QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 08, 02:37)

QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 25, 03:04)
vos balsu nesijuokiau, kai jie ėmė su tookiu patosu kalbėti apie ale verslo planus, akivaizdžiai su tuo net nesusidūrę, kai rimti žmonės prie svetimų savo planų nediskutuoja...
Čia cypo norėjo išbandyt barakuda- ne barakuda, ar kaip? Jau išsidirbinėjimas aukščiausio lygio. Net nejuokinga, o graudu.

P.S. Vicious Vici- if you wanna be my lover you gotta get with my punks...

Turejau as toki gerbeja, jis i avarija papuole, bet jam kasnakt ateit prie mano langu tas nesutrugde. Bet...labai jau buvo juokinga kai jis ikales su ramentais, bande grot su gitara (nors nemoka), dainuot serenadas ( nors irgi nemoka) ir galiausiai mano tevukas isejo..iki siol ta vaizda prisimenu kaip jis badne kudasiu nest..

QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 08 10, 23:25)

Papildyta:
QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 08, 02:37)
O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu...
is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau
ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi
ir...... pamatau.....
Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.
Ir kakava geria per siaudeli.

Čia tai nerealiai, numirčiau aš turbūt toje kavinėje

Vienas man buvo parašęs, kad nesu manekenas, bet esu mielas, verta susitikti

Išranki aš būtybė

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 11, 12:52)
Neklausėte ūgio?
Neklausiau, nes jo profilyje buvo parasyta lygtai 1,80. Jeigu butu parases, kad maziukas, tai ir ejus nebuciau.

QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 11, 14:07)
Man mazi vyrai
Pati nedidele, o jei dar vyras mazas.... nei sis, nei tas... du nykstukai. 

QUOTE(Verutea @ 2013 08 11, 13:43)

Nu tai 1,72 jau nebe toks ir nykstukas. Nors man butu per mazas (pati 1,62)

Aš vieną mažiuką "meną" buvau labai įsimylėjus, o ir jam negti aukštesnės patikdavo ir dar ant kulnų
Tai po tos meilės neskirsčiau vyrų pagal ūgį kažkaip, klausdavau tik dėl bendro vaizdo, kad žinočiau su kuo einu susitikti. Šiai dienai tai jo, jau nori vyro didesnio, stipresnio tokio, o anksčiau visus ūgius toleravau, bile tik fainas, "kitoks"
Keičiasi viskas su gyvenimu

QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 07, 23:37)
O as buvau susipazinus (aisku internete) su vienu tokiu...
is nuotraukos atrode gana patrauklus. Ir siaip lyg normaliai bendraujantis. Prisistate gydytoju, nebepamenu kokiu. Nu ir po kiek laiko nutarem susipazint gyvai. Pasimatyma paskyrem pacioj sauniausioj miestelio kavinej. Aha. Issiruosiau, issipuosiau, garbanas iskedenau
ir isdroziau. Ateinu i ta kavine, dairausi
ir...... pamatau.....
Sedi vyrukas prie stalo, kojom zemes nesiekia, kojytes tabaluoja, apmautos klaikiai ryskiom oranzinem kojinem.
Ir kakava geria per siaudeli.
Nu pypec, galvoju, niekur nebedingsi, teks sest salia ir atkentet max pusvalandi.
Neatsistojo nei pasisveikint, taip ir liko tabaluot kojytem.
Zodz, prisedau, uzsisakiau kavos, ir laukiu ka cia kavalierius pakalbes. Nu brac, tuoj paklause ar as vaiku turiu ir jau kai reze, tai mazai nepasirode...
ir taip garsiai garsiai..... kad jis sterilizavesis, ir man ner jokiu vilciu su juo vaiku susilaukt.
Zinokit, zmones prie kitu staliuku tik nutilo ir ausis istempe
Padavejai irgi i musu puse zvilgciot pradejo. Kokias as ten veido israiskas tuo metu nutaisinejau, tai nezinau, bet norejosi prasmegt skradziai i zeme.
Zodziu, atkentejau kazkur pusvalandi, susimokejau uz kava ir dingau.
Nu ir, aisku, joks jis negydytojas. Greiciau jau pacientas. 

QUOTE(Bernsteine @ 2013 08 12, 23:50)
Bersteine, aviataras irgi vertas premijos. Nuotaika pakele.

Bepigu tokia coliuke, kaip pati ant ranku nesioti