Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas vestuvėse

QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 30, 21:37)
aha man ir reikia tų "plaušų". o kur jų galima rasti? kiek kainuoja?

aš kaune pirkau scheteling( floristikos) parduotuveje, kuri yra pilies IKI antrame aukšte. Didelis pokas kainuoja 12,50, mažiukas 3lt. tiesa mačiau ir Mole namu sitlius ar kaip ten ta parduotuve vadinas - ten vidutinis pokas kainuoja apie 5lt su centais, bet ten mažesnis spalvų pasirinkimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2005 06 30, 22:35)
aš kaune pirkau scheteling( floristikos) parduotuveje, kuri yra pilies IKI antrame aukšte. Didelis pokas kainuoja 12,50, mažiukas 3lt. tiesa mačiau ir Mole namu sitlius ar kaip ten ta parduotuve vadinas - ten vidutinis pokas kainuoja apie 5lt su centais, bet ten mažesnis spalvų pasirinkimas.  mirksiukas.gif

Ačiū Dolile 4u.gif
Atsakyti
gal as ir senamadiska, bet neisivaizduoju griztant is vestuviu be vestuviu pyrago smile.gif vat ir dabar neseniai buvom ir ryte gerdami kava su sakociu geru zodziu minejom jaunuosius ir vestuves smile.gif
per savo vestuves tai mes darem mini sakociukus kaip kazkas minejo smile.gif uzdejom uzrasa: ... ir ... vestuviu lauktuves. buvo super smile.gif
Atsakyti
O aš net nepagalvojau apie tai smile.gif mes šiaip planuojam kiekvienam po dovanėlę smile.gif o namie likusiems vaikams tai būtinai saldainių sausainių įdėsim smile.gif bet specialiai pirkti neplanavom smile.gif
Atsakyti
mes visiems dejom torto, kitiems ir šakocio, kadangi pas mus ju buvo daug tai tikrai nepagailejom ju biggrin.gif
Atsakyti
Na, kadangi vaišių pas mus buvo pakankamai, tai visiems, išvažiuojantiems namo pridėjom torto, šakočio, saldainių ax.gif vyrams dar ir alaus idėjom, nes matėm, kad lieka nemažai smile.gif
Atsakyti
Manau, kad nedėsim... na nebent saldaus daug liks... ax.gif
Atsakyti
buvau kategoriškai prieš ir per mūsų vestuves to nebuvo man nieko nėra šlykščiau, perspausto, sukiužusio gal dar pradėjusio nuo karščio rūgti toto gabaliūkštis su įsmegtu grybuku, nu ne, su vyro motina iki šiol dėl to ..., kai buvo vyro sesers vestuvės, tai vien įdėjimui buvo iškepta 600 grybukų, n šakočių, specialiai užsakytų tortų... ir daugiau kaip pusė svečių visai tai išmetė negrįžę namo:)
Atsakyti
o ypač man patinka tas vadovavimas, kai nei lito savo neprideda, bepigu tada vadovauti. O šiaip turi apsispręsti kaip jausies kai kiekvieną kartą tau primins, kad neįdėjai lauktuvių, jei tau tas pats ir nesuk galvos, laimingos tau santuokos.
Atsakyti
Aš kaip svečias aišku norėčiau gauti pyrago ar saldainių. Bet tai nėra būtina. Nors kai maisto nėra kur deda, tai labai gera išeitis.
Atsakyti
Mes dėjome svečiams, šakočio ir torto ir sausainių ir žinoma saldainių, nes jei būtume nedėję tortai būtų sugedę, o šakotis ir taip visas dar liko tai po vestuvių dar savaitėlę valgėm, bet dabar jau viskas baigėsi. rolleyes.gif
Atsakyti
Na vistiek aš niekaip nesuprantu.... tai kam tiek užsakinėjat tų tortų, kad visiems svečiams prikraunat ir dar savaitę valgot.....

Mane tai nervuoja, kai paskuj zyzia "valgykit valgykit tortą, o tai gaila išmest...."

Kažkur skaičiau, kad reikia užsakyti 150 g. torto - 1 svečiui.
Atsakyti