitės su B  bigsmile.gif  biggrin.gif  - kaip jis, nenorėt kasyčių flirt.gif  namie ?
žnok, ir aš nooooriu  -  irgi topsecret.gif 

Tai va lawanda kazka susiorganizavo su B biggrin.gif ,zesim kaip jai seksis mirksiukas.gif

O,jei rimtai tai trecia vaika gimdyciau,jei noreciau trecio vaiko,o ne vien tik mergaites blush2.gif . Bet sitas labai mane iskankino pirmus metus,labai jau neramus buvo ax.gif tai reik pirma atsigauti,o tada gal ir nestuke.gif soske.gif hihihi.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Beja Otaip kaip tu viska speji,kai dvi mazytes namuose,o viena is vis kruopyte wub.gif .As,tai nieko nespedavau man buvo po ramaus gyvenimo kazkoks chaosas namie. O tu ir prie kompo randi laiko pasedeti ir mums patarimus ir receptus dalinti,na tu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,tikra SUPERMAMA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 15, 16:58)
Tai va lawanda kazka susiorganizavo su B  ,zesim kaip jai seksis

lotuliukas.gif thumbup.gif
1 O,jei rimtai tai trecia vaika gimdyciau,jei noreciau trecio vaiko,o ne vien tik mergaites  Bet sitas labai mane iskankino pirmus metus,labai jau neramus buvo ax.gif tai reik pirma atsigauti,o tada gal

2 Beja Otaip kaip tu viska speji,kai dvi mazytes namuose,o viena is vis kruopyte

1 biggrin.gif aha - vaikai skirtingi . Pala, o kas pagal ženklą gaunas?
mano antroji jau oi liūtišką charakterį rodo doh.gif .
O kas link trečio ... unsure.gif bijau jau alergijų.. jei pirmai pasireiškė penktam mėnesy, tai mažajai - antroj savaitėj verysad.gif .. ir vaikų gaila, ir save graužt pradedi tada, kad su tokia rizika visvien bandėm unsure.gif .o norėčiau tikrai daugiau.. na, bet reik džiaugtis savo dviem pupom wub.gif ir padėt jom įveikt dabar tą AD..

2 lotuliukas.gif paklausk B ar aš spėju viską ... doh.gif . cool.gif nors, pripažint galiu, kad su dviem apsisuku greičiau,nei su pirmaja viena biggrin.gif - matyt, išmokau planuot geriau lotuliukas.gif . O dar galvoju, kad jei ne AD, tai maaaaarios laiko būt biggrin.gif , arba - būtent ta liga "padiktavo" mūsų kitokį šeimos gyvenimo būdą,kuris man visai pradeda patikt biggrin.gif, pvz. kas link natūralumo ir pan. (vien jau tai, kad sveriu biškį mažiau,nei ankščiau blush2.gif .. bo visad mėgau dauuuug ir saldaus essen.gif ).

doh.gif nu jau koks pliurpalas esu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 15, 18:10)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

biggrin.gif  aha - vaikai skirtingi  . Pala, o kas pagal ženklą gaunas?
mano antroji jau oi liūtišką charakterį rodo  doh.gif .
lotuliukas.gif  paklausk B ar aš spėju viską ...  doh.gifcool.gif nors, pripažint galiu, kad su dviem apsisuku greičiau,nei su pirmaja viena  biggrin.gif  - matyt, išmokau planuot geriau  lotuliukas.gif . O dar galvoju, kad jei ne AD, tai maaaaarios laiko būt  biggrin.gif , arba - būtent ta liga "padiktavo" mūsų kitokį šeimos gyvenimo būdą,kuris man visai pradeda patikt  biggrin.gif, pvz. kas link natūralumo ir pan. (vien jau tai, kad sveriu biškį mažiau,nei ankščiau  blush2.gif  .. bo visad mėgau dauuuug ir saldaus essen.gif ).

1 taip liutas 08 17d gimes,tai nuo antros savaites pradejo jau mus sokdinti lotuliukas.gif ,kiek matau jie labai panasiai gime mirksiukas.gif oi mamyte laikykis! biggrin.gif Kai paskaiciau horoskopa apie kiaules metais gimusius liutukus,tai zodis i zodi atitinka lotuliukas.gif
2 tai va kaip sako-nera to blogo kas neiseitu i gera mirksiukas.gif
nu ir as jau cia issipleciau ne i tema,tikiuosi nesupyks temos dalyves mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 15 spalio 2008 - 17:59
Sveikos, reikia skubios pagalbos. Perskaiciau visa tema, susirasiau viska...ka valgyt ir ko ne, bet dabar iskilo klausimas del veido odos prieziuros. Gydausi AD nuo vasaros, dabar prislopes lyg ir geriau atrodo (suvartojau antibiotiku kursa, geriu jogurto tabletes dabar ir tepu Vitella Ictamo tepaliuku oda - taip buvo sirasius dermatologe). Oda atrodo zymiai zymiai graziau. Tik va pastebiu, kad ne viska uzgydziau (gydymas tebesitesia), bet turiu pora klausimeliu. Labai nroeciau kuo skubiau suzinoti atsakymus, nes greit isvykstu i kelione ir nezinau kokias priemones imti odelei, kad nepasidarytu blogiau doh.gif taigi, labai prasau PADEKIT:

1. Ar naturalus kokosu aliejus tinkamas veidui tepti/drekinti ir ar neprovokuoja AD?
2. Naudoju Lancome prausikli gelini veidui, tai lyg tai neblogeja nuo jo (prausiu ryta ir vakara), bet turiu dar Rasos jautriai odai prausikli. Greitai pabaigsiu Lancoma, tai nezinau ar pirkti ji vel ar Rasos prausikli naudoti ?

Pas mane ant veido yra ir spuogeliu (ne nuo AD), bet tiesiog kai paauglyste, tai issoka buna keli. Pastebejau, kad plaunant labai siltu vandeniu oda pasauseja, bet tu spuogeliu sumazeja. Tai va is to kyla man dar du klausimai:

3. Ar nekenkia kai veida prausiu siltu vandeniu?
4. Ar apskritai turint AD reikia/butina tepti veida drekinamuoju kremu ar kaip tik reikia sausint ji? doh.gif
Nes noreciau siaip kokosu aliejuku kas ryta pasitepti, kad isejus i lauka nepersaltu veidukas ir neuzsiterstu (nes kosmetikos nenaudoju jokios)... tai bent siokia tokia apsauga butu.

Taip pat naudoju Weledos pieneli voniai su medetkom ir kuno aliejuka Weledos taipogi su medetkom. Tai va idomu, gal ir tuo aliejuku galima tepti veida? blink.gif

LAUKIU ATSAKYMU kuo skubiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 15 spalio 2008 - 19:26
Dar vienas klausimelis:

5.
Ar tinkama valgyti liesa varske? unsure.gif
Atsakyti
JaneDoe, pamėginsiu Jums atsakyti. Tik čia dalijamės patirtimi apie vaikučius, todėl ne viskas gali tikti Jums doh.gif

1. Nieko negaliu pasakyti unsure.gif
2. Veidą prausiame tik vandeniu, jokio muilo nenaudojame. Man asmeniškai labai tinka Garienier probleminės odos prausiklis, bet aš neturiu AD, tik jaunatvinių spuogų
3. Labai šiltas vanduo kiek žinau nerekomenduojamas, bet odai geriau kontrastuojantis vanduo, netgi aptrinimai ledo gabalėliais, kuris gali būti pagamintas iš gydomųjų žolelių nuoviro.
4. Jei Jūsų AD pasireiškia odos sausėjimu - taip, manau reikia. Jei pas Jus šlapiuojanti forma - tam reikia kitokios priežiūros.
O bendrai tą emolientą, kuris tinka Jums, galima atrasti tik pačiai, bandant ir žiūrint, koks poveikis.
5. Alergologė leido valgyti šiek tiek liesos varškės. Kol buvo mažesnis - varškė netiko visiškai ir jokia. Dabar kartą per savaitę sūnelis valgo 9 proc. riebumo varškę.

Ir dar - neįsižeiskit, bet ar tikrai Jums AD? Pasireiškė tik dabar?

Sėkmės Jums ir geros kelionės 4u.gif

Tikriausiai kitos mamytės pridės daugiau informacijos, nes visų mūsų skirtinga patirtis ir žinios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 15 spalio 2008 - 20:41
Mano suneliui AD paumejo, kasnakt prabunda apie 3-4 val ir dvi valandas nemiega, kasosi - jei aprengtas reikalauja, kad nurengciau - vargsui niezti....jojie kremai nepadeda (hormoniniu neneaudojam), va kas man idomu, ar yra kazkoks rysys to kasimosi su nervais, nes kartais atrodo, kad daugiau tas nervinis kasymasis, ne del niezejimo, ypac tada kai pavargsta, atsibubda nakti
Atsakyti
Daug daug saldžių vanilinių bučkių Gretutei pirmojo gimtadienio proga 4u.gif

Mergicos, mano mama pasimetė duonos beieškodama lotuliukas.gif

Biržų "Senolių duona" 100proc ruginė - Norfoje
"Gurmanų" duona (100proc ruginė?) - IKI (kieno kepimo?)
Biržų "Liliputas" (100proc ruginė?) - IKI ?

Kas dar iš 100proc ruginės duonos yra ir kur?
Atsakyti

Tai va lawanda kazka susiorganizavo su B  biggrin.gif ,zesim kaip jai seksis mirksiukas.gif

nu nu sakiau ilisiu pasiskaitinet,o cia vat merginos apie mane pletkijat cool.gif smile.gif
aha susiorganizavom, bet kaip Laiskriste1 sako, ne del mergytes, o kad labai norejom triju vaiku namuose, tik va nezinau ar cia jau taip gerai sumastem, juk maziui bus tik 2 metukai kai sis lelius gims, bijau nesusitvarkysiu as blush2.gif Va MB tai svaigsta kaip kasyciu nori, o as net nezinau, noriu mergytes, pasvajoju kaip ja puosiu,plaukucius pinsiu, bet alpstu kai pamatau mama ir salia jos einancius tris sunus wub.gif
Bet cia biskeli ne i tema pavariau

O mergaites pirmyn, organizuokites, juk taip smagu kai vaikuciai is NORO buna 4u.gif

Daddygirl tavo Gretute su user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 10 15, 23:12)
Daug daug saldžių vanilinių bučkių Gretutei pirmojo gimtadienio proga  4u.gif

Mergicos, mano mama pasimetė duonos beieškodama  lotuliukas.gif

Biržų "Senolių duona" 100proc ruginė - Norfoje
"Gurmanų" duona (100proc ruginė?) - IKI (kieno kepimo?)
Biržų "Liliputas" (100proc ruginė?) - IKI ?

Kas dar iš 100proc ruginės duonos yra ir kur?

Jo ir as pasimetus lotuliukas.gif Otaip kokius tu ten produktus maximos ekologiskam skyrely perki? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 10 15, 23:23)
nu nu sakiau ilisiu pasiskaitinet,o cia vat merginos apie mane pletkijat  cool.gif  smile.gif 
aha susiorganizavom, bet kaip Laiskriste1 sako, ne del mergytes, o kad labai norejom triju vaiku namuose, tik va nezinau ar cia jau taip gerai sumastem, juk maziui bus tik 2 metukai kai sis lelius gims, bijau nesusitvarkysiu as  blush2.gif Va MB tai svaigsta kaip kasyciu nori, o as net nezinau, noriu mergytes, pasvajoju kaip ja puosiu,plaukucius pinsiu, bet alpstu kai pamatau mama ir salia jos einancius tris sunus  wub.gif 
Bet cia biskeli ne i tema pavariau

O mergaites pirmyn, organizuokites, juk taip smagu kai vaikuciai is NORO buna  4u.gif

Niekas cia apie tave nepletkija mirksiukas.gif biggrin.gif
Saunu,kad yra dar Lietuvoj mamyciu NORINCIU 3 vaiku thumbup.gif
Ir manau,kad gerai,kad toks mazas tarpas bus vienas vargas ir mamyte dar ant bangos mirksiukas.gif SAUNUOLE 4u.gif
Atsakyti