Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

QUOTE(M & G @ 2006 11 03, 23:22)
Pietiečiai išprotėję biggrin.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
turejau toki gerbeja kuris mane tyliai tyliai mylejo... berniokas is kitos klases, nu vienus metus buvom kartu klasiokai... baigiant mokykla prisipazino kad tie du bandymai nusizudyt buvo del manes... parode pilnus sasiuvinius prirasytus eilerasciu.... apie mane blink.gif ir man.... o toks fainas berniokas grazus buvo..
Atsakyti
Man labiausiai įsiminė 2 mano gerbėjai, kuriuos turėjau studentavimo laikais ir abų 4 kurse. Vienas buvo striptizo šokėjas, kuris buvo įsitikinęs, kad gali suvilioti bet kokią merginą. Na man buvo tikrai juokingi juo tie bandymai, beto aš turėjau mylimą vaikiną, o jis man buvo įdomus tik kaip draugais. Nors jeigu ir neturėčiau vaikino striptizo šokėjai ne man.
Ir kitas buvo turtingas verslininkas, kuris ieškojo sau jaunos gražios lelytės, kuri jį visur lydėtų.Juokingiausi man atrodė juo pasiūlymai nueiti į grožio saloną, visas paslaugas jis apmoka. Jis atvažiuodavo prie univero ir manes laukdavo, o man tekdavo slapstytis. Skambinėdavo iš užsienio ir klausdavo kokių dovanų parvežti, o keisčiausia man buvo tai, kad jam buvo pasakyta, jog turiu vaikiną, o su juo nenoriu turėti nieko bendro. Bet tiems verslininkams atrodo, kad jeigu turi bapkių tai niekas jiems negali sakyti ne. Tai gerai, kad baigiau univera ir išvažiavau iš tuo miesto, beja pakeičiau ir nr.
Atsakyti
Atsiprasau, as gal biski ne i tema, bet man juokingiausias mano gerbejas tai musu kaimynu suo lotuliukas.gif .
Kai tik mane sutinka, nesvarbu kur, tuoj griuva, nors i bala, apsisiusioja, issivolioja, tiesia snuki guledamas ant zemes mane palaizyti, o kai nueinu salin: padeda galva ant zemes ir dusauja doh.gif
Su niekuo taip daugiau nesielgia, net su savo seimininkais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 09, 23:44)
Atsiprasau, as gal biski ne i tema, bet man juokingiausias mano gerbejas tai musu kaimynu suo  lotuliukas.gif .
Kai tik mane sutinka, nesvarbu kur, tuoj griuva, nors i bala, apsisiusioja, issivolioja,  tiesia snuki guledamas ant zemes mane palaizyti, o kai nueinu salin: padeda galva ant zemes ir dusauja  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tikrai tavo gerbejas ishskirtinis thumbup.gif
Atsakyti
Pries kelis metus ir as turejau 5 metais jaunesny gerbeja, man tada buwo 19, o jam 14 metu 2.gif wis sakydawau, kad auginuosi sau wyra, net per kazkoky internetiny puslapy buwom tipo susituoke ir ant bajario kartu waziawom i kedainius nes abiem reikejo lotuliukas.gif geda bisky budawo kai eidawau kur su drauge, o jis rekdawo zmona mano blink.gif dar labai norejo buciuotis ismokti, bet kazkaip issisukau pasakiusi, kad uz nepilnameciu tvirkinima gresia lukiskes lotuliukas.gif o istorija baigesi tuo, kad mano "vyras" mane "mete" paaiskines, kad negali buti su tokia, kuri niekad neina su juo ir jo draugais i picerija pawalgyt, pazaist kompiuteriniu zaidimu ir kad seip esu jam per sena, bet jis man paskambins kai jam bus 23, o man 28, nes tada anot jo skaiciawimu bus optimaliausias metas bendrauti ir nesijaus metu skirtumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif laukiu laukiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 10, 03:12)
Pries kelis metus ir as turejau 5 metais jaunesny gerbeja, man tada buwo 19, o jam 14 metu 2.gif wis sakydawau, kad auginuosi sau wyra, net per kazkoky internetiny puslapy buwom tipo susituoke ir ant bajario kartu waziawom i kedainius nes abiem reikejo lotuliukas.gif geda bisky budawo kai eidawau kur su drauge, o jis rekdawo zmona mano blink.gif  dar labai norejo buciuotis ismokti, bet kazkaip issisukau pasakiusi, kad uz nepilnameciu tvirkinima gresia lukiskes lotuliukas.gif  o istorija baigesi tuo, kad mano "vyras" mane "mete" paaiskines, kad negali buti su tokia, kuri niekad neina su juo ir jo draugais i picerija pawalgyt, pazaist kompiuteriniu zaidimu ir kad seip esu jam per sena, bet jis man paskambins kai jam bus 23, o man 28, nes tada anot jo skaiciawimu bus optimaliausias metas bendrauti ir nesijaus metu skirtumo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  laukiu laukiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 09, 22:44)
Atsiprasau, as gal biski ne i tema, bet man juokingiausias mano gerbejas tai musu kaimynu suo  lotuliukas.gif .
Kai tik mane sutinka, nesvarbu kur, tuoj griuva, nors i bala, apsisiusioja, issivolioja,  tiesia snuki guledamas ant zemes mane palaizyti, o kai nueinu salin: padeda galva ant zemes ir dusauja  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif gerbėjas
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 11 09, 21:44)

čia jau turbūt ir pats ištikimiausias gerbėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu ir as toki, beje siuo momentu......gruzina......
siuo metu gyvenu ir dirbu Londone, tai darbe taip priskreto ax.gif lifto durys atsidaro-o jis stovi, ziuri, svajoja...... biggrin.gif
isvaizda gal jo ir simpatiska blush2.gif tamsus, juodu plauku, o jau blakstienos kaip is tuso reklamos wub.gif bet kai pamaciau kai apsirenges vaiksto, tai doh.gif doh.gif doh.gif megztini i dzinsus kisasi doh.gif nu man tai toks nelabai reikalingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2006 11 17, 22:07)
  megztini i dzinsus kisasi doh.gif  nu man tai toks nelabai reikalingas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A ko gi tau nepatinka mėgstinis į džinsus sukištas-čia gi gruzijoi paskutinis mados klyksmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manau, beigbeder gerbejas visus iveiktu viena ranka / letena/ koja thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti