Po mūsų vestuvių liko labai daug maisto, nes turėjo dalyvauti 70 žmonių, o buvo 62. (dėl to tik džiaugiamės, nes ten turėjo ateiti iš vyro darbo, bet susiprato ir neatėjo). Labai daug liko ne saldainių su tortais, o mėsų, salotų, degtinės (nors išgerta buvo irgi baisiai daug). Todėl kai svečiai išvažinėjo, vyro teta visiems prikrovė po lauknešėlį su įvairiom užkandom ir po butelaitį degtinėlės.
Man atrodo, kad tokie dalykai buvo madingi anksčiau, o dabar jau aprimsta. Bet kur i dėti maistą, kurio tiek daug liko, tad ir išdalinome žmonėms.
QUOTE(zeme @ 2006 01 12, 16:12)
Po mūsų vestuvių liko labai daug maisto, nes turėjo dalyvauti 70 žmonių, o buvo 62. (dėl to tik džiaugiamės, nes ten turėjo ateiti iš vyro darbo, bet susiprato ir neatėjo). Labai daug liko ne saldainių su tortais, o mėsų, salotų, degtinės (nors išgerta buvo irgi baisiai daug). Todėl kai svečiai išvažinėjo, vyro teta visiems prikrovė po lauknešėlį su įvairiom užkandom ir po butelaitį degtinėlės.
Man atrodo, kad tokie dalykai buvo madingi anksčiau, o dabar jau aprimsta. Bet kur i dėti maistą, kurio tiek daug liko, tad ir išdalinome žmonėms.
o kam degtine isdalinti...juk ji negenda...bus gi dar progu, kaip galesit panaudoti...
QUOTE(katyteee @ 2006 01 12, 19:35)
o kam degtine isdalinti...juk ji negenda...bus gi dar progu, kaip galesit panaudoti...
zinok tokiom dienom negaila

Kiek pas ka buvau vestuvese, niekada nieko negavau. Maniau, kad siais laikais jau nedalijami laukneseliai, bet jus mane nustebinot

Gal galit mazdaug pavardinti koks meniu pas jus buvo ar bus? kokie karsti? kiek ju? kokios salotos? kokie uzkandziai? kokie saldumynai? As dabar suku galva ir negaliu apsispresti? Gal kazkokie patiekalai nepatogu sveciams valgyti, pasiimti, atsipjauti? PAsidalinkit patirtim ir pamastymais

QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 24, 08:00)
Gal galit mazdaug pavardinti koks meniu pas jus buvo ar bus? kokie karsti? kiek ju? kokios salotos? kokie uzkandziai? kokie saldumynai? As dabar suku galva ir negaliu apsispresti? Gal kazkokie patiekalai nepatogu sveciams valgyti, pasiimti, atsipjauti? PAsidalinkit patirtim ir pamastymais 

Kadangi tik vakar uzsisakem seimininkes (tiksliau mamos uzsake), tai kolkas tegaliu pasakyti, kad vakare bus vienas siltas ir antra diena silta duos. O daugiau dar nieko nezinau

Bet labai idomu kaip pas kitas

As tai galvoju, kad jei balius bus ~8val ar nereikia dvieju karstu

As galvoju jei balius nuo kokiu 6-7 tai reikia dvieju karstu 9mano uosviene taip sako).O kadangi pas mane bus vakariene tai bus vienas karstas ir uzkandziai.Kadangi mano vestuves vasara, Manau pas mane bus daug darzoviu(nekenciu tu visokiu misrainiu).Bus kas nors is pomidoru, agurku, galima aurku parauintu biski, megstu labai kiniskus kopustus, brokolius, salotu lapai.va tokios salotos bus, o is uzkandziu: bus viniotiniai kiaules ausu(megstamiauias), vistienos , visoki kumpeliai ir t.t. Mano osvei ukininkai tai jie pajaus viena kiaulyte ir visko pridarys(nieko nekainuos
) o mano mama ir as pirksim kokius 5 tortus vienas is ju jaunavedziu ir gerimai , tiriausiai nebus degtines, o bus vynas ir sampanas.Vat taip.
[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]O apie karstus pamirsau: manau bus bulviu kose ir taip vadinami "zrazai"gal zinot, mesyte susukta ir i vidu prideta ko nors, pas mane bus grybai,

Na mes ne visiems sveciams dejome laukneselius. tik krikstateviams ir dar kai kuriems. Is esmes as manau, kad si tradicija iseina is mados
Ir tam pritariu

QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 24, 10:57)
ma as manau vieno kartso tikrai pakaks...
bet jau as tai tikrai viena darsysiu;
na as galvoju taip, kol sveciai rinksis bus vasinami sampanu ir alumi...bei bus surio su vaisias lekste bei gal dar kokiu mazu uzkandeliu sugalvosim, kada padavejai panesiotu...ar siaip kur bus vestibiulyje padeta....po to kaip mes atvaziuosim ir susesim bus patiektas kartsas...na o tada kas ka nores gales valgyt...po 12valandos pjjausim torta......
tai kazkaip tu antru kartsu tikrai nereik manau..na cia as taop galvoju...juk nesedes visa laik zmones prie stalo...soks, kalbesis ir pan...be to dar alaus stalas bus kam jau mazai to maisto ivaroves bus.....
jau geriau pradzioj uzkandeles padaryt ir per puse maziau isleisit nei karstiems...
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 24, 07:00)

na is tiesu apie maista dar negalvojau...ji aptarsim su restorano sefu kaip grysim...
tik zinau kad noriu uzkandeliu sveciam, surio-vaisiu lekstes; vistienos karsto, na o del visu uzkandziu tai net nezinau...taip atsilikus nuo lietuvisko maisto...kad net nezinau ka ir beduoda restoranuose;
na ir bus tortas mano keliu ausktu...paskui planuoju tureti sakoti, skruzdeloyna na gal ir simtalapi...tikrai zadu neapsikraut saldymunais..kadangi antros dienos nebus, tai tikrai zmones daug nesuvalgys pirmaja...o kam veltui metyti.
be to bus alaus stalas, na cia dar irgi nezinau gerai ka desim, bet visko po truputi..