Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

mano istorija buvo vos pries kelis metus..
ot sokas atsimenu buvo..
susipazinau su vaikinuku - visai atstiktinai per drauge, pradejo man rasineti, atrode normalus. smile.gif tas ziema buvo ir pries Kaledas pasikviete jis mane i kavinuke.
tai visiskai neispejes atvaziavo su kruva draugu. o kai nuejome i kavinuke nepadejo nei nusirengti paltuka, nei apsirengti - nu mandagumo absoliutus nulis...
o dar besiruosdama vis svarsciau ar imt pinigine, tai beprotiskai apsidziaugiau, kad paemiau, bo jis tik uz save susimokejo. siaip kiek atsimenu, tai su vaikinai susitardavome kaip mokame, o cia elgesi su manim kaip su kokiu eiliniu draugeliu..
schmoll.gif
o kaip per gatve ejome... kol pasiziurejau i kaire ir i desine... atsisuku, o jis jauoje gatves puseje..
nu vienu zodziu - dabar tai jau kaip ir juokinga, bet tuomet kai pasipyktinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 02 05, 22:09)
turėjau ir aš tokį truputuką juokingą veikėją.

Man irgi vienas armėnas siūlė savo draugą, kad jam padėčiau įsitvirtinti Europoje blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
be smulkmenu tai turejau ir as toki viena (tfu tfu) energetini vampyra is pradziu nesusipratau visai nieko atrode vaiksciojom i pasimatymu gan isvaizdus bet keistas, paskui pastebejau kad man nuo jo nebegerai daros po susitikimu issunkta visa ir galva pastoviai skaudedavo
kai sakiau visks nebenoriu as su tavim nieko tai persekiojo tiesiog skambindavo diena nakti is savo is tevu telefonu (nu brangus mobilus dar buvo) ieskodavo visaip tipo pasikalbam nesvarbu kas bile kad butu prie manes prilipes
jau gal 8 metai praejo ir bajeris jei netycia prisimenu ji, viskas ryt poryt susitinku (na jau nebelenda taip bet vistiek labai ziauru su juo bendraut noris begti) o po susitikimo galva skauda visada!!!
tikras vampyras
gerai kad savaitgali niekur neisiu nes garantuotai dabar susitikciau biggrin.gif
Atsakyti
siaip dar zmogus su psichologinem problemom ryskiai buvo tik man jaunai nedasuto, tokius briedus jis man pasakodavo....
Atsakyti
Toks jausmas kad mane apsnekate! bash.gif
Atsakyti
o tamsta viesulai irgi juokinga gerbeja apturejote? biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama tai turėjo tokį senbernį gerbėją. Per jos gimtadienį atsibeldė į namus su tiek rožių, kiek jai tada suėjo metų. Kadangi gyveno ne su tėvais, o nuomavosi, tai paprašė šeimininkės pasakyti, kad vonioj jinai. Nu tai ką, paemė šeimininkė tas rožes gražias, o mama paršelis net į gimtadienio šventę nepakvietė. Bet ir gerai, tą vakarą mama susipažino su mano tėveliu wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos! Gal ir mane priimsit i tarpa - pirmas kartas cia ax.gif
Turejau ir as studentavimo laikais viena idomu zmogu doh.gif - kartu dirbom. Visi labai gyre - sake geras vyrukas. Buvau anksciau nukentejusi nuo "blogiuko" - galvoju reik pabandyt. Prasidejo viskas nekaltai - ir iprastai bucinukais... Zinojau kad darbe nevalgydavo, tai pavaisinau karta... Po to kita... Veliau budavo tokie pasimatymai - ateina, pavalgo, pamiega (as tuo metu studijoms darbus ruosdavau). Apie 10 vakaro - atsikelia - ai tai gal eisiu namo, pavarges.... Gerai, eik. O kai prasidejo pavasario sezonas - nusipirko naujus batus - dermanteskes. Na visa diena isbuves darbe su jais, nusiaudavo pas mane..... doh.gif galvojau nutroksiu... Atidariau langa - galvojau susipras. Ne! -Dar kuri laika taip pas mane vaiksciojo. Jo...... net dabar prakaitas ispila kai prisimenu jo parfumerija. Dar kuri laika ateidavo pasimaitint ir pamiegot (ir pasmardint blink.gif ). ..Nuo to laiko nebetikejau nei "gerais" berniukais
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2007 05 18, 11:41)
mano istorija buvo vos pries kelis metus..
ot sokas atsimenu buvo..
susipazinau su vaikinuku - visai atstiktinai per drauge, pradejo man rasineti, atrode normalus. smile.gif tas ziema buvo ir pries Kaledas pasikviete jis mane i kavinuke.
tai visiskai neispejes atvaziavo su kruva draugu. o kai nuejome i kavinuke nepadejo nei nusirengti paltuka, nei apsirengti - nu mandagumo absoliutus nulis...
o dar besiruosdama vis svarsciau ar imt pinigine, tai beprotiskai apsidziaugiau, kad paemiau, bo jis tik uz save susimokejo. siaip kiek atsimenu, tai su vaikinai susitardavome kaip mokame, o cia elgesi su manim kaip su kokiu eiliniu draugeliu..
schmoll.gif
o kaip per gatve ejome... kol pasiziurejau i kaire ir i desine... atsisuku, o jis jauoje gatves puseje..
nu vienu zodziu - dabar tai jau kaip ir juokinga, bet tuomet kai pasipyktinau...  doh.gif

zinau sia istorija thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 21, 19:26)
zinau sia istorija  thumbup.gif  lotuliukas.gif

ispudingai ten buvo a ne?! thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
labai dziaugiuos, kad daugiau nei akyse nesirodo, ot soka gautu suzinojes, kad isteku lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotuke @ 2007 05 21, 05:42)
Sveikos visos! Gal ir mane priimsit i tarpa - pirmas kartas cia  ax.gif
Turejau ir as studentavimo laikais viena idomu zmogu  doh.gif  - kartu dirbom. Visi labai gyre - sake geras vyrukas.

Nesupratau g.gif Kame tas jo "gerumas"? Pagal pasakojimą, tai liurbis ir tiek, o ne "geras berniukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2007 05 21, 23:29)
ispudingai ten buvo a ne?!  thumbup.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
labai dziaugiuos, kad daugiau nei akyse nesirodo, ot soka gautu suzinojes, kad isteku  lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti