Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(linute1979 @ 2006 08 18, 18:41)
kazko man nelabai einas parsisiusti

Tada bandyk tiesiogiai: http://fileforum.bet...klcodec275b.exe
Atsakyti
QUOTE(zizė @ 2006 08 19, 21:40)
Nieko nėra. Nurašiau viską ką rašo.
Papildyta:
Gal ne ten ieškau. Atsistoju ant muzikinio failo ir spaudžiu propertis.

Pabandyk parsisiusti koki naujasni K-Lite Codec Pack. Man kazkodel atrodo, kad pas tave problemos butent su kodeku,nes garsas filmuose gali buti koduotas Ас3, Мр3, WMA, OggVorbis ir t.t. Gal pas tave kokio ir truksta g.gif .
Atsakyti
Viskas pavyko, tikrai labai dėkui. Parsisiunčiau K-Lite Codec Pack, ir suveikė. Dabar turėtu ir į DVD persirašyti.
Tau tikrai didelis AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(zizė @ 2006 08 21, 11:05)
Viskas pavyko, tikrai labai dėkui. Parsisiunčiau  K-Lite Codec Pack, ir suveikė. Dabar turėtu ir į DVD persirašyti.
Tau tikrai didelis AČIŪ

Visada prasom biggrin.gif
Atsakyti
Pasmane taip pat buvo biggrin.gif lindau lindau ir nustaciau kazkokias nesamones, kad filmai aukstyn kojom ejo. Taciau atstacius "gamyklinius parametrus" viskas susitvarke biggrin.gif
Atsakyti
o kaip tu atstatei kur ten reikia listi? jai gali parasyk
Atsakyti
Padekit. Kokios yra programos kad skaitytu visus filmus ir visokius formatus. Turiu keleta filmu kuriu duoda tik garsa o vaizdo nera.

Pas mane programos:media, real, winamp
Atsakyti
QUOTE(betite @ 2006 09 30, 13:17)
Padekit. Kokios yra programos kad skaitytu visus filmus ir visokius formatus. Turiu keleta filmu kuriu duoda tik garsa o vaizdo nera.

Pas mane programos:media, real, winamp

Gal tiesiog reikia atsinaujinti Codec'us. Juos parsisiusti gali is CIA. Nes siaip daugeli formatu rodo ir Windows Media Player'is ir Winamp'as.
Atsakyti
VLC grotuvas skaito praktiškai visus filmus. Atsisiųsti jį gali IŠ ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 01 spalio 2006 - 19:40
ACIU 4u.gif

Atsinaujinau codec ir viskas veikia thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal ir man kas pedės ax.gif
Kai perinstaliavo windowsus nebegaliu žiūrėt dvd. Ankščiau turėjau windvd player (berods taip vadinosi) tai dvd galėjau žiūrėt per visas programas windows media player, interactual player ir t.t., o daba nieko nerodo doh.gif Ir kaip specialiai niekur nerandu to disko su playeriu doh.gif
ir kodekus iš Caffe linko parsisiunčiau-nieko unsure.gif
wmp meta lentelę, kad sumažint rezoliuciją. InteraActual irgi rašo "Playback failed due to a problem with the video subsystem. Lowering your screen resolution or color depth may fix the problem".
Gal tuos kodekus raik įjungt kaipnors ar pan? Gelbėkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2006 11 12, 22:18)
Sveiki  4u.gif
Gal ir man kas pedės ax.gif
Kai perinstaliavo windowsus nebegaliu žiūrėt dvd. Ankščiau turėjau windvd player (berods taip vadinosi) tai dvd galėjau žiūrėt per visas programas windows media player, interactual player ir t.t., o daba nieko nerodo  doh.gif  Ir kaip specialiai niekur nerandu to disko su playeriu  doh.gif 
ir kodekus iš Caffe linko parsisiunčiau-nieko  unsure.gif
wmp meta lentelę, kad sumažint rezoliuciją. InteraActual irgi rašo "Playback failed due to a problem with the video subsystem. Lowering your screen resolution or color depth may fix the problem".
Gal tuos kodekus raik įjungt kaipnors ar pan?  Gelbėkit  verysad.gif

naudoju CyberLink PowerDVD ir jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti