Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

Linksmos jusu istorijos. lotuliukas.gif
Turejau toki gerbeja mokykloje. Jis buvo naujokas. Atsimenu, as neateinu i mokykla, jau skambina i namus, klausia kodel manes nera.Kviesdavo i pasimatymus, as nesutikdavau eiti.Karta sutikau, susitikome kavineje, siule jis rimta draugyste ir t.t.Nepatiko jis man, tai as nenoredama jo uzgauti sakydavau, kad pagalvosiu.Skambindavo i namus po keleta kartu, manes nerasdavo namuose.
Karta eilinis skambutis vakare ir vel kvietimas i kavine, pasivaikscioti-atsisakiau, kad negaliu, kad turiu iseiti ir t.t.Praejus valandai skambutis prie duru, atidarau jis stovi-o Dieve!Sako sakei isieni, o tu namuose, vel teko kazka meluoti, bet susiemiau ir atsakiau, kad nebevaiksciotu, nebeskambintu,nes nieko nebus, nes nera jausmu.Apsiverke, pradejo traukti is kisenes kazka ir detis i burna-isplesiau is ranku , ziuriu raminanciu pakelis...Issigandu baisiausiai. O jis ta pacia giesmele, jei su manimi nebusi-isgersiu visas tabletes.Siaip ne taip atkalbejau ji to nedaryti...Kita ryta net nejau i mokykla del to.Ir ka ...skambutis ryte, vel jis.Susierzinau ne tas zodis.Galvoje tik viena mintis- paklausti kodel dar gyvas. blush2.gif Jis kaip nieko nebutu ivyke vel klausia, kodel as ne mokykloje...
Sunkiai tada as jo atsikraciau, tekdavo ignoruoti mokykloje, kol nukrito jo roziniai akiniai.
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2009 07 18, 10:52)
oi šitas gi jau pagarsėjęs  biggrin.gif šiaip, kiek teko girdėt jis kažkokią psichikos ligą turi..prie vienos pažįstamos darbe (o dirba ji laikrodžių parduotuvėj) dažnai pristoja laiko pasiklaust biggrin.gif

kazkodel man rodos ir mane sitas kadrino troleibuse smile.gif
kaip tik su dukra nescia buvau smile.gif
kad pradejo klausinet, kokioj mokykloj mokausi ir panasiai...
ir taip negrazu man buvo ji "ant zemes nuleist", kad as jau senai "teta", vyra ir vaiku turiu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na ir prisijuokiau skaitydama istorijas
Atsakyti
Juokingiausias tai man grupiokas turbūt buvo... Negalėdavau su kitais grupiokais sėdėt, net bendraut perdaug, nes jis man keldavo pavydo scenas. i r dabar kąnors dar sugeba užvemt... Pvz kai pamatė vieną grupioką su kuriuo dažnai bendrauju su kažkokia drauge tai sako "matai jis jau kitą susirado, jau jam tavęs nereikia" lotuliukas.gif Nu ir taip visaip, sakyčiau nevykę juokeliai, bet kad per krikštynas kai visas užduotis atlikti ėmiau su kitu grupioku ne su JUO ir dar poto namo su kitu grupioku kartu variau ne su JUO. Tai pats ten prisipažino, kad pavydi ir visokais nesamoningas sms rašinėjo. Nu dabar jaubiškį apsiraminęs. Šiaip protingas žmogus, bet tik ant mokslų lotuliukas.gif Ir beje, aš turiu antrą pusę ir jam matyt tai visai nė motais buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 21 lapkričio 2010 - 22:56
As turejau viena juokinga gerbeja, kuri pradzioje atrode juokinga, o paskui imdavo uzknisti savo ikyrumu. Studiju laikais tas buvo. Per pertraukas pastoviai prie manes, per paskaitas sugaudavau jos zvilgsni, nuolat kalbindavo mane, sukinedavosi prie manes... Kas blogiausia, ji absoliuciai ne mano skonio. Kai pradejau elgtis demonstratyviai abejingai, pradejo vaidinti isizeidusia. Nieko, dabar kiek zinau jau susizadejusi... Sekmes jai gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2010 11 15, 16:43)
nu jeigu ir nosi iskrapsto - tikras draugas biggrin.gif

Vaje, kaip miela 4u.gif
Atsakyti
Paauglystei buvo toks biggrin.gif Viskas prasidejo kai per 17ta gimtadieni susipazinau su simpatisku vaikinu. Pasikalbejom,prisijuokem ir issiskirstem sventei pasibaigus. Kita ryta gavau zinute. Net nemaniau ,kad tai nuo jo,nes nebuvau davus numerio. Pasirodo,mano geriausia drauge''is geros valios'' dave. Ir nuo to viskas prasidejo. Per diena gaudavau po kazkur 50sms (pries 10metu tai buvo baisiai daug biggrin.gif),meskuciai,kiskuciai kazkokiu tai budu sugrusti i pasto dezute,i balkona primetytos geles (gyvenau pirmame aukste)bandziau su juo draugiskai pasikalbeti jog nieko buti negali isskyrus buti draugais. Laikui begant viskas tapo jau nebevaldoma,skambinejimas naktim is alsavimas i rageli,sekimas is mokyklos. Viskas viena diena taip uzkniso ,kadbeeidama namo pasigavau ji,viska tiesiai sviesiai isreziau i akis jog jeigu neatstos,kreipsiuos i policija ,o mano krikstatevis yra prokuroras ir man tai bus vieni juokai padaryti(joks jis prokuroras biggrin.gif). Po to karto nurimo,po pusmecio suzinojau ,kad susitaike su ankstesne drauge biggrin.gif
Atsakyti
Linksmuoles :0
o man pries kokius 5 metus Kairo turguje atsitikimas buvo. Labai norejau kaljano, vaiksciojom su vyru, ieskojom, derejomis, kol galu gale issirinkom tai ko norim, susiderejom, o pardavejas ir sako :parduodu, bet plius bucinys, tada as jam ir sakau, gerai, bet gausi bucini is mano vyro, o ne is manes, tai greit viska supakavo ir tabako dar pridejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evolvente @ 2011 02 19, 15:49)
Linksmuoles :0
o man pries kokius 5 metus Kairo turguje atsitikimas buvo. Labai norejau kaljano, vaiksciojom su vyru, ieskojom, derejomis, kol galu gale issirinkom tai ko norim, susiderejom, o pardavejas ir sako :parduodu, bet plius bucinys, tada as jam ir sakau, gerai, bet gausi bucini is mano vyro, o ne is manes, tai greit viska supakavo ir tabako dar pridejo smile.gif

Va čia tai super, dar ir pridėjo tabako, kad tik bučkio negautų thumbup.gif
Atsakyti
Seniai, dar mokyklos laikais,turejau toki ikyru gerbeja. Jis man daznai skambinedavo i paprasta namu telefona. Na ir zinoma daznai atsiliepdavo tevai. Ir viena karta labai ilgai uzsibuvau sporto klube, o jis kaip tik paskambino man namo. nei jis zinojo kur as, nei ka, bet toks durnelis, tai kaip mano mama atsiliepe susijaudinus (pergyveno kur as dingus), ir pasake: "Jos dar nera, labai laukiam, jau turbut turetu grizt", tai tas leptelejo : "Laukit laukit.." biggrin.gif Tai siaubas kaip tada tevai supergyveno, pagalvojo jau kad man kanors padare blogo... O pasirodo jis cia ne prie ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 02 21, 17:17)
Seniai, dar mokyklos laikais,turejau toki ikyru gerbeja. Jis man daznai skambinedavo i paprasta namu telefona. Na ir zinoma daznai atsiliepdavo tevai. Ir viena karta labai ilgai uzsibuvau sporto klube, o jis  kaip tik paskambino man namo. nei jis zinojo kur as, nei ka, bet toks durnelis, tai kaip mano mama atsiliepe susijaudinus (pergyveno kur as dingus), ir pasake: "Jos dar nera, labai laukiam, jau turbut turetu grizt", tai tas leptelejo : "Laukit laukit.."  biggrin.gif Tai siaubas kaip tada tevai supergyveno, pagalvojo jau kad man kanors padare blogo... O pasirodo jis cia ne prie ko  biggrin.gif

Juokingiausia buvo tai, kad jam buvo 65 metai, o man 18 lotuliukas.gif Dar mokiausi mokykloje, o jis buvo klasiokės giminaitis viengungis. Tikrai gavo mano numerį, keletą kartų skambino ir kvietė susitikti. thumbup.gif
Atsakyti
O man koki teko sutikti... doh.gif doh.gif Zodziu portugalas Lietuvoje. Isivaizduoja velniai zino ka... Zodziu istorija ten ilga buvo , bet pora tasku mane tiesiog pritrenke.
Tiek stengesi zmogus man kazkoki tai ivaizdi padaryti , kad taip i pievas nusisnekejo... Sedim kompanijoj. Jis jau cia man asistuoja , apkabina , glaudziasi ir t.t. Na ir kazkaip kalba apie "seksiuka" isejo. Tai zodziu tas portugalas tiek norejo pasirodyti pajegus ir daug mates kad taip prie visu ir sako : Esu viska isbandes. man lovoje lygiu nera. As net du pirstus sau i uzpakali galiu susikisti.

... blink.gif ... blink.gif ... blink.gif

Patikekit , cia tik "ziedeliai". Tokio nenormalaus gyvenime nebuvau sutikus.
Atsakyti