Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas vestuvėse

QUOTE(Renna @ 2005 07 14, 06:52)
Na vistiek aš niekaip nesuprantu.... tai kam tiek užsakinėjat tų tortų, kad visiems svečiams prikraunat ir dar savaitę valgot.....

Mane tai nervuoja, kai paskuj zyzia "valgykit valgykit tortą, o tai gaila išmest...."

Kažkur skaičiau, kad reikia užsakyti 150 g. torto - 1 svečiui.

Pritariu. tikiuosi mums pavyks uzsakyti maisto tiek kad nedaug liktu smile.gif ir sveciams lauktuviu nedesime schmoll.gif
Atsakyti
nu airv tu cia biski nepataikei su savo komentaru bet nieko, gal per naujo pradesim mes busimosios nuotakos jame lankytis nes matai paskutine zinute buvo gal 07 menesi o dabar jau 11 biggrin.gif
bet tu nepergyvek gal vel prabils cia busimosios gossip.gif
o beja kada tavo vestuves wub.gif
Atsakyti
man tai irgi be rysio kaip krauna tuos laukneselius...nu kam gi..reik uzsakyti tiek kad uztektu..bet kad neismesti...
geriau jau tada galima sugalvoti kokias mazas smulkmeneles sveciams. pavyzdziui nupirkti mazas popierines dezutes, usrasyti ten savo inicialus ir iberti saldainiu! tai nors grazu ir idomiau..o ne koks tortas i maiseli celofanini igrustas!
Atsakyti
Pritariu kateteeei. Jokiu laukneseliu.Juk ateina nepavalgyt ir neissinesti torto.maisto reikia tiek kad nereiketu ismesti. Nes kai padaro tu misrainiu tada patys jaunieji kokia savaite valgo.Viskas turi buti paskaiciuota.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 07, 16:09)
man tai irgi be rysio kaip krauna tuos laukneselius...nu kam gi..reik uzsakyti tiek kad uztektu..bet kad neismesti...
geriau jau tada galima sugalvoti kokias mazas smulkmeneles sveciams. pavyzdziui nupirkti mazas popierines dezutes, usrasyti ten savo inicialus ir iberti saldainiu! tai nors grazu ir idomiau..o ne koks tortas i maiseli celofanini igrustas!

mano drauge londone dirba vestuviu planuotojos padejeja, tai rode, kokios lauktuves buvo ir vienos indes vestuviu. ten buvo tokiam dailiam tiuliniam maiselyje saldainiai sudeti ir perristi graziu bantu...labai grazu..paprasta bet kartu ir labai miela, akcentas buvo kaspinas...reikes ir man taip padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Bet juk tai papildomos islaidos!
Atsakyti
Nors grazu, pritariu.Tik kad manau jiems tas kaspinas bus neidomu, nores saldainiu daugiau,Tai keleta neidesi.
Atsakyti
[attachmentid=38019]
Atsakyti
[attachmentid=38020] man tai tos labai juokingos
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 08, 18:17)
[attachmentid=38020] man tai tos labai juokingos

sitos tai labai simpatiskos biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 12:47)
Bet juk tai papildomos islaidos!

nu jau kiek ten tu islaidu...
maiseli pati pasidaryti gali..ar kazka gi kita galima sugalvoti toms saldainems. o gi nedesi dideliu saldainiu, tai pvz galima pirkti tuos juros akmenelius, nu jau daug gi labai nekainuos. mazesni sakoti uzsakyk ir liks tu pinigu saldainem!
Atsakyti
pamaciau tuos saldainukus maiseliuose, tai pas mus buvo stalo korteles padarytos su saldainukais ir su tiuliu thumbup.gif ikelsiu ryt fotke, nes kai bandziau pries vestuves paaiskinti ka noriu padaryti, tai visi sake "choroso skazana, no neponiatno" doh.gif o paskui visi gyre, nes nebuvo niekur mate wub.gif
Atsakyti