Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

QUOTE(tamsi @ 2006 11 18, 00:04)
A ko gi tau nepatinka mėgstinis į džinsus sukištas-čia gi gruzijoi paskutinis mados klyksmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ups, nezinojau blush2.gif tai rytoj as ji darbe susitiksiu, ir klaida istaisysiu-pakviesiu i pasimatyma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir dar pasakysiu, kad ne tik dzinsus i megztini kistusi, bet ir kojines i dzinsus thumbup.gif bus kaip manekenas, jau ir apie rimtesnius santykius galesiu galvot biggrin.gif biggrin.gif cool.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o prisiminiau ir aš vieną gerbėją, bet ne savo, o grupiokės, bet vistiek labai juokingas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

žodžiu mano grupiokė susirado vaikiną, vaikinas kaip vaikinas, bet pradėjo ją labai sekioti, ateidavo į paskaitas viena kart, kitą, ateidavo į piešimo paskaitą ir jei dėstytuvo nėra rodo kaip reik piešt, jei dėstytuvas yra pradeda su juo aukštom temom kalbėt, mes aišku supratom, kad vaikis kvanktelėjes ir pradėjom atkalbinėt nuo draugystės, nes ir skambučiai kas 10 min pasipylė ir tt ir ttt
niu tai mano grupiokė pradėjo nuo jo bėgiot, jis susitinka manę gatvėje ir klausia ar Rūta buvo paskaitose, kada atėjo, kada išėjo, kada gryš, o kodėl aš bibliotekoje, o ji ne ir pan ir taip visų grupiokų mirdavom iš juoko jį pamačiusios, prdėjom šaipytis iš nabago, o jei sakydavom ne bičą, o tėvą susiradai, galiausiai ji susirado kitą, o jis nesuprato, kad iš kavalierių sarašo išbrauktas, net paskui ją į pasimatymus sekiodavo...... žodžiu be galo jo čiūdus galėčiau pasakot

bet nemačiau aš to juokingo gerbėjo gal 2 m ir visai neseniai sustabdo jis manę gatvėje, klausia kaip sekasi ir aišku ką veikia Rūta, o aš sakau tai, kad ji su vaikinu į Baltarusiją išvažiavo toliau menų studijuot, o tas gerbėjas klausia, o tas vaikinas su kuriuo ji išvažiavo patikimas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 11 19, 17:44)
o prisiminiau ir aš vieną gerbėją, bet ne savo, o grupiokės, bet vistiek labai juokingas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...................
bet nemačiau aš to juokingo gerbėjo gal 2 m ir visai neseniai sustabdo jis manę gatvėje, klausia kaip sekasi ir aišku ką veikia Rūta, o aš sakau tai, kad ji su vaikinu į Baltarusiją išvažiavo toliau menų studijuot, o tas gerbėjas klausia, o tas vaikinas su kuriuo ji išvažiavo patikimas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi rūpestingas vyrukas pasitaikė...be reikalo ta tavo draugė jį paliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 11 19, 17:44)
o prisiminiau ir aš vieną gerbėją, bet ne savo, o grupiokės, bet vistiek labai juokingas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

žodžiu mano grupiokė susirado vaikiną, vaikinas kaip vaikinas, bet pradėjo ją labai sekioti, ateidavo į paskaitas viena kart, kitą, ateidavo į piešimo paskaitą ir jei dėstytuvo nėra rodo kaip reik piešt, jei dėstytuvas yra pradeda su juo aukštom temom kalbėt, mes aišku supratom, kad vaikis kvanktelėjes ir pradėjom atkalbinėt nuo draugystės, nes ir skambučiai kas 10 min pasipylė ir tt ir ttt
niu tai mano grupiokė pradėjo nuo jo bėgiot, jis susitinka manę gatvėje ir klausia ar Rūta buvo paskaitose, kada atėjo, kada išėjo, kada gryš, o kodėl aš bibliotekoje, o ji ne ir pan ir taip visų grupiokų mirdavom iš juoko jį pamačiusios, prdėjom šaipytis iš nabago, o jei sakydavom ne bičą, o tėvą susiradai, galiausiai ji susirado kitą, o jis nesuprato, kad iš kavalierių sarašo išbrauktas, net paskui ją į pasimatymus sekiodavo...... žodžiu be galo jo čiūdus galėčiau pasakot

bet nemačiau aš to juokingo gerbėjo gal 2 m ir visai neseniai sustabdo jis manę gatvėje, klausia kaip sekasi ir aišku ką veikia Rūta, o aš sakau tai, kad ji su vaikinu į Baltarusiją išvažiavo toliau menų studijuot, o tas gerbėjas klausia, o tas vaikinas su kuriuo ji išvažiavo patikimas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nieko jus neusprantat, va cia tai tikra meile wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif niu ir kavalieriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

super mergaites, prisijuokiau iki begalybes thumbup.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, man tai buvo... Buvau USoj, žūt būt reikėjo antro darbo. Viešojo transporto ten nebuvo, tai kaip ta antrą darbą besusirasi... g.gif Vieną dieną bendradarbis mane pasivijo, sėsk sako, pavešiu, į tą pusę važiuoju. Nuvežė, išmetė, net ką kalbėt nepasiruošusią... Nuėjau, pakalbėjau su stresą varančiu bosu ir iškart gavau darbą prestižiškiausiam apylinkės restorane! thumbup.gif Tą pačią dieną dirbt ėmiau. Fe galvoju, nesąmonė, trb darbas ne koks, jei taip lengvai gavau (hostess - ta, kur prie staliuko žmones nuveda ir meniu paduoda). O tada ir prasidėjo... Net nežinia nuo ko pradėt... lotuliukas.gif
Pastebėjau kad darbuotojai iš kitų sričių ateidavo, mesdavo akį į mane ir išeidavo... unsure.gif
Visi darbuotojai, i ypač vyrai (kurių ten netrūko) elgėsi su manim maloniai, bet kažkaip nenatūraliai. Vaikinai rausdavo, sukdavo akis į šoną, kai bandydavau su jais persimest kokiu žodžiu. Arba išvis sprukdavo... verysad.gif
Įėjus į patalpą kur daug vyrų, visi staiga nutildavo ir sekdavo žvilgsniu kol išeidavau... huh.gif
Bosas nuolat stovėdavo prie manes! Jis varydavo siaubą darbuotojams ir nuolat puldavo ten, kur matydavo, kad kažkas su kažkuo nesusitvarko... Kažkas net prasitarė "kaip gerai, kai tu dirbi - bosas nuolat prie tavęs, o mūsų nestebi". Na, galvoju, negi esu tokia beviltiška, kad nuolat reikėtų prie manęs stovėt??? blink.gif blink.gif blink.gif
Dvi savaites taip ir kamavausi, nesuprasdama, kas vyksta. wacko.gif Galiausiai viena darbuotoja prasitarė: Bosas į šitą vietą žmogaus gal mėnesį ieškojo!!! Merginų n+k pravijo! Užtai pasklido garsas po visą resortą, kad pagaliau išsirinko! Dabar visi eina į tave pažiūrėt!!!!!! Negana to, tu ką, nematai, kad čia visi tave įsimylėję??? Jie už akių tave vadina Gorgeous! ohmy.gif blush2.gif
Na atsiprašau! Lietuvoj manęs tokiais kiekiais niekas neįsimylėdavo! biggrin.gif Ir nevadino Goregous, aš gi, Dievuliau, eilinė mergaitė lietuvaitė, standartinis vidurkis! flirt.gif
Bet nuo čia apie kiekvieną "gerbėją" ir jų meilės raiškos būdus jau būtų galima rašyti atskirai: apie nuolat žolės apirūkiusį virėją; 200kg sveriantį virtuvės šefą; bosą, kuris tik paskutinę dieną atskleidė man savo karštus, 3 mėn brandintus jausmus lotuliukas.gif ; tipišką self-confident amerikoną dirol.gif ir oi dar...
Ech, geri laikai buva... 4u.gif
Atsakyti
Turejau ir as toki keistuoli gerbeja ax.gif
Buvo vasara, atostogos, as kaip sykis nuobodziavau viena mieste, nes draugai visi kas kur islakste buvo. Viena grupioke paskambino, sako gal nori nueiti i pasimatyma su jos pusbroliu. Sako geras, ramus "berniukas" cool.gif O kas man, ner kas veikt- sutikau.
Susitinkam Laisves alejoj prie fontano ax.gif Jis pasipuoses tokia beisbolininko kepurike, kuprine persimetes, is tiesu ramus "berniukas". Ejom per laisve skersai isilgai, i kavine eiti nepasiule. Galiausiai sako isalkau g.gif , gal nusiperkam bandeliu doh.gif Sustojo prie pardaveju su vezimeliais, ir gal 10 min garsiai svarste kokia pirkti su kopustais ar su obuoliais. As zinoma atsisakiau, nors siule biggrin.gif
Gal ir nieko zmogus, tik keistokas, vienisius ir matyti be patirties bendravimo su merginomis. Be to labai jau letai jam kalba risosi, o mane tokie tempai labai biesino, varze. Siaip netaip atsikraciau jo, nors siulesi parvezt namo. Itariau, kad jei suzinos kur gyvenu, neatstos ilgam. Kita diena jis man zadejo paskambint, siule nuvez i zoologijos soda 4u.gif
As zinoma pamirsau, kita diena nuvariau su draugem i karjera maudytis, prikepiau saulej normaliai, o jis vakare skambina, jau vos ne priekaistai, kur buvai, su kuo, juk taremes.......Ne velnio mes nesitarem....
Kita diena skambina, siulo vaziuot savaitei su palapinem i Palanga blink.gif Nu as sakau nepazystu taves tiek, kad vaziuociau..... g.gif zmogus atsiduso, "gerai, tada vaziuosiu vienas" blink.gif
Ir paskui jis daug kartu skambino, as bandziau jam "mandagiai" atsakyti, kad jis nedomina ir nematau su juo ateities. Bet negirdejo... Kol karta tiesiai sviesiai atsakiau, netinki tu man, nesutampa musu biolaukai, ir psichologiskai esam isvis nesuderinami. Jis atsake "o, as taip pat duomiuosis psichologija" doh.gif
Atsakyti
. Jis atsake "o, as taip pat duomiuosis psichologija" doh.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek teko susidurt, tai ite psichologai tikrai kuoktelėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo ir tikrai ne vienas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneciukas @ 2006 12 19, 22:16)
buvo ir tikrai ne vienas toks  smile.gif

Tai gal papasakok bigsmile.gif , vitamino C dozės reikia visada
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 11 20, 18:11)
nieko jus neusprantat, va cia tai tikra meile wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 06 22, 18:32)
iš kart davė suprast, kad man labai jau čia pasisekė, nes jis pati geriausia partija kokią galima rast visame Kretingos rajone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žodžiu šokam sokiai.gif  sokiai.gif, o jis man sako, kad mano puikus amžius ženytis ir kad jis pasiruošes su manim šią procedūrą atlikt ir pradėjo vardint savo kraitį turi žmogus traktorių, 10 ha žemės, tris karves, kiaulių, gyventume su jo tėvais ir kad visas kaimo mergas jis jau turėjas ir nei viena į pačias jam netiko  ax.gif aš aišku apsalau nuo tokios laimės ir susikuklinau sakau, gal tu jau kokią panaudotą vesk, o aš tai katė maiše nežinai ką gausi, bet vaikio neįtikinau, paprašiau laiko pagalvot ir išmoviau namo po kelių dienų, nes labai jau atakavo su piršlybom ir jo motina buvo atėjus marčios pažiūrėt  doh.gif , babcė sako gal tu vaikel pasimyslyk jauniks neblogs, nesmarkiai išgria, tur ūkį, karves išmoksi melžt ir gyveni, vargo nematai   blink.gif

Jetau blink.gif a tik ne apie mano buvusi "jaunikikį" pasakoji? blink.gif nu žodis, žodin lotuliukas.gif Bet kol nuo jo pabėgau tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 31 sausio 2007 - 20:27