Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

QUOTE(sauleleee_ @ 2009 07 30, 07:19)
neatsimenu jau tiksliai,cia pries pora menesiu gal buwo,toks sviesesniu plauku ciuvelis atrodo.
manau jis tikrai nesveikas,kazkokia gal psichine liga yra ar kas  g.gif

Mane jis pries savaite kadrino blink.gif Tai yra visas stoteleje esancias paneles: - kiek valandu? - As lenkas, o tu lietuve? - neseniai islaikiau teises, o tu ar turi teises? - gal gali duoti savo numeri, draugausim?
Tada pavaziavo viena stotele ir vel ta pacia kalba su visom esanciom merginom doh.gif doh.gif Aiskiai, kad nesveikas, bet ir labai nemalonu, kai prisikabina...o po to maciau ji ir su draugeliu..gal irgi toks pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 11 08, 21:32)
Mane jis pries savaite kadrino  blink.gif Tai yra visas stoteleje esancias paneles: - kiek valandu? - As lenkas, o tu lietuve? - neseniai islaikiau teises, o tu ar turi teises? - gal gali duoti savo numeri, draugausim?
Tada pavaziavo viena stotele ir vel ta pacia kalba su visom esanciom merginom  doh.gif  doh.gif Aiskiai, kad nesveikas, bet ir labai nemalonu, kai prisikabina...o po to maciau ji ir su draugeliu..gal irgi toks pats  doh.gif

jo ,grynai ta pati dainele,zodis i zodi doh.gif jis ten prie flagmano panas medzioja,daznai kiek teko matyt iseina i medziokle bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaičiau, žiauru kaip nusirita vyrai dėl savo jausmų kažkam....
Vis tik reiktų išlaikyti savigarbą, vyrišką orumą...
Na beje pasitaiko ir merginų tokių, nuo kurių atsiplėšti neįmanoma;)
Atsakyti
Apgailetini vaikinai man tokie dazniausiai lotuliukas.gif , turi manau gerbti save, manau salia tokio jausciausi blogai, nes tas kuris negerbia save, negerbs ir manes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorrein @ 2009 12 13, 18:08)
Apgailetini vaikinai man tokie dazniausiai  lotuliukas.gif , turi manau gerbti save, manau salia tokio jausciausi blogai, nes tas kuris negerbia save, negerbs ir manes wink.gif

Manau, sunkoka jums su minčių raiška.
Atsakyti
prisiminiau ir as savo gerbeja, turejau toki paskutiniais metais mokykloje.
visos mokykloje turbut pazinojot visokiu keistuoliu, tai vat vienas keistuolis pas mus klaseje mokesi,. ir jis buvo mane isisziurejas, viskas butu gerai buve jei viena diena nebutu tos meiles pradejas demonstruoti, pasakodavo kitoms klasiokems kokia as nereli ir kaip mane isivaizduoja vakarais, ir dar pradejo vakarais rasineti zinutes - nesvankes. svarbiause kad visiems tai pasirode labai juokinga, nes vaikinas biski priplaukes rodo savo meile man perka sokoladus, ( paskui juos atiduodavo klasiokems kai as neimdavau) o vaikinai isvis nepatikedavo kad gali toks keistuolis dar kazkokias nesveikas meiles tureti, buvau jau rimtai isigandus kai vis klausinedavo kitu kur as ka veikiu ir pan, net verkti teko, bijodavau kad kada kur neuzsvaiges dar neuzsiverstu kampe patykojes, nes tikrai gan aukstas buvo ir stambus, karta vienas klases draugas su kuriuo geari suejau perskaite tas man siustas zinutes, tada jau susimaste kad ce gal but negerai stojo mano pusen. puskui kazkaip atsikabino, bet grazuoju karta pasake kad vistiek jam liksiu pati nereliausia ir geidziama.
buvo atvejis, kai vienam draugui ( irgi tos pacios mokyklos mokiniui) norejo uzvaziuoti ,nes per laisva pamoka mes kalbejomes skaitykloje zodziu vaikinas turejo darbo mane sekioti, rasineti zinutes ir dar aplinkinem skelpti apie savo jausmus,
siemet buvo 5 metai kaip baige mokykla, aisku jo nebuvo, bet visi jau linksmai prisiminem sita istorija,
Atsakyti
sveiki

na aš pakliuvus per gyvenimą buvau į daug nesąmoningų situacijų, teko pabuvoti (kitų akimis žiūrint) ir vienoje, ir kitoje "juokingumo" pusėje.
mokykloje, nuo 7 iki 9 klasės vis reguliariai paskambindavau gretimo namo vaikinukui. tipo labas, kaip gyveni, bla bla... mano tikslas - jis didžėjavo mokykloj ir visada turėdavo naujausių mano mėgstamos grupės gabalų. tai prašydavau užleisti per telefa, jis ir užleisdavo. įtariu apie mane galvojo kaip apie beprotę, nors man daugiau iš jo ir nereikėjo nieko ax.gif
jau studijų metais iš nevilties, kad neturiu kavalieriaus net kokius metus, įdėjau į internetą skelbimą "ieškau draugo". atsiliepė keli, vienas iš jų - toks įsimintinesnis pasitaikė lotuliukas.gif man buvo 22, jam -30. augino katiną baisiai nušertą, gyveno pas mamą, kauno kažkuriam iš miegamųjų rajonų, dirbo vaistinėj apsauginiu. kažkaip po pirmo pasimatymo nelipo man jis prie širdies, nei blogas, nei baisus, bet šiaip nepatiko. skambindavo jis vakarais, papasakodavo, kaip dieną praleido, kviesdavo susitikti. aš sukdavausi, kad apsirgau ir pan... tai gaudavau "žinovo" patarimų, kaip gydytis, nes sargaudamas vos ne gydytoju patapęs. kviesdavo į svečius savo gamintų cepelinų paragauti, nes mamai sunku gaminti, tai jisai jau visas šaunuolis. viršūnė buvo tokia, kad vieną vakarą paskambinęs puolė verkti pasisriūbaudamas į ragelį - klausiu, kas atsitiko, sako, mano katinas persiėdė ir numirė uhuu uhuu... apraminau šiek tiek, padėjau ragelį ir sau pasakiau - gana jau. dar nemačiau tokių bajerių. ir aš katinus myliu, bet čia kažkaip man neteisingai viskas pasirodė. nebuvo įkyrus, atsikabino per kitus du skambinimus bigsmile.gif
Atsakyti
Turejau saaaaunu gerbeja thumbup.gif Uz mane metais jaunesnis puikiai pazistamas kaimynas, ale taip isiziurejes buvo, kad, atrodo, saule nuo dangaus nuskint galetu. Zodziu, jis buvo kompiuterastas, su "banano"dzinsais nutrintais vaiksciojo ir pirma golfa nusipirkes turejo. Nebuvo "geziukas", bet kitokiam masiniukui pinigu neturejo. Toks mielas vaikinukas, bet luzeris, tsakant ax.gif

Tai va. Pirmas pasimatymas. Sako, davai pavezinsiu tave su masiniuku. Tik antra diena nusipirkes buvo. Ok, sakau. Nuvaziavom prie Mariu (Kaune), paplepejom apie ora ir kompus, o po kurio laiko sakau, kad isalkau. Galvoju, gal i kokia kavine nuves. CHA! noreciau! Sako, spurga dar vien bardacioke turiu, tai gal tau uzteks blink.gif Nu, suvalgiau ta sudziuvusia spurga, parveze namo, su sese pazvengem is nevykusio pasimatymo...

Po keliu dienu vel jis prisistato ir pasivezint siulo. Neturiu ka veikt, tad sutinku. Vel nuvaziuojam prie Mariu, ir as vel po kurio laiko pasakau, kad noriu kazko atsigert. Jis sako, kad iki degalines mane nuves. Nuvaziuojam iki tos degalines, jis klausia, ko noriu, sakau, kad mineralinio. O jis pareiskia, kad tai apie pora litu kainuos...ir sedi masinoj, laukia, kol jam tuos du litus paduosiu doh.gif Na, susinepatoginusi padaviau, jis nuejo ir nupirko mineralinio buteliuka ir galiausiai pareiskia: "Kainavo tik lita trisdesimt, bet tau grazos nereikia, taip? blink.gif

Dar dabar tu 70 centu gaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuffe: 18 gruodžio 2009 - 23:26
Sveikos ;]

Uooj, nu ir prisijuokiau biggrin.gif lotuliukas.gif kokiu, pasirodo, fruktu buna doh.gif lotuliukas.gif Papasakosiu ir apie saviskius gerbejus ;D Bandysiu suskirstyti pagal isimintinuma man ju ;D

Nr. 1

As, sode, buvo vasaros metas, ilsejausi, man tada buvo 16m. ir kazkaip man einant pro savo kiema, gatve ejo kazkoks vaikinas, ir mane pamate. O as - ejau ir nuejau, isvaziavau i Vln namo, o sese liko sodyboje, tai tas bernas, eidavo pas ja ir eidavo, jo vardas buvo - Jurka biggrin.gif atnese sokolado kad man perduotu, savo nuotrauka su adresu or tel. nr. parase - skambink man!!! ;D Pamatydavo tai ziuredavo kaip koks maniakas, keistai syptelejes..uhh,,bet atstojo, kai as paprasiau savo vaikystes sodo draugo kuri zinau nuo 3 metuku, kad suvaidintu mano bern - padejo.

Nr. 2 Zodziu, susipazinau per pazistamu pazistamus su tokiu bernu, jo nebuvau macius, ir jis man rase SMS, tipo susitinkam ir pan. Drauge sako - nu nuvaryk , paziuresi kas per velnias..Ai, galvoju, susitiksiu, mieste, neuzpuls gal.. Nu rasau - kaip as tave atpazinsiu, O jis man - oi atpazinsi - as sportuoju salej, sportiskas esu, , juodi plaukai..Nu, galvoju, gal ir nieko. Zodziu, susitinkam prie europos, as laukiu jo, ir matau link manes ateina zmogysta, su juodais plaukais, kudas it degtukas, plostines medziagos slidininko treningu, kazkas panasaus. sako labas as toks ir toks..O da boza ti moj.. doh.gif lotuliukas.gif siubelis buvo, sakau, ai zinai, man reikia eiti davai susirasysim?jis - jo, o kavos nenori?sakau - ne ne kita kart..rase man jis 3 sav. del susitikimo, o as jam parasiau kad neberasytu man dugiau jis niekad..

Nr. 3
Vel "atletas" prisikabino, o as su drauge sakau varom, draugo pazistmas buvo, as draugei sakau - as tave ant atsargos pasodinsiu lukiskiu aikstej, jai ka, tu apsimesk kad mane pamatei, ir priejei, as tau sms parasysiu jai reikes, sakau, pasakyk, kad kazkas atsitiko..nu ok, laukiam, atvaro doh.gif ghm..Ir pradeda iskint - nu zinai karoce man melagiai ne draugai, simta stuku ne biznis, vsio takoja taram baram,o viespatie rozine motina.. lotuliukas.gif draugei rasau kad gelbetu. na ir vaiselis is sono, ateina ji ir sako - oi labas, sedejau ir galvojau tu cia ar ne, zinai draugui kazkas atsitiko varom, naji gan itikinamai suvaidino o as - jo, ane, ir sedziu lotuliukas.gif nzn kaip cia mandagiau atsimazint. Pavyko..Nu dar 2 men jis man rase ir skambindavo...

Br... na neprilygsta cia su kitu fruktais lotuliukas.gif ale man isimine jie.. turiu ir keleta deimanciuku wub.gif papasakosiu.

Ot buvo kadras vienas mano - kaip megstu, sportiskas labai, grazus iskalbus, ir t.t.ir bmw turejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia siaip, ne esme, bet priedo, nepagalvokit kad man tik masinos rupi!
susitikinejom, kol kazkas jam pasidare, atsiprase, ir dingo..o atsiprase, kaip uz kazka ka butu padares.. g.gif nu lyg ir nieko, bet lig siol ji prisimenu

o kitas kadras - as ji maciau europos pardei kai apsipirkinejau, toks fainas lelius buvo tikrai, pardaveju dirbo, ir, tapati vakara ji sutikau eidama gatve jis vaziavo masina(bmw) su draugais i gimtadieni ir klause kur tokia ir tokia gatve, oba - ziuriu, pardavejas, jis paprase mano nr, poto aisku susitikom, bendravoom susitikinejom, bet jam , man mokslai, taip kazkaip reciau susitikdavom vis, poto vel bandem atnaujint rysius, bet nesigavo..mano iniciatyva, o gal, be reikalo ;( labai geras zmogeliukas buvo, vidumi - idomus, turintis kzka savo..ot durne as buvau..

kitas kadras mano buvo - muzikantas, prikabinom su drauge mieste, sako - davai varom i kavine,atvarysiu pasimt, sakau ok, nu zodziu atvaziavo manes pasiimti, iseinu i kiema, o stovi jis tada buvo 2007 metai o jis stovi salia 2006 m bmw lotuliukas.gif vel bmw lotuliukas.gif lotuliukas.gif toks utiutiu, varem ikavine, pasedejom, pasivazinejom nu kazkaip, nelipo kalbos mum, po to dar matemes por kart ir fsio..daugiau, nebe..

kitas mano kadras - ot fainas irgi buvo, ssitarem kad as jo palauksiu kol gris is kipro, jis ten dirbo bet mes nedraugavom, buvom pazistmi, sako - palauk manes kol grisiu, tada gal kas gausis, bet as rdau tada dabartini savo vyra, ir pasakiau jam, kad neiseis nieko mum, kad galim but draugai, bet jis pasake kad bijo pats saves, tai gal geriau nebendraujam aplamai,

cia pries vyra ir ta is kipro buvo simpatija - verslinikas.. Visko siule - ir vestuves ir namus, ir t.t. isigandau kad 11 metu vyresnis..ir pabegau lotuliukas.gif

ai dar impulse kai sportavau graikas buvo prisikabines lotuliukas.gif kai su drauge buvom, taip jau ikyriai, tai kaip moviau is ten, dar gavo nr, nes draugas administracijoj dirbo, o tas graikas ,jo vardas buvo - aramidin, ci LT, gyveno 3 metus.. nu va, isipasakojau savo laikus jaunystes..Et ;]
Atsakyti
Mano vyras ir buvo juokingiausias gerbejas tuo metu, kai dar kabino doh.gif Skambindavo jei ne kiekviena diena, tai bent jau kas antra ir kiekviena karta paskambines siulydavo kur nors nueiti blink.gif Tas kur nors ne parke pasivaiksciot ir ne i kavine, anaiptol biggrin.gif Nuo jodinejimo zirgais, sokoladinio fondiu Trakuose, kartingu iki koncertu, ralio varzybu uzsieny... tiek gyvenime turbut visko nemaciau, kiek su juo pamaciau biggrin.gif Bet geriausia buvo jo komentaras po gero pusmecio, jis "Tu manai, kad as stengiuosi? Nematei tu manes besistengiancio", tai toks saltas dusas nugesino mane, bet paskui prisipazino, kad dirbdavo iki 2 nakties, kad uztektu uzgaidoms patenkint lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur atkaklumas thumbup.gif o - kur vyras thumbup.gif
Atsakyti
Labai linksma tema :-) gaila kad pamirusi, na gal atgis??

aš ne apie gerbeją papasakosiu bet apie matytą situaciją :-)

Stoviu prie kasos, na ką tik sumokėjau.O už manęs mergina ir už jos vaikinas, na ne toks ir jaunas.
Jų prekes bendoj sumoj gal 4-5vnt , na ir nieko brangaus, na kažkokios smulkmenos
Pardavėja klausia...čia kartu mokesit ar atskirai?? o jie vienu metu abu choru atsako, : pana sako: kartu...vaikinas: atskirai :-):-)
Na tiesą sakant nebežinau kaip mokėjo, nes aš susikroviau daiktus ir išėjau sėdau i mašiną. Na kažkaip juokingai man pasirodė kad labai jau skūpas vaikinukas, na galvoju visko buna na gal žmogus be darbo, pinigų neturi, na maža kas.

Kol krapštausi mašinoje išeina iš parduotuvės tie du :-) ir eina prie šalia manęs prie prabangaus blizgančio džipo...vaikinas sėda už vairo ir jie nuvažiuoja:-):-)
Ir pana gal laiminga?
Atsakyti