Aš galėčiau išskirti 2, nes su kitais tai būtų perdaug asmeniška informacija
Su tais dviem abiem buvo nesusipratimai. Su vienu buvau supažindinta per vyresnę moterį ir jo paties vyresnį draugą. Nežinau ką jam tokio pasakė tas jo draugas ar nesakė nieko, o jisai pats išvadas pasidarė, bet esmė ta, kad aš tuomet buvau jaunutė ir galbūt persistengiau su krem pudra. O susitikome mes keturiese gerokai pritemdytoje kavinėje. Žodžiu sėdime keturiese, ta vyresnė moteris su mano gerbėjo vyresniu draugu žaviai bendrauja, eina šokti ir pan., nes jie jau žino vienas kitas, ne pirmas pasimatymas. O mes du jaunėliai sėdime tiesiog. Aš nekreipiu didelio dėmesio, nesinervinu visai, kad manęs čia nekabina ar ką, nes tasai jaunuolis ne mano skonio

Bet anam nėra kaip taip sėdėt ir jis iš mandagumo bando kažką man sakyti, klausti taip pagarbiai, per atstumą, per "jūs": ką dirbate gyvenime ar pan.? Sakau mokausi, studijuoju pirmame kurse. O jau akytės pas jį, kad sužibo

Tada net vyniotis kėdėje ėmė

Pasipylė klausimai ir pan., nes suprato, kad aš nesu kažkokia ciocė, gal tik pudra per tamsi iar pan.

Na bet kadangi aš taip greitai savo nuomonės nekeičiu kaip anas, tai nieko vargšui ir nepavyko. Tą vakarą ir šokom, ir linksminomės ir pan., ir prižadėjau dar susitikti, bet...

Priverčiau nabagėlį pas tą kitą tikrai vyresnę moterį lankytis, kad galėtų apie mane paklausti, kažkaip su manimi vėl susieiti. Ta man spaudimą irgi darė vis, nu pažiūrėk, koks geras, atėjo pas mane, siūlosi kažką ten padaryti, apie tave užklausia

ir pan. Bet aš nepalenkiama, pas mane nelabai būna, kad nepatinka, o po to staigiai ima patikti. Kažkas gi turi būti gyvenime su nuomone
Su kitu irgi įdomiai buvo, nes jis irgi mane laikė ne tuo, kuo aš esu. Susitikome mes vieną kartą ir aš jam turbūt pasirodžiau kitokia nei esu. Net neįsivaizduoju kokios jam reikėjo, bet greičiausiai ant kablukų pastoviai, su sijonėliu ir pan. Po to ilgai bendravome telefonu, jis vis man skambindavo ir laukdavo kol aš galėsiu atvažiuoti pas jį į miestą, nes turėjau atvykti po 3 savaičių, tai tas 3 savaites telefonu jis norėjo labiau mane pažinti, tai labai daug skambindavo. Taip mes daug apie viską plepėdavom, kol aš neparašiau sms, kad negaliu pakelti ragelio, kai skambino, nes esu koncerte. Nepamenu koks tai buvo koncertas, bet jis apšaukė vėliau mane, kad žiūriu į pankus riebaluotom galvom

Paaiškinimai apie stilių, požiūrį ar pan. jam nedaug ką davė. Vėliau vėl negalėjau pakelti ragelio, jis skambinėja, atrašau jam, kad palauk, dirbu, plaunu pankams galvas

Na jam didžiai tas nepatiko. Ėmė mąstyti turbūt vaikinas. Rečiau paskambindavo. Kitą dieną buvau kitame renginyje. Sužinojęs jis vėl apšaukė, kad tai skuduruotų, su suplėšytom kelnėm renginys, ką aš jame veikiu? Sekantį kartą atrašiau, kad siuvu pankams rūbus

Tai taip viskas ir baigėsi, nebesusitikome, nes žmogus turbūt manė, kad aš esu kažkokia sexy pupytė, katytė, kuri turbūt su kablukais ir padažytomis lūpomis miega

Kitoks menas, muzika ir pan. jam atrodė tragedija
Papildyta:
QUOTE(KaTukas14 @ 2013 01 17, 01:13)
žiūrių atneša viena vandens kita pieno stikline......
paliko kažkokias bandeles su lašiniais, Nu žodžiu kažkokia katastrofa.

Gal atmaitinti norėjo, per kūda gal?